Oversized modetøj til kvinder - Shop online på Greymatter.dk

Er du vild med et casual look? Tag et kig på vores udvalg af trendy oversize tøj, som har det helt rigtige casual udtryk vi netop elsker. Find både oversized jakker, t-shirts og lækre oversized strikbluser. En oversize t-shirt er cool til hverdag med leggings eller jeans under - og med en oversize strik i klædeskabet, kan du lune dig i de kølige måneder. Vi glæder os til at vise dig de seneste nyheder af oversize tøj!

44 Varer
Anbefalet
Størrelser

Shop modetøj med oversize fit

Vi ser modebilledet gå i en casual retning, hvor pasformen bliver mere loose fit og oversize - og denne trend er vi vilde med! Det oversize look giver dig et komfortabelt og effortless look, der nemt kan styles i flere stilretninger. Prøv dig frem med en oversize jakke eller t-shirt og se, hvordan din garderobe får et casual touch. Vi har her samlet vores favoritter fra den nye modetrend af oversize tøj! Shop lækkert modetøj fra kendte modemærker som Vila, Only og Pieces.

Oversize jakker til kvinder

Vi elsker det oversize look, der giver vores outfit et casual udtryk. Derfor er vi faldet for trenden med de oversize jakker, der særligt er fremme i foråret og efteråret som overgangsjakker. En oversize jakke er nem at style, da den fungerer til både strik, t-shirts og bluser - og her kan du sætte rå denimbukser til, eller et par sporty leggings. Er du på udkig efter en overgangsjakke - f.eks. en lækker forårsjakke eller en cool efterårsjakke - kan vi særligt anbefale dig at gå efter en oversize jakke, da du her har god mulighed for at smide en lun strik eller sweatshirt under, for tilmed at få et ekstra lag varme. Er du også faldet for trenden, kan du f.eks. se nærmere på vores populære jakker fra Pieces - eller måske en lækker skjortejakke fra Vila? Mulighederne er mange, og vi glæder os til at sende de lækreste jakker hjem til dig, når du mangler en ny jakke i klædeskabet.

Casual t-shirts

Ingen velfungerende garderobe uden lækre t-shirts, hvis du spørger os! Her hører en god basis t-shirt sig til - og har du mod på det, så vil vi anbefale dig at se nærmere på de populære oversize t-shirts. Pasformen er loose fit og denne model er særligt at finde i lækre basis farver, så du nemt kan inkorporere den i garderoben. Vi har et lækkert udvalg af t-shirts fra Only, hvor den oversize pasform skaber det casual look. Du finder oversize t-shirts i enkle farver og ligeledes cool t-shirts med print, når du shopper hos Grey Matter.