Overgangsjakker - Shop damejakker, veste og frakker hos Grey Matter

En beige trenchcoat? En ternet jakke? En casual army jakke? Uanset hvilken overgangsjakke du er vild med, finder du det største udvalg af overgangsjakker til kvinder her. Shop flotte jakker og frakker fra kendte mærker som Vila, Pieces og Only. Se også vores sortiment af lækre veste, som er modebilledets helt store trend netop nu.
88 Varer
Anbefalet
Størrelser

Shop overgangsjakker til damer online

I takt med at årstiderne skifter, er en overgangsjakke et musthave. Vi har her samlet et stort udvalg af flotte overgangsjakker til damer. Shop alt lige fra lækre damejakker og -frakker til veste, army jakker og rå læderjakker. Grey Matter følger modebilledet og de nyeste trends, hvilket også kommer til udtryk i vores sortiment af overgangsjakker fra kendte modemærker som Vila, Pieces og Only.

Overgangsjakker - Shop damejakker og frakker hos Grey Matter

Er du vild med jakker og frakker, kan du med fordel dykke ned i vores kategori af overgangsjakker. Her finder du et bredt udvalg af damejakker og flotte frakker til kvinder. Er du bevidst om tidens trends, afspejler flere af vores favoritter disse populære styles - bl.a. den populære ternede jakke. Også lækre og tidsløse trenchcoats finder du på vores onlineshop. Den klassiske beige trenchcoat elsker vi især, og er et item vi inkluderer som en del af sortimentet! Vi er ligeså vilde med klassiske damefrakker, som aldrig går af mode og kan bruges år efter år. Det samme gør sig gældende med en lækker dunjakke eller en rå læderjakke.

Army jakker og veste til damer

Er du mere til et casual outfit, er det et must at se nærmere på en army jakke eller en lækker vest. Modebilledet har for alvor fået vesten ind som den helt store trend de seneste sæsoner, og vi har nu fundet vores bud på de lækreste veste til damer. Shop f.eks. quiltede veste fra Vila og Only, som har designet deres take på det store modefænomen. Army jakken er blevet en rerunner i kollektionerne, og her på shoppen har vi altid haft en stor svaghed for de casual army jakker, der er nemme at style i overgangsperioderne. Miks din army jakke over en lækker striktrøje eller en skøn midi kjole.

Uanset hvilken overgangsjakke du er på udkig efter, garanterer vi et bredt udvalg, som er up-to-date med modebilledets tendenser. Shop trenchcoats, ternede jakker, veste, armyjakker og meget mere hos Grey Matter. Vil du have outfitinspiration og ideer til styling af overgangsjakker? På vores blog og instagramprofil @greymatter_fashion deler vi vores bud på sammensætningen af overgangsjakker med den øvrige garderobe.