Overtøj til børn

Overtøj beskytter børn mod vind og vejr, og er samtidig en stilfuld accessory. Kategorien omfatter mange varianter, og adskillige styles vil ligeså kunne tilfredsstille det ønskede behov.

3 Varer
Anbefalet
Størrelser
50%
Nmmnalo Fog Bomber Sherpa Jacket
Lil' Atelier
529,95 kr.264,00 kr.
51%
Nmnnanson Roebuck Knit Gloves
Lil' Atelier
99,95 kr.49,00 kr.
70%
Nmnlasnow Oil Green Mitten Solid
Lil' Atelier
239,95 kr.71,00 kr.

Shop overtøj til børn online

For at kunne udvælge det rette overtøj til dit barn, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om visse relevante faktorer. Hovedsageligt bør du som forælder forholde dig til, hvilke aktiviteter barnet skal deltage i, og de omskiftelige vejrforholds påvirkning på disse. Vejret har en afgørende betydning for typen af overtøj der skal benyttes. På kolde vinterdage vil en chunky lun jakke klart være at foretrække, mens regnfulde dage kræver en vandtæt en af slagsen - eller sågar regntøj, som vil være det mest optimale og hensigtsmæssige i sådanne situationer.

Barnets kropsform og størrelse vil ligeledes præge valget af overtøj. Både for stort og for småt overtøj vil genere mere end det vil gavne, da barnet bliver begrænset i sine bevægelser samt ikke får den tilstrækkelige beskyttelse. Det kan dog blive nødvendigt, at der på kolde vinterdage også skal være plads til en tykkere sweater under.

Materialet i overtøjet signalerer oftest hvor god kvaliteten er, og dermed hvor holdbart det såfremt også er. I børns aktive hverdag, spiller det en stor rolle, at overtøjet tåler slid samt er åndbart og vandtæt. Dermed sikrer du som forælder, at barnet holder sig tørt og varmt hele dagen igennem.