Print - Lækkert modetøj med print hos Grey Matter

Mangler du en fin skjorte, en flot kjole eller måske en yndig nederdel? Vi elsker print, og har herunder samlet vores store udvalg af dametøj i smukke print og farvekombinationer. Shop feminine blomsterkjoler, printede leggings eller se nærmere på vores mange skjorter med print. Du finder ligeledes de fedeste t-shirt med printede motiver, når du dykker ned i sortimentet.

76 Varer
Anbefalet
Størrelser
60%
Midi kjole med print og korte ærmer
11%
Bluse med lynlås i nakken fra Only - Onlvic dametøj

Modetøj med print til kvinder

Print er modebilledets helt store trend, og har sæson efter sæson været eftertragtet hos alle de store brands. Hos Grey Matter er vi lige så stor fan af denne tendens, og vi har derfor samlet et stort udvalg af styles med print! Vi elsker print på både kjoler, bluser, toppe mm., da det giver os mulighed for, at sætte et personligt præg på stylingen. Når du vælger print, giver du større udtryk for stilretningen i din garderobe - og dette personlige touch på stylingen er vi vilde med! Hos Grey Matter kan du bl.a. shoppe et bredt udvalg af trøjer med print, printede leggings og flotte blomstrede kjoler. Når vi styler print, kombinerer vi det ofte med en basisfarve. Har du f.eks. en printet bluse på, kan du sætte et par rå jeans eller en anden simpel buks til, for at skabe ro i outfittet. Har du derimod valgt en printet nederdel eller kjole, kan du eksempelvis iføre dig en strikbluse eller cardigan i en lækker basisfarve, som ligeledes toner looket ned, og sætter fokus på de flotte grafiske motiver.

Blomstrede kjoler hos Grey Matter

Et print der aldrig går af mode er blomsterprintet! Dette er spottet i modebilledet gennem mange år, og er stadig at finde i de nyeste kollektioner hos modemærkerne. Hos Grey Matter elsker vi unikke blomsterkjoler, og har derfor udvalgt vores favoritter, som du finder her på shoppen. Shop flotte blomstrede kjoler fra bl.a. Pieces, Vila og Only. Blomsterprintet kommer i et utal af varianter og farvekombinationer, så vi håber du finder en kjole iblandt, der passer netop dig og din stil.

De seneste år har modemærkerne virkelig fået sans for at sammensætte farver, der gør printet spændende og eksklusivt at se på. Kollektionerne med adskillige print inkorporeret, fremstår derfor både fuldendte og eksklusive. For os er det særligt nuancerne der er vigtige, når vi udvælger blomsterprint til shoppen. Her går vi efter harmoniske farvekombinationer og forskellige slags blomster, således at hver en style med dette print, kan noget særligt, og differentierer sig fra resten af sortimentet. Du vil derfor også opleve, at vi løbende tilføjer nye styles med blomsterprint, således vi altid kan tilbyde et stort og varieret udvalg.

Shop cool t-shirts med print til damer

Du finder en bred samling af flotte t-shirts med print hos Grey Matter. Trenden er for alvor kommet frem i modebilledet de seneste år, og her på shoppen elsker vi det ligeså! Se f.eks. vores Vila t-shirts, der har de fedeste print. Vi er vilde med de rå ørne t-shirts samt statement t-shirts, der tilfører kant til looket, og skaber sammenhæng mellem den feminine og rå stil. Er du på udkig efter en t-shirt med print, finder du alle varianter hos os. Vores t-shirts ligger til gode og fordelagtige priser, så du uden besvær kan opdatere din garderobe jævnligt. Vores udvalg af t-shirts til damer opdateres ofte, og de vil ergo afspejle øjeblikkets trends og tendenser.

Følg med på shoppen, og lad dig inspirere af nutidens mode. Print kan let styles til både hverdag og fest, så tøv ikke med at finde dine favoritstyles allerede i dag! Vi glæder os til at pakke smukke items, og sende dem din vej - God shopping!