Dansk smykkedesign - Halskæder, øreringe, hoops, ringe, armbånd, ankelkæder

Vi elsker dansk smykkedesign, og derfor har vi samlet et fint udvalg af smykker til dig i både guld og sølv. Du kan bl.a. dykke ned i vores sortiment af rå og feminine halskæder, flotte armbånd, elegante øreringe, alsidige ringe og ikke mindst kan du se de nyeste trends indenfor smykker, såsom ankelkæder, panzer kæder og hoops.
80 Varer
Anbefalet
Størrelser
Øreringe med fjer og perle
Pure by Nat
210,00 DKK
 Ring som er justerbar fra Grey Matter Fashion
Pure by Nat
270,00 DKK
Smuk rosafarvet ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Grå ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Guldbelagte øreringe med perle til damer
Pure by Nat
210,00 DKK
Ring med perle
Fjerring i guld look
Pure by Nat
300,00 DKK
Ørering i guld med perle
Pure by Nat
300,00 DKK
smykker - armbånd
Pure by Nat
240,00 DKK
Ring med sort sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Øreringe sølv med perle
Pure by Nat
300,00 DKK
Ring med lys sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Ring med mørk sten
Pure by Nat
360,00 DKK
Ring med natursten fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
øreringe til damer
Pure by Nat
300,00 DKK
Ring med lyserød sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Øreringe med sten til damer
Pure by Nat
270,00 DKK
Golden Rose Quartz Ring
Pure by Nat
269,95 DKK
Twinkle Pastel Multi Creol Hoops
Pure by Nat
239,95 DKK
Ring med perle
Pure by Nat
210,00 DKK
Smuk v-ring med sten
Pure by Nat
270,00 DKK

Smykker til kvinder fra Pure By Nat - Shop flotte smykker hos Grey Matter

Pure by Nat er et dansk smykkemærke med et bredt udvalg af smykker til enhver smag. Kollektionerne designes og dedikeres til kvinden, der ønsker et mere t og tidsløst udtryk. Med Pure by Nat ønsker designer, Camilla Stenfeldt, at skabe sit eget univers gennem det enkle design, hvor kærligheden til lækre kvaliteter skinner igennem. Dertil er priserne meget overkommelige, således at alle kan lade sig inspirere til at inkorporere smykker fra Pure by Nat i deres egen personlige samling. Designeren Camilla Stenfeldt er yderst passioneret omkring sit fag, og sætter en ære i at designe de flotteste smykker, men med en kreativ tankegang, som f.eks. de flotte one size ringe, der kan tilpasses dine fingre, således at de kan sættes forskelligt, an på hvad du ønsker.

Guide til den bedste behandling af smykker Alle smykkerne er enten i 925 sterlingsølv eller messing, og belægges med guld, sølv eller sort rhodinering. Kvaliteten er afgørende, når smykkerne designes - og derfor benytter mærket kun naturlige ædelsten og krystaller. For at opnå en maksimal holdbarhed, bliver smykkerne overfladebehandlet. Sten og krystaller i smykkerne, er naturlige halvædelsten, kvarts og zirkoner. Smykkerne lever op til alle EU-kravene, for så vidt angår blandt andet indhold af nikkel og andre tungmetaller. For at holde dine smykker smukke i længst tid, kan der tages få forholdsregler for at mindske slitage. Det anbefales at tage sine smykker af i forbindelse med rengøring, vask, fysisk arbejde og sport - på den måde undgår du mærkbar slitage på smykkets overflade. Ligeledes anbefales det at undgå, at smykkerne er i kontakt med cremer, sæbe, parfume o.l, når man bærer dem. Luft og fugt vil med tiden gøre, at de kan blive mørkere - du kan derfor med fordel opbevare smykkerne tørt, når de ikke bruges. Smykker vil altid ældes forskelligt afhængig af bæreren.

Tidsløst og trendy smykke design Det enkle design er omdrejningspunktet for smykkekollektionerne. De har et simpelt udtryk, der gør, at de passer ind i alle tider og anledninger. Det er afgørende at de kan bæres gennem længere tid, og at der er tænkt over enhver detalje. Smykker skaber personlighed, og er ofte prikken over i’et i et gennemtænkt outfit. For os er det afgørende, at smykkerne kan styles i forskellige retninger, således at de kan bruges til både hverdag og fest. Med en smykkesamling bestående af klassiske, tidsløse designs, sikrer du dig at kunne bruge dine smykker i flere år, da et klassisk design altid vil kunne matches til de forskellige modetrends, der opstår gennem de forskellige sæsoner. 
Hos Pure by Nat byder kollektionen på klassisk design - her ser vi blandt andet minimalistiske hoops i både små og større udgaver, simple kæder i forskellige længder, samt armbånd og små ørestikker, som alt sammen må siges at være klassikere i smykkesamlingen. Hos Pure by Nat kombineres de tidsløse designs også med tidens trends og tendenser, der kan ses i enten valget af farve, sten eller udtryk. Mærket inkorporerer eksempelvis forskellige ædelstene og krystaller, der sætter et nutidigt og unikt præg på smykkerne. En anden trend, som Pure by Nat har med i deres kollektioner, er den bankede og rå finish. Her på Grey Matter er vi vilde med denne trend, da det matcher vores univers, og skaber fokus på kontrasten mellem det feminine smykke og den rå bankede overflade. En anden trend, der må siges at være i højsædet, er de rå panzer kæder. I kollektionen finder vi også de rå panzerkæder i både sølv og guld, dette er en lille mini-kollektion, der udelukkende har fokus på tidens helt store og uundgåelige trend. En anden mini-kollektion består af de populære fjer smykker, hvor bl.a. øreringe og fingerringe er i fokus. Også trenden med de populære ankelkæder fremviser Pure by Nat i den fineste og diskrete stil! Kollektioner som disse understreger forståelse for trends og tendenser i smykkebranchen. Det danske smykkemærke formår altså at holde sig opdateret på trends, og inkorporere det i deres designs, som på fin vis kombinerer det klassiske med et trendy twist.

Smykker til enhver smag - Shop det store udvalg af smykker hos Grey Matter Hos Pure by Nat finder du smykker til enhver smag, uanset om du er til det klassiske, det feminine eller måske et trendy look. Foretrækker du et klassisk og feminint design, så kan du finde et fint, håndplukket udvalg af smykker prydet med små zirkoner. Månestens ringene er også et stort hit her på shoppen, og har ligeledes et feminint udtryk, som understreges af stenens chancerende skær, der gør hver enkel månestens smykke helt særligt og unikt. Er du derimod vild med trends, og er du opdateret på smykkemoden, så har du ikke kunne undgå at støde på de populære ‘panzer’ smykker, der både laves i armbånd, halskæder og ringe. Denne type smykke er naturligvis også at finde i vores sortiment fra Pure by Nat. Har du istedet mod på at tilføre din smykkesamling lidt farve, så anbefaler vi ligeledes at du kigger nærmere på det danske smykkemærke - Pure by Nat har nemlig tilført farvede ædelsten og krystaller i både armbånd, halskæder og øreringe. Et farvet smykke er en nem måde, hvorpå du kan pifte dit look op, og samtidig tilføje en masse personlighed til din styling. Et simpelt hverdagsoutfit vil på ingen tid kunne styles op med lidt smykker, f.eks. en farvet ring og en fin halskæde med et farvet vedhæng.

Symbolik i smykker - Ædelsten og krystaller som symbolik De senere år har man inden for livsstil og smykker set stor interesse for ædelstene og krystaller i forhold til stenenes egenskaber. Det siges, at visse ædelsten og krystaller bærer på healende egenskaber. Ud fra denne tanke om stenenes egenskaber, ser vi at flere danske smykkedesignere tilføjer ædelstene og kvartskrystaller i deres smykkedesign.

Månesten Hos Pure by Nat finder du månesten i flere størrelser og farver, således at du kan finde en, der matcher dig. Denne sten står for forening, og siges at have stor effekt, såfremt man giver månestenen i gave til én man holder af. Det er derfor også en sten, der forbindes til følelsen af tryghed og sammenhæng. Med det unikke udtryk og de fine egenskaber, har månesten smykkerne hurtigt fået en fast plads i vores smykkesamling.

Rosa kvarts Interesserer du dig for krystaller, så er du formentlig allerede blevet introduceret til den populære rosa kvarts. Inden for healing, repræsenterer rosa kvarts kærligheden og roen - det er en krystal, der tiltrækker kærlighed, og desuden anvendes til healing af hjertet for at opnå ro. Så ikke nok med den skønne rosa farve, som er yderst smuk i et smykke, så bærer kvartskrystallen også på en kærlig egenskab. Rosa kvarts fremhæver smykkets feminine touch, da den med sin milde, lyse farve, skinner igennem og samtidig skaber ro i helheden.

Rød jade Den røde jade har Pure by Nat tilføjet i både armbånd og halskæder. Ønsker du indre balance og harmoni, så kan den røde jade være god til netop dig. I et kreativt aspekt, fremmer den ligeledes dine kreative talenter og styrker din kreativitet på et mere overordnet plan. Den røde farve fra stenen står desuden smukt til især guldbelagte smykker, og tilfører et friskt touch til din smykkesamling. Så vi anbefaler dig at tage et kig på smykkerne med den røde jade, hvis du ønsker at lade farverne være en del af din smykkesamling.

Zirkoner Pure by Nat lancerer regelmæssigt små mini-kollektioner, hvor udgangspunktet for kollektionerne kan være et særligt design, farve eller udtryk - og senest, har vi udvalgt en fin serie bestående af ringe, armbånd, halskæder og øreringe, hvori der er påsat små zirkoner. Med sin glansfulde finish, udtrykker zirkonen elegance og klasse. Dette udtryk er vi vilde med, da det altid vil kunne mikses og matches til et mere trendbaseret smykkedesign. Med et zirkonsmykke, er du sikret et tidsløst design, der kan hives frem igen og igen, og som aldrig mister sit elegante og eksklusive udtryk. Zirkonen er til dig, der værdsætter et design af enkelthed med et præg af femininitet og eksklusivitet. 
 Udover ovenstående ædelstene og kvartskrystaller, byder smykkemærket på endnu flere varianter - du er derfor sikret at finde en ædelsten eller krystal, der passer til de ønsker, og egenskaber, du værdsætter. For hver sæson vil du kunne finde nye smykker her på shoppen, både trendy smykker, men også de helt enkle og minimalistiske kæder og ringe. Hver serie består stort set altid af en guldserie og en sølvserie, så der er rig mulighed for at finde det, du søger.

Gaveinspiration - Brug smykker som gaveidé Ved du ikke, hvad du skal give i gave? Smykker er ofte en rigtig god gaveidé. Pure By Nat’s smykker er særlig gaveegnede, da mange af de flotte smykker er one size, og kan reguleres efter dine mål. Alle smykkerne leveres i flotte æsker, og de tager sig yderst elegant ud. Ønsker du at få pakket dem ind som gave, tilbyder vi også det. Smykker er en oplagt gaveidé til konfirmanden, studenten, veninden, kæresten eller konen. Her på shoppen er vi vilde med dansk smykkedesign, og vi udvider løbende shoppen med nye kollektioner.

Shop et lækkert håndplukket udvalg af smykker hos Grey Matter Her på Grey Matter er vi vilde med hvordan Pure by Nat formår at kombinere stilarter og kreere smukke designs til gode priser. Vi håber at du vil lade dig inspirere, og tage et kig på det fine, håndplukkede udvalg af smykker. Mangler du inspiration til sammensætning af smykkerne, så hop over forbi vores Instagram profil @greymatter_fashion, hvor du kan se vores bud på, hvordan man kan style smykker til hverdag og fest, i både guld, sølv og mikset! Her på shoppen er smykker en fast del af vores styling, da de netop formår at fremhæve de små detaljer, der skaber personlighed i et outfit.