Oversize tøj - Modetøj til kvinder online

Er du vild med et casual look? Tag et kig på vores udvalg af trendy oversize tøj - som har det helt rigtige casual udtryk, som vi elsker. Find både oversize jakker, oversize t-shirts og lækkert oversize strik. En oversize t-shirt er cool til hverdag med leggings eller jeans under - og med en oversize strik i klædeskabet, kan du lune dig i de kølige måneder. Vi glæder os til at vise dig de seneste nyheder af oversize tøj!
21 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Sort oversize skjorte til damer
Pieces
249,95 DKK
Hvid klassisk dameskjorte med enkle detaljer
72%
Quiltet cool poncho med lommer og knapper
ONLY
359,95 DKK 100,00 DKK
Oversize dame t-shirt
My Essential Wardrobe
300,00 DKK
31%
Løs t-shirt til damer med tekst foran fra Vila
ONLY
149,95 DKK 104,00 DKK
Onlaya Oversized Humus Tee
67%
Lyseblå skjorte kjole damer
ONLY
299,95 DKK 99,00 DKK
81%
Strikbluser til damer
ONLY
259,95 DKK 49,00 DKK
78%
Viril Oversize Pale Mauve Knit
VILA
229,95 DKK 50,00 DKK
78%
Viril Oversize Ashley Blue Knit
VILA
229,95 DKK 50,00 DKK
46%
Grøn stribet skjorte
VILA
349,95 DKK 189,00 DKK
77%
Ternet skjorte til damer i langt design
Pieces
299,95 DKK 70,00 DKK
70%
Sweat kjole i lang med lange ærmer fra Only
ONLY
259,95 DKK 77,00 DKK
71%
T-shirt i oversized fra Only til damer
ONLY
129,95 DKK 38,00 DKK
10%
Ternet kjole med lange ærmer
VILA
399,95 DKK 359,00 DKK

Oversize tøj - Shop modetøj med oversize fit

Vi ser modebilledet gå i en casual retning, hvor pasformen bliver mere loose fit og oversize - og denne trend er vi vilde med! Det oversize look giver dig et komfortabelt og effortless look, der nemt kan styles i flere stilretninger. Prøv dig frem med en oversize jakke eller t-shirt og se, hvordan din garderobe får et casual touch. Vi har her samlet vores favoritter fra den nye modetrend af oversize tøj! Shop lækkert modetøj fra kendte modemærker som Vila, Only og Pieces.

Oversize jakker - Shop jakker til kvinder

Vi elsker det oversize look, der giver vores outfit et casual udtryk. Derfor er vi faldet for trenden med de oversize jakker, der særligt er fremme i foråret og efteråret som overgangsjakker. En oversize jakke er nem at style, da den fungerer til både strik, t-shirts og bluser - og her kan du mikse et par rå denim bukser til, eller sporty leggings. Er du på udkig efter en overgangsjakke - f.eks. en lækker forårsjakke eller en cool efterårsjakke - så kan vi særligt anbefale dig at gå efter en oversize jakke, da du her har god mulighed for at smide en lun strik eller sweatshirt under, for at få et ekstra lag varme. Er du også faldet for trenden, så kan du f.eks. se nærmere på vores populære jakker fra Pieces - eller måske en lækker skjortejakke fra Vila? Mulighederne er mange, og vi glæder os til at sende de lækreste jakker hjem til dig, når du mangler en ny jakke i klædeskabet.

Oversize t-shirts - T-shirts dame

Ingen velfungerende garderobe uden lækre t-shirts, hvis du spørger os! Her hører en god basis t-shirt sig til - og har du mod på det, så vil vi anbefale dig at se nærmere på de populære oversize t-shirts. Pasformen er loose fit og denne model er særligt at finde i lækre basis farver, så du nemt kan inkorporere den i garderoben. Vi har et lækkert udvalg af t-shirts fra Only, hvor den oversize pasform skaber det casual look. Du finder oversize t-shirts i enkle farver og ligeledes cool t-shirts med print, når du shopper oversize t-shirts her på Grey Matter.