Overtøj - Stort udvalg af overtøj til damer

Leder du efter en vinterjakke? En sommerjakke? Vi har et stort udvalg af overgangsjakker såvel som jakker til de forskellige sæsoner. Se f.eks. vores lækre frakker, klassiske trenchcoats, trendy veste og rå læderjakker. Med et øje på tidens trends, har vi her samlet et håndplukket udvalg af klassiske dame jakker og mikset det med de nyeste trends inden for overtøj.
77 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Mørkegrønt trekants tørklæde fra Vila
VILA
249,95 DKK
Kasket til damer i quiltet design
Sort kasket i quiltet design til damer
Nyhed
Navy farvet trenchcoat til damer
Åbne blazerjakker til damer fra Pieces
Pieces
329,95 DKK
Blazer jakke til damer
Pieces
329,95 DKK
Denim jakke i beige fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Sort klassisk blazer jakke til damer
Brunt hals tørklæde til damer
VILA
249,95 DKK
Nyhed
Sort trenchcoat til damer fra Only
Nyhed
Trenchcoat i klassisk beige farve fra Only
Nyhed
Trenchcoat i grøn fra Only
Nyhed
Trenchcoat Kvinder
Blødt halstørklæde til damer
Cool oversize denimjakke til damer fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Regnsæt flyverdragt til damer
ONLY
599,95 DKK

Overtøj - Shop det bedste overtøj online hos Grey Matter

Mangler du lidt overtøj i klædeskabet? Eller skal du klædes på til den nye sæson? Vi har samlet et bredt udvalg af det bedste overtøj til damer. Uanset sæson, så finder du her de seneste nyheder og trends inden for overtøj og jakker til damer. Dyk ned i sortimentet og se, om ikke du finder en jakke, der passer netop dig. Hos Grey Matter udvælger vi bl.a. vores favoritter fra store danske modemærker, så du altid kan shoppe de nyeste kollektioner af overtøj fra Vila, Pieces og Only. Alt vores overtøj og jakker ligger til fornuftige priser, så du med god samvittighed kan shoppe en ny jakke hjem til klædeskabet.

Overtøj dame - Se vores flotte jakker og frakker

I den skandinaviske garderobe har vi ofte brug for forskellige jakker, da årstider og temperaturer skifter gennem hele året. Vi har derfor hver sæson et øje på at finde de fedeste jakker, der passer den aktuelle sæson - således at du altid kan besøge os her på Grey Matter og finde din nye overgangsjakke. Er du på udkig efter en specifik jakke - måske du mangler en vinterjakke? Så har vi hver vinter et håndplukket udvalg af klassiske damefrakker, varme dunjakker og lækkert overtøj, der kan holde dig varm. I sommerhalvåret finder vi også de lækreste sommerjakker til shoppen, som passer til både foråret og sommeren. Se f.eks. vores flotte denim jakker, cool skjortejakker eller de klassiske trenchcoats, hvis du mangler en forårsjakke eller sommerjakke.

Jakker og frakker til kvinder - Find de nyeste trends her

Vi har gennem hele året et blik på modebilledet for at se, hvad der rører sig - og her udvælger vi de absolut fedeste trends til shoppen. Dette er ingen undtagelse, når vi kigger efter overtøj - her lader vi os inspirere af sæsonens farver og tidens nye trends. Du finder derfor bl.a. vores bud på de fedeste ternede jakker, populære quiltede veste og casual skjortejakker, når du shopper overtøj hos Grey Matter. Vores sortiment af overtøj går fra den simple farveskala af sort, beige, grå og grøn - til de lækre modefarver og sæsonfarver, som vi f.eks. ser på de ternede jakker eller på de populære veste.

Vi glæder os til at vise dig sæsonens tendenser og guide dig gennem vores udvalg af overtøj og jakker til damer. Vi sidder klar på både telefon og mail såfremt du har spørgsmål til pasform, størrelse o.l. - så vil vi glæde os til at vejlede dig, så du finder den helt rette jakke til dig og din garderobe. Hop også forbi vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi løbende fremviser nyheder og deler outfit inspiration til flotter jakker og frakker.