Oversize tøj - Modetøj til kvinder online

Er du vild med et casual look? Tag et kig på vores udvalg af trendy oversize tøj - som har det helt rigtige casual udtryk, som vi elsker. Find både oversize jakker, oversize t-shirts og lækkert oversize strik. En oversize t-shirt er cool til hverdag med leggings eller jeans under - og med en oversize strik i klædeskabet, kan du lune dig i de kølige måneder. Vi glæder os til at vise dig de seneste nyheder af oversize tøj!
17 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Jakker til damer med bælte i taljen
ONLY
379,95 DKK
Nyhed
Løs t-shirt til damer med tekst foran fra Vila
Sort lang skjorte til damer
Pieces
249,95 DKK
Nyhed
Ternet skjorte jakke fra modemærket Vila
Nyhed
Sweat kjole i lang med lange ærmer fra Only
Nyhed
Grå overgangsjakke fra Vila til damer
Nyhed
Vila jakke til damer
Onlaya Oversized Humus Tee
Hvid klassisk dameskjorte med enkle detaljer
Nyhed
T-shirt i oversized fra Only til damer
Nyhed
Oversized teddy jakke til damer
ONLY
449,95 DKK
30%
Forårsjakke fra Only i armygrøn
70%
Stribet skjorte til damer fra Vila
VILA
299,95 DKK 89,00 DKK

Oversize tøj - Shop modetøj med oversize fit

Vi ser modebilledet gå i en casual retning, hvor pasformen bliver mere loose fit og oversize - og denne trend er vi vilde med! Det oversize look giver dig et komfortabelt og effortless look, der nemt kan styles i flere stilretninger. Prøv dig frem med en oversize jakke eller t-shirt og se, hvordan din garderobe får et casual touch. Vi har her samlet vores favoritter fra den nye modetrend af oversize tøj! Shop lækkert modetøj fra kendte modemærker som Vila, Only og Pieces.

Oversize jakker - Shop jakker til kvinder

Vi elsker det oversize look, der giver vores outfit et casual udtryk. Derfor er vi faldet for trenden med de oversize jakker, der særligt er fremme i foråret og efteråret som overgangsjakker. En oversize jakke er nem at style, da den fungerer til både strik, t-shirts og bluser - og her kan du mikse et par rå denim bukser til, eller sporty leggings. Er du på udkig efter en overgangsjakke - f.eks. en lækker forårsjakke eller en cool efterårsjakke - så kan vi særligt anbefale dig at gå efter en oversize jakke, da du her har god mulighed for at smide en lun strik eller sweatshirt under, for at få et ekstra lag varme. Er du også faldet for trenden, så kan du f.eks. se nærmere på vores populære jakker fra Pieces - eller måske en lækker skjortejakke fra Vila? Mulighederne er mange, og vi glæder os til at sende de lækreste jakker hjem til dig, når du mangler en ny jakke i klædeskabet.

Oversize t-shirts - T-shirts dame

Ingen velfungerende garderobe uden lækre t-shirts, hvis du spørger os! Her hører en god basis t-shirt sig til - og har du mod på det, så vil vi anbefale dig at se nærmere på de populære oversize t-shirts. Pasformen er loose fit og denne model er særligt at finde i lækre basis farver, så du nemt kan inkorporere den i garderoben. Vi har et lækkert udvalg af t-shirts fra Only, hvor den oversize pasform skaber det casual look. Du finder oversize t-shirts i enkle farver og ligeledes cool t-shirts med print, når du shopper oversize t-shirts her på Grey Matter.