NEM RETURNERING MED GLS

BESTIL DIN RETURLABEL HER

Ønsker du at returnere en varer, har du mulighed for at bestille en GLS returlabel gennem vores returportal.

Når du benytter dig af vores returlabel, er din returforsendelse forsikret ved returnering igennem vores fragtaftale. Benyttelse af returlabel koster dig 49 DKK, og vil blive fratrukket dit købsbeløb, når vi behandler din returnering.

SÅDAN GØR DU:

  1. Benyt linket: www.gls-returns.com/#/m/greymatter og udfyld formularen korrekt.
  2. Du modtager kort tid efter en mail og sms med en QR-kode.
  3. Læg dine returvarer pænt sammen i de klare plastposer, og pak dem forsvarlig ind.
  4. Gå ned til din nærmeste GLS pakkeshop og aflever din returpakke. Vis dem QR koden. Pakkeshoppen scanner koden og printer din returlabel.
  5. Husk at få en kvittering på indlevering af din pakke - det er dit bevis for, at pakken er overdraget til GLS i tilfælde af, at pakken skulle forsvinde undervejs.
  6. Din returnering er nu på vej til os, og vil blive behandlet hurtigst muligt, de 49 DKK vil automatisk blive fratrukket dit købsbeløb.


Start din returnering her

GENERELT OM RETURNERING:

Du har 14 dages fuld returret. Ved returnering er du selv ansvarlig for, at returpakken er forsvarligt pakket ind, og at tøjet sendes tilbage i samme stand som ved modtagelse, i intakt emballage og med tags. Fortrydelsesretten annulleres, i det varen er taget i brug, har en duft af parfume/røg/mad/sved eller lign. som forringer varens værdi. Du kan risikerer at vi afviser din returnering hvis ovenstående ikke er overholdt.

Det ligger dig frit for, hvordan du ønsker at sende din varer retur, blot vi modtager din pakke indenfor de 14 dages returret, som vi tilbyder. Ønsker du selv at købe returfragt via en anden fragtleverandør, skal du være OBS på, at ansvaret for pakken er dit. Du skal sikre dig, at pakken sendes direkte til vores lager, og at pakken bliver leveret i almindelig åbningstid på hverdage mellem kl. 8.00-16.00. Vær særlig OBS på, at vi IKKE afhenter pakker sendt til pakkeshop/posthuse ligesom vi afviser pakker sendt pr. efterkrav. Forsendelse med DAO fraråder vi på det kraftigste, da det ikke er muligt at stille pakkerne udenfor vores bygning.

RETUR ADRESSE:

Grey Matter ApS, Vølundsvej 6F, 3400 Hillerød, Danmark

Det er også muligt at returnere din returpakke fysisk på vores lager. Du er altid velkommen til at komme forbi i hverdage mellem kl. 9.00-15.00.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:

Tilbagebetaling sker når vi har behandlet din returpakke. Beløbet tilbagebetales altid via den betalingsmulighed, som er foretaget ved købet.

  • Kreditkort: 1-3 hverdage til pengene er på din konto.
  • VISA/Mastercard: Op til 30 hverdage.
  • Mobilepay: Pengene vil blive tilbageført til det kort, som er tilknyttet din aftale.
OMBYTNING:

Vi tilbyder ET gratis ombyt. Fik du valgt den forkerte størrelse, har du et gratis ombyt indenfor samme style og valgte farve som købt. Ved ombytning udfylder du blot retursedlen, og skriver den størrelse som du ønsker at modtage. Det kan være en god ide at kontakte os inden afsendelse på mail info@greymatter.dk eller på tlf. 4252 0276 , så vi kan reservere den ønskede størrelse til dig.

VED REKALAMTION:

Er der en fejl på dine modtaget varer, eller er der fremsendt en forkert vare, bedes du kontakte os for en hurtig afklaring. Kontakt os enten via mail: info@greymatter.dk eller ring til os på tlf. 4252 0276. Når vi modtager din henvendelse, tager vi stilling til hvordan vi løser reklamationen på bedste vis. Kontakt os altid inden afsendelse af en reklamation, såfremt vi skal afholde udgifterne i forbindelse med returneringen, da det er meget vigtigt at vores returlabel bliver anvendt. Det er ikke muligt at sende en reklamation tilbage til os via andet fragtfirma, hvis vi skal stå for returforsendelsen. Husk også at få en kvittering for returnering af din reklamation, som er dit bevis på at pakken er indleveret hos GLS.

UAFHENTEDE PAKKER:

Henter du ikke din pakke, står du selv for omkostningerne ved returneringen som er de 49,00 DKK. Beløbet bliver fratrukket dit købsbeløb, og tilbageføres til det kort, som er oplyst ved købet på shoppen.