Print - Shop et lækkert print og pift outfittet op

Mangler du en smuk skjorte, en flot kjole eller måske en nederdel?
123 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Hverdags kjole fra Vila stylet med Apair støvler og strømpebukser
VILA
359,95 DKK
70%
Shorts til under kjoler i leopardprint
VILA
199,95 DKK 59,00 DKK
70%
Kjole fra Vila med blomster print i lyserød
VILA
329,95 DKK 99,00 DKK
Nyhed
Bluse fra Pieces med rødt print
Pieces
279,95 DKK
55%
Smuk blå t-shirt til damer fra Vila
VILA
199,95 DKK 89,00 DKK
70%
Camouflage shorts fra Vila set forfra
VILA
199,95 DKK 59,00 DKK
34%
Vila nederdel med blomsterprint efterårs kollektion
VILA
299,95 DKK 199,00 DKK
Nyhed
Vila nederdel med plisse
VILA
329,99 DKK
Nyhed
T-shirt med print fra Only
20%
Pieces Pcdora Sky Captain Shirt
Pieces
259,95 DKK 207,00 DKK
30%
Kjole fra YAS med blomsterprint
Y.A.S
499,95 DKK 349,00 DKK
Nyhed
Bluse fra Pieces med crepe og blomsterprint
Pieces
259,95 DKK
Nyhed
Pieces kjole med print
Pieces
359,95 DKK
Leopard nederdel fra Neo Noir Bovary skirt
Neo Noir
499,00 DKK
Karmamia skjorte paisley print
Karmamia Cph
1.499,00 DKK
62%
Pcrille Stains White Hairband
Pieces
59,95 DKK 23,00 DKK
Pieces Kjole med blomsterprint
Pieces
349,95 DKK

Print - Shop flotte printede styles

Print er modebilledets helt store trend, og har sæson efter sæson været eftertragtet hos alle modemærkerne. Her på Grey Matter er vi også stor fan af trenden, og vi har derfor skabt et stort udvalg af styles med print! Vi elsker print på både kjoler, bluse, toppe mm., da det giver os mulighed for at udtrykke personlighed i vores styling. Når du vælger print til din garderobe, viser det nemlig meget personlighed - og dette individuelle præg på stylingen er vi vilde med! På Grey Matter kan du derfor shoppe et bredt udvalg af printede kjoler, bluser og toppe, samt nederdele. Når vi styler print, kan vi godt lide at tilsætte en enkel basisfarve - har du f.eks. en printet bluse på, så kan du mikse jeans eller en anden simpel buks til, for at tilføre ro til looket. Har du derimod valgt en printet nederdel eller kjole, kan du eksempelvis tilsætte en strikbluse eller cardigan i en lækker basisfarve, som ligeledes kan tone looket ned og skabe harmoni til dit print.


Shop et stort udvalg af blomsterprint på Grey Matter


Et klassisk print, der aldrig går af mode, er blomsterprintet. Det har været i modebilledet mange år, og ser ud til at fortsætte længe endnu! Som udgangspunkt er det et feminint print, men med rette farver og kontraster, kan blomsterprintet sagtens tones ned og fremstå mere simpelt, råt mm. Blomsterprint er altså ikke kun for de, som elsker den feminine garderobe - det er ligesåvel et print, der fungerer rigtig godt med rå støvler, casual armyjakker og andre items, der kan give modspil til det ‘fine’ udtryk. Blomsterprintet kommer desuden i et utal af varianter og farvekombinationer, så mon ikke du kan finde en style i blandt, der kan komplimentere dit klædeskab?


De seneste år har modemærkerne virkelig fået sans for at sammensætte farver, således at udtrykket er velovervejet ned til mindste detalje - kollektionerne med print fremstår derfor både fuldendte og eksklusive. For os, er det særligt nuancerne, der er vigtige, når vi udvælger blomsterprint til shoppen. Her går vi efter harmoniske farvekombinationer og forskellige slags blomster, således at hver en style med blomsterprint, kan noget særligt, og differentierer sig fra resten af sortimentet. Derfor vil du opleve, at vi løbende tilføjer nye styles med blomsterprint, således at vi altid kan tilbyde et stort og varieret udvalg.


Følg løbende med på shoppen og lad dig inspirere af modens helt store trend. Print kan let styles til både hverdag og fest, så tøv ikke med at finde dine favoritter med print! Vi glæder os til at pakke smukke styles med print, og sende hjem til dig.