Overgangsjakker til damer - Shop jakker, veste og frakker på Grey Matter

En beige trenchcoat? En ternet jakke? En casual army jakke? Uanset hvilken overgangsjakke du er vild med, så finder du det største udvalg af overgangsjakker til damer her. Shop flotte jakker og frakker fra kendte mærker som Vila, Pieces og Only. Se også vores udvalg af lækre veste til damer, som er modebilledets helt store trend netop nu.
39 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Cool oversize denimjakke til damer fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Dametøj army jakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Vila Bikerjakke set forfra
VILA
399,95 DKK
Dametøj - Sort blazerjakke til damer
Nyhed
Klassisk sort blazerjakke til damer
Pieces
299,95 DKK
Nyhed
Sort klassisk frakke til damer
50%
cool jakke
ONLY
449,95 DKK 224,00 DKK
My Essential Wardrobe forårsjakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
60%
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK 179,00 DKK
70%
Kort trenchcoat til damer
ONLY
379,95 DKK 113,00 DKK
Vifaddy Black Jacket
VILA
449,95 DKK
My Essential Wardrobe - Lædejakke til damer
My Essential Wardrobe
2.550,00 DKK
40%
Blazer jakke til damer med mønster
VILA
499,95 DKK 299,00 DKK

Overgangsjakker - Overgangsjakker til damer

I takt med at årstiderne skifter, er en overgangsjakke et musthave. Vi har her samlet et stort udvalg af flotte overgangsjakker til damer. Shop alt lige fra lækre damejakker, frakker, veste, army jakker og rå læderjakker. Grey Matter følger modebilledet og de nyeste trends - og dette kommer til udtryk i vores sortiment af overgangsjakker fra kendte modemærker som VILA, PIECES og ONLY.

Overgangsjakker - Shop damejakker og frakker hos Grey Matter

Er du vild med jakker og frakker, så kan du med fordel dykke ned i vores kategori af overgangsjakker. Her finder du et bredt udvalg af damejakker og flotte frakker til kvinder. Er du vild med trends, så vi har håndplukket vores favoritter af den populære ternede jakke. Også de lækre og tidsløse trenchcoats finder du her på vores onlineshop - bl.a. den klassiske beige trenchcoat, som vi elsker! Vi elsker også de klassiske damefrakker, som aldrig går af mode og kan bruges år efter år. Det samme gør sig gældende med en lækker dunjakke eller en rå læderjakke.

Army jakker og veste til damer

Er du mere til et casual outfit, så er det et must at se nærmere på en army jakke eller en lækker vest. Modebilledet har for alvor fået vesten ind som den helt store trend de seneste sæsoner - og vi har nu fundet vores bud på de lækreste veste til damer. Shop f.eks. quiltede veste fra VILA og ONLY, som har designet deres take på den store trend. Army jakken er blevet en rerunner i kollektionerne og her på shoppen har vi altid haft en stor svaghed for de casual army jakker, der er nemme at style i overgangsperioderne. Miks din army jakke over en lækker striktrøje eller en skøn midi kjole.

Uanset hvilken overgangsjakke du er på udkig efter, så garanterer vi et bredt udvalg, som er up-to-date med modebilledets tendenser. Shop trenchcoats, ternede jakker, veste, armyjakker og meget mere her hos Grey Matter. Vil du have outfit inspiration og styling ideer til overgangsjakker? På vores blog og Instagram @greymatter_fashion deler vi vores bud på styling af overgangsjakker.