Pure by Nat - Et unikt smykkeunivers i dansk design

Vi elsker dansk smykkedesign, og har derfor samlet et fint udvalg af smykker til dig i både guld og sølv. Du kan bl.a. dykke ned i vores sortiment af rå og feminine halskæder, flotte armbånd, elegante øreringe og stilfulde ringe. Ligeledes rummer kategorien de allernyeste smykketrends såsom ankelkæder, panzer kæder samt populære variationer af smukke hoops.

0 Vare
Anbefalet
Størrelser
Der er ingen produkter

Smykker til kvinder fra Pure by Nat

Pure by Nat er et dansk smykkemærke med et bredt udvalg af smykker til enhver smag. Kollektionerne designes og dedikeres til kvinden, der ønsker et råt og tidløst udtryk. Med Pure by Nat ønsker designer, Camilla Stenfeldt, at skabe sit eget univers gennem det enkle design, hvori kærligheden til lækre kvaliteter ligeledes skinner igennem. Dertil er priserne meget overkommelige, således at alle kan lade sig inspirere til at inkorporere smykker fra Pure by Nat i deres egen personlige samling. Designeren, Camilla Stenfeldt, er yderst passioneret omkring sit fag, og sætter en ære i at designe de flotteste smykker, men med en kreativ tankegang. De fine one-size ringe er et glimrende eksempel på dette, da de er justerbare, og således kan styles på forskellig vis og i adskillige sammenhænge.

Guide til den bedste behandling af dine smykker Alle smykker i kategorien findes i enten 925 sterlingsølv eller messing - og belægges med guld, sølv eller sort rhodinering. Kvaliteten er afgørende, når smykkerne designes, og derfor benytter Pure by Nat kun naturlige ædelsten og krystaller. For at opnå en maksimal holdbarhed, bliver smykkerne overfladebehandlet. Sten og krystaller i smykkerne, er naturlige halvædelsten, kvarts og zirkoner. Smykkerne lever op til alle EU-krav, for så vidt angår blandt andet indhold af nikkel og andre tungmetaller. For at bevare smykkernes fine udtryk, bør man tage sine forholdsregler, for at mindske slitage. Det anbefales, at du tager dine smykker af i forbindelse med rengøring, vask, fysisk arbejde og sport. På den måde undgår du mærkbar slitage på smykkets overflade. Ligeledes anbefales det, at du undgår, at smykkerne er i kontakt med cremer, sæbe, parfume o.l. Luft og fugt vil med tiden kunne påvirke, at smykket fremstår mørkere i sit udtryk. Derfor kan du med fordel opbevare smykkerne tørt, når de ikke tages i brug. Generelt vil smykker dog altid ældes forskelligt, afhængigt af hvordan de passes og plejes.

Tidløst og trendy smykkedesign Det simple design er omdrejningspunktet for alle smykkekollektionerne. De har et enkelt udtryk, der gør, at de passer ind i alle tider og anledninger. Det er altafgørende, at de kan bæres gennem en længerevarende periode, og at der således er tænkt over enhver detalje. Smykker skaber personlighed, og er ofte prikken over i’et i ethvert outfit. For os hos Grey Matter er det af stor betydning, at smykkerne kan styles i forskellige stilgenrer, således at de kan bruges til både hverdag og fest. Med en smykkesamling bestående af klassiske og tidløse designs, sikrer du dig, at kunne bruge dine smykker i flere år, da et traditionelt design altid vil kunne matches til forskellige modetrends, der opstår i løbet af årets forskellige sæsoner. 
Hos Pure by Nat byder kollektionerne på naturlige designkombinationer. Her ser vi blandt andet minimalistiske hoops i både små og større udgaver, simple kæder i forskellige længder, samt armbånd og små ørestikker, som alt sammen må siges at være klassikere i smykkesamlingen. Hos Pure by Nat kombineres tidløse designs ligeså med øjeblikkets trends og tendenser, der ses i valget af enten farvetone, sten eller udtryk. Mærket inkorporerer eksempelvis varierede ædelsten og krystaller, der sætter nutidige og unikke præg. En anden trend, som Pure by Nat har inddraget som en del af deres kollektioner, er det bankede og rå finish. Hos Grey Matter er vi vilde med denne finesse, da det matcher vores univers, og skaber fokus på kontrasten mellem det feminine smykke og den rå bankede overflade. Ligeså må de rå panzer kæder siges at være i højsædet. I kollektionen findes rå panzerkæder i både guld og sølv, som er særligt fremme i modebilledet her og nu. Ligeledes gælder det for smykkerne med fjer, som bl.a. findes som øreringe og fingerringe. Hver en kollektion understreger forståelsen for tidens trends og tendenser i smykkebranchen. Det danske smykkemærke formår ergo at holde sig opdateret, samt at få inkorporeret og designet smykker tilpasset modebilledets tendenser.

Smykker til enhver smag Hos Pure by Nat finder du smykker til enhver smag, uanset om du er til det klassiske, det feminine eller måske trendy look. Foretrækker du et tidløst og naturligt design, finder du et fint håndplukket udvalg af smykker prydet med små zirkoner. Månestens ringene er også et stort hit her på shoppen, og har ligeledes et feminint udtryk, som understreges af stenens unikke skær, der gør hver enkelt smykke til noget helt særligt. Er du derimod vild med trends, og opdateret på moden i smykkeverdenen, så har du ikke kunnet undgå at støde på de populære ‘panzer’ smykker, der både laves som armbånd, halskæder og ringe. Denne type smykke er naturligvis også at finde i vores sortiment fra Pure by Nat. Har du sågar mod på at tilføre din smykkesamling lidt farve, anbefaler vi ligeledes at du kigger nærmere på det danske smykkemærke. Pure by Nat har nemlig tilføjet farvede ædelsten og krystaller i flere af deres armbånd, halskæder og øreringe. Et flerfarvet smykke er en nem måde, hvorpå du kan pifte dit outfit op, og samtidig føre en masse personlighed til din styling. Et simpelt hverdagsoutfit vil på ingen tid, kunne styles op ved brug af smykker, f.eks. en farvet ring eller en fin halskæde med et kulørt vedhæng.

Ædelsten og krystaller som symbolsk signatur De senere år har man inden for livsstil og smykker set stor interesse i ædelsten og krystaller i forhold til stenenes egenskaber. Det siges, at visse ædelsten og krystaller bærer på healende egenskaber. Ud fra denne tanke om stenenes kvaliteter, ses det, at flere danske smykkedesignere tilføjer netop disse som del i kollektionerne.

Månesten Hos Pure by Nat findes månesten i flere størrelser og farver, således at du kan finde den rette, der matcher dig. Månestenen står for 'forening', og siges at have stor effekt, såfremt man giver den i gave til én man holder af. Det er derfor også en sten, der forbindes med følelsen af tryghed og sammenhæng. Med dens unikke udtryk og fine egenskaber, har smykker med månesten hurtigt fået en fast plads i vores smykkesamling.

Rosa kvarts Interesserer du dig for krystaller, er du formentlig allerede blevet introduceret for den populære rosa kvarts. Inden for healing, repræsenterer rosa kvarts kærligheden og roen. Det er en krystal der tiltrækker kærlig varme, og anvendes desuden til healing af hjertet for at opnå ro. Så ikke nok med den skønne rosa farvenuance, som er yderst smuk i smykker, så bærer kvartskrystallen også på en kærlig og hjertelig egenskab. Rosa kvarts fremhæver smykkets feminine touch, da den med sin milde og lyse farve skinner igennem, og samtidig skaber ro i sin helhed.

Rød jade Den røde jade har Pure by Nat tilføjet i både armbånd og halskæder. Ønsker du indre balance og harmoni, kan den røde jade være god til netop dig. I et kreativt aspekt, fremmer den ligeledes dine kreative talenter, og styrker din kreativitet på et mere overordnet plan. Den røde farve fra stenen står desuden smukt til især guldbelagte smykker, og tilfører et friskt touch til din smykkesamling. Vi anbefaler dig således, at tage et kig på smykkerne med den røde jade, hvis du ønsker at pryde din smykkesamling med smukke og bemærkelsesværdige farvetoner.

Zirkoner Pure by Nat lancerer regelmæssigt små kollektioner, hvor udgangspunktet for disse kan være et særligt design, farve eller udtryk. Senest har vi udvalgt en fin serie bestående af ringe, armbånd, halskæder og øreringe, hvori der er påsat små zirkoner. Med sit glansfulde finish, udtrykker zirkonen elegance og klasse. Dette udtryk er vi vilde med, da det altid vil kunne kombineres med et mere trendbaseret smykkedesign. Et zirkonsmykke sikrer dig et tidløst design, der kan hives frem igen og igen, og som aldrig mister sit elegante og eksklusive udtryk. Zirkonen er til dig, der værdsætter et design af enkelthed med et præg af femininitet og eksklusivitet. 


Foruden ovenstående ædelsten og kvartskrystaller, byder det danske smykkebrand på endnu flere varianter. På sådan vis er du derfor sikret at finde en ædelsten eller krystal, der passer med de ønsker og egenskaber, som netop du værdsætter. Shoppen fyldes med nye designs ved enhver sæson - både trendy smykker samt ganske simple og minimalistiske kæder og ringe. Hver en kollektion består som oftest af en guld- og en sølvserie, således at diverse smykkesamlinger kan blive fuldendt med de allernyeste og hotteste designs.

Smykker i gave Er du i tvivl om, hvilken gave der er den rette? Smykker er ofte en rigtig god gaveidé. Pure by Nat’s smykker er særligt egnede til gaver, da mange af de flotte smykker fås i one-size, og kan reguleres efter alle fingermål. Alle smykkerne leveres i flotte æsker, og tager sig yderst elegant ud. Ønsker du gaveindpakning, tilbyder vi også det! Giv et smykke til konfirmanden, studenten, veninden, kæresten eller konen, næste gang hun fortjener lidt ud over det sædvanlige.

Et håndplukket udvalg af smykker hos Grey Matter Hos Grey Matter elsker vi hvordan Pure by Nat formår at kombinere stilarter og kreere smukke designs til fornuftige priser. Vi håber, at du vil lade dig inspirere, og tage et kig på det fine sortiment, vi har skabt på baggrund af det danske smykkeunivers. Mangler du inspiration til sammensætning af smykkerne, så hop over forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvorpå du kan se vores bud på, hvordan man kan style smykker til hverdag og fest - i både guld, sølv og en kombination af disse! Her på shoppen er smykker en fast del af vores styling, da de netop formår at fremhæve de små detaljer, der skaber personlighed i et outfit.