Print - Shop lækkert modetøj med print hos Grey Matter

Mangler du en lækker skjorte, en flot kjole eller måske en nederdel? Vi elsker print og har her samlet vores store udvalg af modetøj i smukke prints og farver. Shop blomster kjoler, leggings med print eller se nærmere på vores mange skjorter med print. Du finder også de fedeste t-shirt med print, når du dykker ned i vores udvalg af print.
83 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Lange kjoler til damer med print
Nyhed
Onlvic bluse med print til damer
Nyhed
Kort kjole til damer med blomsterprint

Print - Shop lækkert tøj med print

Print er modebilledets helt store trend og har sæson efter sæson været eftertragtet hos alle modemærkerne. Her på Grey Matter er vi også stor fan af trenden, og vi har derfor samlet et stort udvalg af styles med print! Vi elsker print på både kjoler, bluser, toppe mm., da det giver os mulighed for at udtrykke personlighed i stylingen. Når du vælger print til din garderobe, viser det din personlighed - og dette personlige præg på stylingen er vi vilde med! Hos Grey Matter kan du bl.a. shoppe et bredt udvalg af trøjer med print, leggings med print og flotte blomster kjoler. Når vi styler print, mikser vi ofte en basisfarve til - har du f.eks. en printet bluse på, så kan du mikse jeans eller en anden simpel buks til, for at skabe ro i outfittet. Har du derimod valgt en printet nederdel eller kjole, kan du eksempelvis tilsætte en strikbluse eller cardigan i en lækker basisfarve, som ligeledes toner looket ned og sætter fokus på det flotte print.

Blomsterprint - Shop flotte blomster kjoler på Grey Matter

Et print der aldrig går af mode, er blomsterprintet! Det har været i modebilledet mange år og er stadig at finde i de nyeste kollektioner hos modemærkerne. Her på Grey Matter elsker vi blomster kjoler og har derfor udvalgt vores favoritter, som du finder her på shoppen. Shop flotte blomster kjoler fra bl.a. Pieces, Vila, Only og Karmamia. Blomsterprintet kommer i et utal af varianter og farvekombinationer, så vi håber du finder en kjole, der passer netop dig og din stil.

De seneste år har modemærkerne virkelig fået sans for at sammensætte farver, der gør printet spændende og eksklusivt at se på - kollektionerne med print fremstår derfor både fuldendte og eksklusive. For os er det særligt nuancerne, der er vigtige, når vi udvælger blomsterprint til shoppen. Her går vi efter harmoniske farvekombinationer og forskellige slags blomster, således at hver en style med blomsterprint, kan noget særligt, og differentierer sig fra resten af sortimentet. Derfor vil du opleve, at vi løbende tilføjer nye styles med blomsterprint, således at vi altid kan tilbyde et stort og varieret udvalg.

T-shirt med print - Shop cool t-shirts til damer

Du finder et bredt udvalg af flotte t-shirt med print hos Grey Matter. Trenden er for alvor kommet frem i modebilledet de seneste år og her på shoppen elsker vi det! Se f.eks. vores store sortiment af Vila t-shirts, der har de fedeste print. Vi er vilde med de rå ørne t-shirts og statement t-shirts, der giver kant til dit look. Er du på udkig efter en t-shirt med print, så finder du alle varianter hos os. Vores t-shirts ligger til rigtig gode priser, så du nemt kan opdatere din garderobe med en cool t-shirt. Vores udvalg af t-shirt til damer opdateres jævnligt, så du altid kan finde de seneste trends og tendenser her!

Følg løbende med på shoppen og lad dig inspirere af modens helt store trend. Print kan let styles til både hverdag og fest, så tøv ikke med at finde dine favorit styles med print! Vi glæder os til at pakke smukke styles med print, og sende hjem til dig.