Rå bukser - Stort udvalg af jeans og bukser til kvinder

Er du vild med den rå stil? Hos Grey Matter finder du det største udvalg af rå bukser til kvinder. Shop gode og behagelige jeans, lækre cargo bukser og coatede bukser. Se også vores håndplukkede udvalg af coatede leggings fra VILA og Pieces. Vil du være med på en af de store modetrends, så kan vi varmt anbefale dig vores populære cargo bukser i grøn og sort.
27 Varer
Anbefalet
Størrelser
Rå army bukser til damer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Cargo bukser til damer hos Grey Matter i grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Sort Cargo buks set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
50%
Rå bukser i imiteret skind til damer
VILA
349,95 DKK 174,00 DKK
Sort Vicommit buks fra Vila set forfra
Sorte cargobukser til damer
ONLY
395,95 DKK
Cargo buks til damer fra Only
30%
Bukser til damer fra Vila Vicommit
VILA
329,95 DKK 230,00 DKK
20%
Dametøj - Leggings til damer
VILA
299,95 DKK 239,00 DKK
Sorte jeans til damer
Pieces
299,95 DKK
Sorte cargobukser med vidde til damer
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Cargo bukser til damer med vidde
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Cargo bukser til damer i denim blue
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Mørkeblå cargo bukser i denim til damer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
70%
Sorte leggings fra Vila set forfra
VILA
229,95 DKK 68,00 DKK
50%
Dametøj - Vila Vicommit pants
VILA
329,95 DKK 164,00 DKK

Rå bukser - Shop et stort udvalg af rå bukser

På Grey Matter har vi et stort sortiment af rå bukser til kvinder. I vores håndplukkede udvalg finder du mange forskellige bukser, hvor fælles for alle er det rå touch, der kommer til udtryk i form af materiale og detaljer i designet. Vi har en stor passion for at style lækre looks, hvor vi overvejer hver en detalje og miks af materialer for at skabe et look, der fremstår fuldendt og velovervejet. Til dette griber vi ofte ud efter de rå bukser i klædeskabet, da de i kombination med en feminin bluse eller en lækker striktrøje, nemt kan skabe en cool kontrast! Der er uanede stylingmuligheder, når først du har et par rå bukser i dit klædeskab - miks dem til både strikbluser, skjorter, t-shirts og blondebluser afhængig af anledning.

Coatede bukser og coatede leggings - Shop de populære bukser her

Når du shopper i vores kategori af rå bukser, vil du se et varieret udvalg af coatede bukser og leggings. Til hverdag elsker vi coatede leggings og bukser, da de både er behagelige at have på, og ikke mindst tilfører den helt rigtige rå kant til vores look. Har du ikke et par rå bukser i garderoben endnu, så kan vi varmt anbefale dig at starte ud med en sort coated buks eller sorte leggings. Disse styles er nemme at inkorporere i klædeskabet, da de går til det meste, hvad end det er en hverdagstop eller striktrøje såvel som en festbluse eller blondebluse. Er du også blevet hooked på trenden, så kan du f.eks. se nærmere på vores Vila bukser og leggings, som er en klar bestseller her hos Grey Matter. Her får du den bedste pasform og komfort - og ikke mindst til meget fornuftige priser!

Cargo bukser - Shop cargo bukser til kvinder

Vi kommer heller ikke udenom de meget populære cargo bukser, der virkelig har taget modebilledet med storm! Denne style blev spottet i modebilledet, og var herefter hurtigt at se i de nye kollektioner hos modemærkerne. Vi var allerede fra start helt vilde med de cool bukser, der forener et t og casual design. Den klassiske cargobuks i army er en af vores absolutte yndlingsfarver til klædeskabet! Derfor har vi på Grey Matter skabt et varieret sortiment af cargo bukser i forskellige modeller, så du kan finde et design og en pasform, som passer netop dig og dine ønsker til det perfekte par cargo bukser. Tag et nærmere kig på vores cargo bukser, som fåes i forskellige nuancer af grøn samt i en klassisk sort. Der er altså rig mulighed for at finde et par rå bukser, der kan komplimentere din garderobe, når du shopper cargo bukser på Grey Matter.

De rå bukser er et uundværligt item, hvis du også er inspireret af den nordiske stil, hvor det rå udtryk er en stor del af stylingen. Gå på opdagelse i vores udvalg af bl.a. cargo bukser og coatede leggings og bukser, når du dykker ned i vores store sortiment af rå bukser til kvinder.

Vil du have lidt ekstra outfit inspiration? Så deler vi vores bud på de fedeste outfits med rå bukser på vores Instagram @greymatter_fashion.