Mom Jeans - Shop mom jeans hos Grey Matter

Mangler du en lækker højtaljet buks? Vi har fundet de fedeste mom jeans, som du kan shoppe online hos Grey Matter. Vi er vilde med de trendy dame jeans, der er nemme at style til hverdag med en t-shirt og en cool jakke. Se nærmere på de lækre denim bukser, der er modebilledets helt store trend!
6 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Jeans med vidde fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Jeans til damer i stretchy kvalitet
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Mom jeans fra Pieces i flot lys farve

Mom Jeans - Shop de populære jeans til damer her

Mom jeans er blevet en af de mest populære jeans modeller, når vi ser jeans i modebilledet. Karakteristisk for denne jeans model, er den høje talje og et loose fit i buksebenet. Mom jeans er den perfekte casual jeans til hverdag, hvor stylingmulighederne er uendelige. I vores unikke sortiment af jeans til damer har vi derfor fundet vores bud på de bedste mom jeans, så du kan hoppe med på trenden og iføre dig et par lækre mom jeans. Vi har håndplukket alle vores denim bukser med øje for en god pasform og lækkert design med karakteristiske detaljer.

Jeans til damer - Shop mom jeans hos Grey Matter

Hos Grey Matter kan du shoppe et fint håndplukket udvalg af jeans fra danske modemærker samt lækre jeans fra vores Grey Matter Selection, som er styles vi håndplukker fra små udenlandske modebrands. Vores udvalg af mom jeans byder blandt andet på Pieces jeans og Vila jeans, der alle har en skøn pasform og den gode komfort, som er vigtig for det perfekte par jeans.

Når du først har fundet et par gode mom jeans du føler dig tilpas i, så vil du til hver en tid kunne finde dem frem fra klædeskabet og mikse dem til alle slags overdele. Med det lækre basic design, er et par mom jeans nemme at style ind i forskellige stilretninger. Netop derfor har vi en stor glæde for de cool mom jeans! Til hverdag kan du style en strikbluse eller skjorte til for at understrege et minimalistisk look. Er du vild med et t look, kan bukserne let styles med en statement tee eller en læderjakke. Miks også dine mom jeans til de mere feminine styles såsom blondebluser, toppe, skjorter med print mm.

Er du blevet hooked på de populære mom jeans, så glæder vi os til at se dig på Grey Matter, når du skal finde det perfekte par denim bukser til dit klædeskab. I vores sortiment af mom jeans finder du forskellige modeller, men altid med komfort og pasform i top - og til meget fornuftige priser taget den gode kvalitet i betragtning. Hop ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi ofte styler de trendy mom jeans og giver outfit inspiration.