Quilt - Shop quiltede jakker og veste hos Grey Matter

Er du vild med mode og nye trends? Så bør du se nærmere på vores håndplukkede udvalg af lækre styles i quiltet materiale. Du finder bl.a. quiltede jakker og quiltede veste i vores store sortiment af modetøj til kvinder. En quiltet jakke er den perfekte overgangsjakke, og ligeledes er en quiltet vest nem at style over en skjorte, bluse eller t-shirt.

1 Vare
Anbefalet
Størrelser
11%
Kasket til damer i quiltet design
ONLY
149,95 kr.134,00 kr.

Quilt - Shop den populære modetrend hos os

Quilt er tilbage i modebilledet og kan findes i kollektionerne hos alle de store modemærker. Især quiltede jakker og veste er til at spotte, når vi præsenteres for de nye kollektioner fra blandt andre Vila, Only og Pieces. Hos Grey Matter er vi faldet for trenden, der både er behagelig og trendy på en og samme tid! Vi har her samlet vores favoritter af den store modetrend. Hver style er udvalgt med øje for god pasform, lækker kvalitet og behagelig komfort, således at du kan hoppe med på modens tendenser uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet.

Quiltede jakker

Vi håndplukker hver enkel style til shoppen - også de quiltede jakker er nøje udvalgt til sortimentet. En quiltet jakke fås i forskellige udgaver, hvor længde og farve varierer. I vores sortiment har vi lagt fokus på både at finde ensfarvede jakker og jakker med print, så du forhåbentlig kan finde en quiltet jakke, der passer netop dig og din stil. Ligeledes byder udvalget på den korte quiltet jakke, der er feminin og let i udtrykket, samt den lange quiltede jakke, der er mere casual i udtrykket. Er din stil enkel og minimalistisk, skal du tage et kig på de ensfarvede jakker, hvor den quiltede struktur er særlig gennemtrængende. Er du glad for farver, kan du i stedet vende blikket mod vores jakker med mønster i moderne farvekombinationer, hvor ofte fine blomsterprint findes iblandt. Her på shoppen finder du quiltede jakker fra bl.a. Vila og Only, og fælles for dem alle er smukke farvenuancer, en skøn pasform og god komfort.

Quiltede veste

De quiltede veste finder altid plads som en del af sæsonens modetrends og tendenser. Særligt i foråret og efteråret er en quiltet vest et musthave. Vesten er perfekt til overgangsmånederne, hvor den luner skønt, og samtidig også kan bruges indendørs. I sommerhalvåret er den quiltede vest cool at style over en t-shirt eller skjorte for et lækkert lag-på-lag look. Brug den også med en striktrøje under på kølige dage. En quiltet vest er alsidig i klædeskabet, da den kan styles over enhver overdel, og på den måde give nyt liv til de bluser, der måske bare har ligget bagerst i klædeskabet. Vores udvalg består af quiltede veste i print samt lækre veste i neutrale nuancer.

Er du også faldet for den nye trend? Vi håber du vil kigge forbi os, når du er på udkig efter en quiltet jakke eller en cool quiltet vest til klædeskabet. Vi har et vågent øje på modebilledet, og udvælger vores bud på de fedeste styles i quilt, så du altid kan besøge os og blive inspireret af de nyeste kollektioner fra store danske modemærker. Klik også ind forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi giver vores ideer til styling af den store modetrend.