Mini skirts - Stort udvalg af korte nederdele til kvinder

Mangler du en flot kort nederdel? Understreg dit feminine look med en af vores mange mini nederdele fra kendte modemærker. Vi har alt lige fra slå-om nederdele, denim nederdele og smukke nederdele med flæser. Shop dit nye mini skirt her hos Grey Matter.
15 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Sort nederdel fra Vila i mesh set forfra
VILA
199,95 DKK
Sort smock nederdel fra Pieces
Pieces
229,95 DKK
Vila sort imiteret nederdel i cool design med a facon
VILA
279,95 DKK
Teffie Leaf Dobby Black Skirt
Neo Noir
399,00 DKK
Neo Noir Ginger Sateen Skirt
Neo Noir
399,00 DKK
70%
Hvid flæsenederdel fra Neo Noir set forfra
Neo Noir
399,00 DKK 119,00 DKK
60%
Nederdel fra Pieces med lommer foran
Pieces
259,95 DKK 103,00 DKK
70%
Nederdel med lommer fra Neo Noir
Neo Noir
499,00 DKK 149,00 DKK
60%
Neo Noir hvid nederdel
Neo Noir
399,00 DKK 159,00 DKK
Sort enkel nederdel fra Neo Noir
Neo Noir
399,00 DKK
70%
Pieces Pcflonny Misty Rose Skirt
Pieces
259,95 DKK 77,00 DKK
70%
Visna Soft Camel Button Skirt
VILA
229,95 DKK 68,00 DKK
Sort nederdel fra Neo Noir
Neo Noir
499,00 DKK
70%
Neo Noir Nederdel
Neo Noir
399,00 DKK 119,00 DKK

Mini skirts - Shop mini nederdele hos Grey Matter

Mini skirts er en fast del af kollektionerne år efter år - vi udvælger hver sæson vores absolutte favoritter, som kan mikses og matches til stilen her på Grey Matter. De korte nederdele er uundværlige at have i garderoben, da de kommer i et utal af varianter. Du har derfor god mulighed for at finde en kort nederdel, der kan komplimentere din personlige stil. Vi elsker mini nederdele i enkle farver såvel som sæsonfarver - og ikke mindst med print. Det afspejler sig i vores store udvalg af mini nederdele, som rummer alt fra slå-om nederdele, denim nederdele, nederdele med flæser og meget mere! Fælles for alle vores korte nederdele er en skøn pasform og god komfort, da det er vigtigt at føle sig godt tilpas, når du ifører dig nederdele til hverdag og fest. Når vi indkøber korte nederdele til shoppen, går vi bl.a. efter elastik lining, lækre materialer og f.eks. bindebånd, som alt sammen kan give en behagelig komfort og samtidig fremhæve en fin pasform.

Shop korte nederdele - Se vores udvalg af smukke mini skirts her

De korte nederdele er et musthave i enhver kvindes garderobe, da de kan tones op og ned, således at du både kan finde din mini nederdel frem til hverdag, aftenbrug eller de store fester. I vinterhalvåret kan du mikse sorte strømpebukser til, som dæmper looket og gør det mere hverdagsvenligt. Hertil kan du style en striktrøje eller sweatshirt til, der kan understrege et mere casual look. Når vejret giver mulighed for bare ben, er mini nederdele så cool at style med par sneakers eller en støvle. Skal du til en fin middag? Style i stedet de korte nederdele med en tynd strømpebuks, en skjorte og pæne sko. Til festlige anledninger kan du style de populære mini skirts til blondebluser, toppe, skjorter, blazere mm.

Mangler du et feminint touch i din garderobe? Så er et mini skirt et musthave for dig. Dyk ned i vores håndplukkede udvalg, som følger årstiden og tendenserne, så du uanset sæson kan pifte din garderobe op med et af de smukke mini skirts. Med et væld af varianter, kan du let skabe dit eget personlige look efter humør og anledning.