Neo Noir tøj - Shop modetøj fra Neo Noir

Vi kan med stolthed præsentere dig for det danske modemærke Neo Noir. Hver sæson opdaterer vi shoppen med de populæreste Neo Noir kjoler, de lækre Neo Noir Cassie pants og ikke mindst Carin nederdelen i flere farver og print. Vi er din officelle Neo Noir butik på nettet.

0 Vare
Anbefalet
Størrelser
Der er ingen produkter

Neo Noir er modetøj til dig, der elsker god stil til fornuftige priser

Det danske modemærke Neo Noir designer tøj til den stilbevidste og moderigtige kvinde, der værdsætter god kvalitet til fornuftige priser - pris og kvalitet er altså i fokus, når kollektionerne kreeres. De formår ligeledes at skabe kollektioner, der danner ramme for et bredt sortiment af lækkert hverdagstøj, samt smukt og elegant festtøj. Farveskalaen afspejler tidens tendenser - de sorte, hvide og grå farvenuancer er altid en fast del af kollektionerne, samtidig med at det piftes op af tidens trendfarver. De er dygtige til at fange detaljerne fra de helt store designere, og herefter gøre udtrykket til deres eget. Med inspiration fra bl.a. Isabel Marant skaber de velovervejede kollektioner med et strejf af tidens helt store trends. Neo Noir er et af vores favoritmærker her hos Grey Matter. Vi har en stor passion for at præsentere Jer for de flotte styles, der alle matcher vores univers. Mærket finder inspiration til deres designs, ved hjælp af butikkernes ekspertise og vejledning - netop derfor er de unikke og kreerer kollektioner ud fra kundernes behov, og ikke deres eget. Designteamet er utrolig stærkt, og de yderst dygtige danske konstruktører, får tøjet til at sidde særlig godt, da de har fokus på god komfort og nordisk elegance. Hvert design har et unikt navn, hvilket også er en fin detalje i kollektionen.

Neo Noir spotter trenden hurtigt At have fingeren på pulsen og kunne omsætte high-end-fashion til hverdagsmode med øje for kvalitet, er én af deres store styrker. Deres kollektioner består af klassiske styles mikset med de nyeste trends - dette afspejler sig i både design og materialer. Særligt materialerne har stor betydning for helheden i en style, og her udvælger de materialer, som ligeledes repræsenterer modebilledet, som det er i øjeblikket. Med de skønne bomuldskvaliteter, der vender tilbage hver sommer, eller den festlige lurex kvalitet, der pryder nederdele, såvel som elegante bluser, har Neo Noir en unik forståelse for upcoming trends og materialerne dertil. Neo Noir formår dermed at være firstmovers, og er altid med hvor moden blomstrer. Med et indblik i hvad der rører sig i branchen, kreerer Neo Noir deres take på trends fra modebilledet. På trods af fast-fashion konceptet og de mange kollektioner gennem året, har mærket forståelse for kommende trends, gjort flere af deres styles til karakteristiske bestsellers i det danske modebillede.

Populære Neo Noir styles - Shop alle de populære designs Neo Noir har kreeret flere bestsellers, som er at finde i garderoberne landet over, og som er til at spotte på en bred målgruppe af stilbevidste kvinder. Carin nederdelen er en klar bestseller - den populære flæsenederdel har sneget sig ind i mange kvinders klædeskab, og har man først prøvet nederdelen med den behagelige elastikkant foroven, så er det svært kun at nøjes med én farve. Derfor finder du Carin nederdelen i mange farver og print, så du kan finde præcis din yndlingsfarve! I denne style vil du desuden kunne se inspirationen fra det franske modeikon Isabel Marant, der er særligt kendt for de feminine flæser. Cassie bukserne er ligeledes en populær style fra Neo Noir - disse suitpants har vidde forneden og en perfekt pasform grundet det stretchy materiale. En style som denne kan både dresses op og ned, og er derfor et musthave i garderoben, hvad end det er til hverdag eller finere anledninger. Cassie modellen er ligeledes at finde i en farvepalette af neutrale basisfarver, såvel som et udvalg af mere sæsonbetonede farver. Bella nederdelen er en ikonisk style, der løbende redesignes i nye materialer og farver. Nederdelen har en fin flæsekant i bunden og et trendy bindebånd i siden - et musthave til dig, der elsker feminine detaljer, og som ønsker lidt mere længde på nederdelen. Tyrah blusen har fået plads i kollektionerne gennem flere sæsoner nu. Med det enkle snit og flæsekanter på skuldre og håndled, forenes et sofistikeret og klassisk udtryk. Her har Neo Noir desuden inkorporeret forskellige mønstre og prints, der repræsenterer modens trends gennem sæsonerne! Tyrah blusen er ideel til hverdagens outfits, såvel som til en festlig lejlighed. Den ikoniske blondebluse Liza, er stadig et af de populæreste blondebluser på vores shop. Med sin smukke høje hals, den lækre blonde med stretch, og sine smalle ærmer, kan den noget ganske særligt, der gør den til en klassiker sæson efter sæson.

Kjoler fra Neo Noir - Se vores store udvalg af Neo Noir kjoler Neo Noir har øje for detaljer, og har sans for at kreere kjoler i et væld af varianter - altid i stil med tidens trends og tendenser inden for farver, materialer og print. Uanset hvilken stil du er til, så er vi sikre på, at du kan finde en favorit kjole hos os. Her byder sortimentet blandt andet på maxikjoler i forskellige print og materialer, korte kjoler i simple snit samt de klædelige og yderst populære slå-om kjoler. Om du er til basisfarver eller mere fremtrædende nuancer, om du foretrækker langærmede kjoler eller kjoler med kort ærme, sikrer vi dig at kunne finde en kjole efter dine præferencer. I sortimentet finder du også festkjoler, hvor der kan være en lille glimmertråd eller en smuk satin finish, der fremhæver det festlige design. Kjolerne prydes med fine detaljer såsom knapper, flæser, smukke udskæringer og bindebånd - og er naturligvis altid i en skøn behagelig pasform. Vi elsker at iføre os en maxikjole fra Neo Noir til hverdag, og er vilde med de smukke slå-om kjoler, når de festlige anledninger byder sig.

Print fra Neo Noir - Shop et fint udvalg af tøj med print fra Neo Noir Når vi håndplukker vores udvalg af Neo Noir, er mønstre og print særligt iøjnefaldende, hvor det skinner igennem som en karakteristisk del af modemærkets fremtræden og stærke dna. Særligt blomsterprint i alle afskygninger er tilbagevendende i kollektionerne. Udover blomstermønstre, finder du også flere styles med de populære dots - et print, som tilfører en lækker dybde til designet, hvad end det er på kjoler, nederdele eller toppe. Generelt er farvekombinationerne i mønstrene og printet altid velovervejet og smukt sammensat for at skabe en flot helhed i hver enkel style. Harmonien, der opstår, gør det let at style et mønster eller print ind i garderoben. Alle prints og mønstre fremstår rolige og afdæmpet - dette tilfører en diskret elegance, og fremhæver et mere eksklusivt design. Denne kombination af eksklusivitet og harmoniske mønstre og prints, er en god mulighed for at vise personlighed i din styling. Blomsterprints er lette og friske, et prikket mønster skaber spil og dybde i dit look, og med et broderi mønster, understreger du en af tidens store tendenser, der trækker i en feminin romantisk retning.

Klassisk og trendy tøj fra Neo Noir Med tøj fra Neo Noir kan din garderobe hurtigt blive opdateret og fornyet med lækkert kvalitetstøj, der emmer af dansk design. Det kan mikses på kryds og tværs, og du kan nemt tilføre dit eget personlige præg på stylingen. Tøjet kan desuden gå igen fra sæson til sæson, da de fleste styles er simple i designet. Er du til en klassisk garderobe, kan du finde enkle skjorter, fine toppe og smukke nederdele i rolige farver. Mærket er også stærke på deres strikserie, der bliver forbedret for hver sæson, strikkollektionen danner også rammer for et stilsikkert og enkelt design. Elsker du derimod trends og farver, så anbefaler vi ligeledes at du tager et kig på Neo Noir, hvor du hurtigt finder styles prydet med tendenser - eksempelvis en blomsterprintet kjole, de eftertragtede bluser med pufærmer eller en trendy jakke i moderigtige tern. Hos Neo Noir finder du altså alt lige fra fine toppe til flæsenederdele, feminine blondebluser, lækre strikbluser, skjorter og meget mere. Er du vild med dansk design, der forener tidsløse styles og trendy detaljer - og værdsætter du kvalitet til gode priser, så skal du tage et ekstra kig på modemærket.

Neo Noir udsalg - Shop Neo Noir styles billigt Hver sæson rydder vi op på vores lager, og det betyder udsalg. Kan du godt lide at gøre et kup, så hold løbende øje med vores shop. Neo Noir er et af de helt store danske mærker, og du vil ofte kunne spare gode procenter på vores styles fra Neo Noir. I løbet af sæsonerne kan du f.eks. finde kjoler fra Neo Noir på udsalg, og en masse andre gode styles fra mærket. Kig forbi vores udsalgs kategori, måske du er heldig, at din størrelse stadig er at finde i vores udsalg, således at du kan shoppe med særlig stor rabat og besparelse.

Neo Noir - Shop alt det nyeste tøj fra Neo Noir hos Grey Matter Hos Grey Matter har vi altid et fint, håndplukket sortiment fra Neo Noir. Vi udvælger de bedste designs, der understøtter vores univers - uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. Hver enkel style er velovervejet og valgt ud fra filosofien om at fuldende og optimere garderoben, så modetøj bliver nemt og simpelt for dig, både når det gælder hverdagstøj og festtøj. Neo Noir er et af vores helt store mærker på shoppen, og vi elsker at style et outfit med deres designs. Vil du have mere inspiration til hverdagsoutfits og festlooks, så følg med på Instagram @greymatter_fashion hvor vi løbende poster billeder i lækkert tøj fra Neo Noir.