Overdele - Shop tøj til kvinder på Grey Matter

Vi har det største udvalg af bluser, toppe og striktrøjer hos Grey Matter. Er du på udkig efter en lækker jakke eller blazer, så finder du også dette i vores sortiment af stilfuldt modetøj. Find dine favoritter herunder og opdater dit klædeskab med en lækker striktrøje, blonde top eller en klassisk skjorte. Er du vild med modetrends, så skal du se nærmere på vores t-shirts med print og populære strikveste.
638 Varer
Anbefalet
Størrelser
62%
Tætsiddende rib top til damer fra Pieces
Pieces
129,95 DKK 50,00 DKK
Sort blonde t-shirt til damer
ONLY
139,95 DKK
Blondebluse til damer i grøn
Nyhed
Sort blonde top med flæser
ONLY
259,95 DKK
Nyhed
Sommer top med fine detaljer til damer
ONLY
259,95 DKK
40%
Sommerskjorter til damer med front lommer
21%
Brun top med blonder til damer
ONLY
99,95 DKK 79,00 DKK
Nyhed
Basis top til damer i brun farve
20%
Skjorte i lyseblå og hvid fra Only til damer
40%
Grøn hørskjorte til damer
Nyhed
Hverdagsbluser med print til damer
20%
Grøn skjorte til damer fra Vila
VILA
349,95 DKK 279,00 DKK
40%
Casual skjorte i hør mix til damer
ONLY
299,95 DKK 179,00 DKK
Rå jakker til damer i dark kaki
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Overdele - Stort udvalg af dametøj på Grey Matter

Hos Grey Matter har vi et stort udvalg af overdele til alle anledninger. I en velfungerende garderobe er det skønt med et varieret udvalg af overdele, så du altid kan finde en bluse eller top, der passer til anledningen. Her kan det være godt med en basisgarderobe af overdele til hverdag samt et udvalg af smukke fest toppe. Derfor bestræber vi os på at have et bredt sortiment af overdele til kvinder, så du altid kan finde en overdel, der passer til dig og dit klædeskab.

Vores udvalg af overdele spænder vidt - hos os finder du basis toppe, skjorter, cardigans, strikbluser, festbluser, blonde bluser og meget mere! Alle styles henvender sig til både den minimalistiske, feminine og rå garderobe. Ligeledes kan overdelene styles til mange forskellige underdele, således at din garderobe nemt kan mikses på kryds og tværs. Alsidighed er et vigtigt element i den moderne garderobe, hvor mikset mellem forskellige styles og stilretninger, tilfører det unikke touch til looket. Vi bruger derfor meget tid på at style hvert et stykke tøj, så du forhåbentlig kan finde inspiration i at sammensætte dit tøj på nye måder og få mere glæde af din garderobe.

Overdele til kvinder - Shop tøj til kvinder hos Grey Matter

I hverdagsgarderoben er vi særligt glade for lækre striktrøjer og skjorter, da de er nemme at style og både fungerer til jeans, coatede bukser, leggings, suit pants mm. Vi håndplukker strikbluser og skjorter fra kendte modemærker, hvor design og kvalitet altid er i fokus, når vi udvælger den enkelte style. Også t-shirts og bluser er et musthave for os. Se vores udvalg af flotte stribede bluser eller tag et kig på de populære t-shirts med print.

Leder du efter overdele til fest, byder vores sortiment på smukke blonde toppe, bluser med pufærmer, flæsebluser og elegante tie toppe. Festbluserne er som oftest syet op i elegante materialer og har sommetider et diskret print eller shine i materialet, som fremhæver det festlige design. En festbluse er ligeledes alsidig i garderoben da den kan mikses til bukser såvel som nederdele afhængig af, hvad du foretrækker. Med en pæn buks understreger du et sofistikeret og klassisk festlook, hvorimod en nederdel fremhæver det feminine udtryk. Mulighederne er derfor mange, når du shopper overdele til festgarderoben.

Er du på udkig efter en lækker hverdagstop eller en smuk festbluse? En lækker overgangsjakke eller en skøn strikvest? Så glæder vi os til at se dig på Grey Matter, hvor vi kombinerer fordelagtige priser med lækkert design på både hverdagsbluser og festbluser.