Mom Jeans - Shop de populære højtaljede mom-jeans

Mangler du en lækker højtaljet buks? De populære mom-jeans er virkelig fremme i modebilledet. Style dem cool med en hvid basis tee, og en rå jakke. Vi er vilde med de trendy jeans, og du kan derfor finde et fint udvalg af den populære buks hos Grey Matter.
3 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
30%
Lækre denim jeans fra Pieces set forfra
Pieces
379,95 DKK 265,00 DKK
50%
The Perfect Black Mom Jeans
Grey Matter Selection
479,95 DKK 239,00 DKK

Mom Jeans - Shop højtaljede mom-jeans

Mom jeans er blevet en af de mest trendy modeller, når vi ser jeans stylet i modebilledet. Karakteristisk for denne type jeans, er den lidt høje talje og et let, loose fit i buksebenene. Mom jeans er den perfekte casual jeans til hverdag, hvor stylingmulighederne er uendelige. I vores unikke sortiment af jeans har vi derfor tilføjet vores bud på de bedste mom jeans, så du ligeledes kan hoppe med på trenden og iføre dig et par lækre mom jeans. Vi har håndplukket disse modeller ud fra deres gode pasform og design, som byder på karakteristiske detaljer, og ikke mindst det casual udtryk, der fungerer til mange forskellige hverdagslooks. På Grey Matter kan du shoppe fra danske modemærker, samt unika styles, vi håndplukker rundt omkring i Europa. Vores udvalg af mom jeans byder blandt andet på Pieces jeans, Vila jeans og mere til.


Stylingtips til mom jeans


Når du først har fundet et par gode mom jeans, du føler dig tilpas i, så vil du til hver en tid kunne finde dem frem i klædeskabet og mikse dem til alle slags overdele - med det alsidige design, er disse jeans nemme at style ind i forskellige stilretninger. Dette er særligt årsagen til vores store glæde til de cool mom jeans! Til hverdag kan du style en strikbluse eller cardigan til, for at understrege et minimalistisk look, hvor den skandinaviske styling træder frem. Er du vild med et råt look, kan bukserne let mikses med en statement tee eller en bikerjakke. Sidst men ikke mindst, er mom jeans et cool item at blande med mere feminine styles såsom blondebluser, toppe, lette skjorter mm.


Er du også blevet hooked på de populære mom jeans, så glæder vi os til at se dig på Grey Matter, når du skal finde det perfekte par jeans til dit klædeskab. I vores sortiment af mom jeans finder du flere forskellige modeller, men altid med komfort og pasform i top - og til fordelagtige priser taget den gode kvalitet i betragtning. For inspiration til lækre looks, kan du hoppe ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi ofte styler de trendy mom jeans.