Rå bukser - Stort udvalg af jeans og bukser til kvinder

Er du vild med den rå stil? Hos Grey Matter finder du et stort udvalg af cool bukser til kvinder. Shop komfortable jeans, populære cargostyles og coatede bukser. Se også vores nøje udvalgte sortiment af coatede leggings fra Vila og Pieces. Vil du være med på én af de store modetrends, kan vi varmt anbefale dig vores populære cargo bukser, som fås i henholdsvis grøn og sort.
25 Varer
Anbefalet
Størrelser
Cargo buks til damer fra Only
Sorte cargobukser til damer
ONLY
359,95 DKK
67%
Cool cargo buks med lommer ved ankel
My Essential Wardrobe
900,00 DKK 300,00 DKK
Sort Vicommit buks fra Vila set forfra
Cargo buks fra My Essential Wardrobe til damer
My Essential Wardrobe
850,00 DKK
67%
Cargo inspireret buks fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
900,00 DKK 300,00 DKK
Camouflage cargo bukser til damer
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Elegant buks med vidde til damer
Nyhed
Sort basis buks til damer
Jeans til damer i stretchy kvalitet
Grey Matter Selection
449,95 DKK
25%
Lyse jeans til damer fra Only
ONLY
299,95 DKK 224,00 DKK
Sorte jeans til damer
Pieces
299,95 DKK
Lyseblå mom fit jeans til damer
Sort cargo buks til damer fra Vero Moda
Vero Moda
349,95 DKK

Rå bukser - Shop dem online hos Grey Matter

Hos Grey Matter har vi et stort sortiment af rå bukser til kvinder. Som en del af udvalget, finder du mange forskellige bukser, hvor fællesnævneren for dem alle er et råt touch, der kommer til udtryk i form af materialesammensætning og detaljer i designet. Vi har en stor passion for at style lækre looks, hvor vi overvejer hver en detalje og miks af materialer for at skabe et look, der fremstår komplet og velovervejet. Til dette griber vi ofte ud efter de rå bukser i klædeskabet, da de i kombination med en feminin bluse eller en lækker striktrøje, nemt kan skabe en cool kontrast. Der er uanede stylingmuligheder, når først du har et par rå bukser i dit klædeskab. Sammensæt dem med både strikbluser, skjorter, t-shirts og blondebluser afhængig af anledningen.

Coatede bukser og coatede leggings

Når du shopper i vores kategori af rå bukser, vil du se et varieret udvalg af coatede bukser og leggings. Til hverdag elsker vi coatede underdele, da de både er behagelige at have på, og ikke mindst tilfører den helt rigtige rå kant til outfittet. Har du ikke et par rå bukser i garderoben endnu, kan vi varmt anbefale dig at starte ud med et par sorte bukser eller leggings i coated materiale. Disse styles er nemme at inkorporere i klædeskabet, da de går til det meste, hvad end det er en hverdagstop eller striktrøje såvel som en festbluse eller blondebluse. Er du også blevet hooked på trenden, kan du f.eks. se nærmere på vores bukser og leggings fra Vila, som er en klar bestseller på shoppen. Her får du den bedste pasform og komfort - og ikke mindst til meget fornuftige priser.

Populære cargobukser

Vi kommer heller ikke udenom de meget populære cargobukser, der virkelig har taget modebilledet med storm. Denne style blev hurtigt spottet, og var herefter at se i de nye kollektioner hos modemærkerne. Vi var allerede fra start helt vilde med de cool bukser, der forener et råt og casual design. Den klassiske cargobuks i army er en af vores absolutte yndlingsfarver til klædeskabet. Derfor har vi hos Grey Matter skabt et varieret sortiment af cargobukser i forskellige modeller, så du kan finde et design og en pasform, som passer netop dig og dine ønsker til det perfekte par cargobukser. Tag et nærmere kig på vores cargobukser, som fåes i forskellige grønne nuancer samt i en klassisk sort. Der er ergo rig mulighed for at finde et par rå bukser, der kan komplimentere din garderobe, når du shopper cargobukser hos Grey Matter.

De rå bukser er et uundværligt item, hvis du også er inspireret af den nordiske stil, hvor det tidløse udtryk er en stor del af stylingen. Gå på opdagelse i vores udvalg af bl.a. cargobukser og coatede leggings og bukser, når du dykker ned i vores store sortiment af rå styles.

Ønsker du lidt ekstra inspiration til dine kommende outfits? Vi deler vores bud på de fedeste outfits med rå bukser på vores instagramprofil @greymatter_fashion.