Overtøj - Stort udvalg af overtøj til damer

Leder du efter en god jakke til enten sommer- eller vintersæsonen? Vi har et stort udvalg af overgangsjakker såvel som jakker til de forskellige sæsoner. Se f.eks. vores lækre frakker, klassiske trenchcoats, trendy veste og rå læderjakker. Med et øje på tidens trends, har vi her samlet et håndplukket udvalg af klassiske damejakker, og mikset disse med de nyeste trends inden for overtøj.

36 Varer
Anbefalet
Størrelser
Jakker til damer - Armygrøn
My Essential Wardrobe
849,95 kr.
Sort trenchcoat til damer
Vero Moda
449,95 kr.
10%
Trenchcoat til damer fra Only
ONLY
449,95 kr.404,00 kr.
10%
Onllana blazerjakke i smuk blid farve til damer
Sorte bikerjakker til damer i rå stil
VILA
399,95 kr.
80%
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
499,95 kr.99,95 kr.
5%
Lang puffer vest til damer
ONLY
449,95 kr.427,00 kr.
15%
Stribet bluse fra Pieces i blå hvid farve
Pieces
199,95 kr.169,00 kr.
10%
Sort jakke fra Only
ONLY
379,95 kr.341,00 kr.
64%
Annorak til damer i teddy
ONLY
559,95 kr.199,95 kr.
15%
Blazerjakke med revers i brun
Pieces
359,95 kr.305,00 kr.
40%
O-neck strik bluse til damer
VILA
229,95 kr.137,00 kr.
10%
Lyseblå blazer fra Pieces til damer
Pieces
329,95 kr.296,00 kr.

Overtøj - Shop det bedste overtøj online hos Grey Matter

Mangler du lidt overtøj i klædeskabet? Eller skal du klædes på til den nye sæson? Vi har samlet et bredt udvalg af det bedste overtøj til damer. Uanset sæson finder du her de seneste nyheder og trends inden for overtøj og jakker til damer. Dyk ned i sortimentet, og se om ikke du finder en jakke, der passer netop dig. Hos Grey Matter udvælger vi bl.a. vores favoritter fra store danske modemærker, så du altid kan shoppe de nyeste kollektioner af overtøj fra Vila, Pieces og Only. Alt vores overtøj og jakker ligger til fornuftige priser, så du med god samvittighed kan shoppe en ny jakke hjem til klædeskabet.

Fine jakker og frakker

I den skandinaviske garderobe har vi ofte brug for forskellige jakker, da årstider og temperaturer skifter løbende. Ved hver sæson har vi derfor et øje på at finde de fedeste jakker, der passer den aktuelle sæson - således at du altid kan besøge os her på Grey Matter og finde din nye overgangsjakke. Er du på udkig efter en specifik jakke? Måske du mangler en vinterjakke? I så fald har vi hver vinter et håndplukket udvalg af klassiske damefrakker, varme dunjakker og lækkert overtøj, der kan holde dig varm. I sommerhalvåret finder vi også de lækreste sommerjakker til shoppen, som passer til både foråret og sommeren. Her er blandt andet vores flotte denimjakker, cool skjortejakker eller de klassiske trenchcoats et kig værd, hvis du mangler en forårsjakke eller sommerjakke.

Populært overtøj til kvinder

Vi har gennem hele året et blik på modebilledet for at se, hvad der rører sig. Også her udvælger vi de fedeste trends til shoppen, og det er absolut ingen undtagelse, når vi kigger efter overtøj. Her lader vi os inspirere af sæsonens farver og tidens nye tendenser. Du finder derfor bl.a. vores bud på de fedeste ternede jakker, populære quiltede veste og casual skjortejakker, når du shopper overtøj hos Grey Matter. Vores sortiment af overtøj går fra den simple farveskala af sort, beige, grå og grøn - til de lækre modefarver og sæsonfarver, som vi i høj grad ser på de ternede jakker eller på de populære veste.

Vi glæder os til at vise dig sæsonens tendenser og guide dig gennem vores udvalg af overtøj og jakker til damer. Vi sidder klar på både telefon og mail såfremt du har spørgsmål til pasform, størrelse o.l. Vi glæder os til at vejlede dig, så du finder den helt rette jakke til din garderobe. Hop også forbi vores instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi løbende fremviser nyheder samt deler inspiration til outfit til flotter jakker og frakker.