Midi kjoler - Find dine favoritter hos Grey Matter

Her på shoppen elsker vi kjoler, og særligt de populære midi kjoler. Vi har her samlet et stort udvalg af knælange kjoler, der kan findes frem til hverdag og fest. Se f.eks. nærmere på vores smukke blomstrede kjoler, flæsekjoler og lækre skjortekjoler. Du finder de flotteste midi kjoler fra kendte modemærker som Vila, Only og Pieces hos os.
55 Varer
Anbefalet
Størrelser
20%
Prikket kjole med lange ærmer til damer
ONLY
399,95 DKK 319,00 DKK
Nyhed
Skjortekjole til damer med bindebånd i taljen
74%
Sort glitter kjole til damer
VILA
379,95 DKK 99,96 DKK
Sort tætsiddende kjole
Pieces
179,95 DKK

Midi kjoler - Find et stort udvalg af knælange kjoler hos Grey Matter

De populære midi kjoler har på kort tid fået en kæmpe plads i modebilledet, og efterfølgende også hos alle de store modemærker. De skønne midi kjoler kommer hver sæson i nye smukke varianter, som gang på gang imponerer os i både design, farver og detaljer. Vi bliver af denne årsag aldrig trætte af de lækre midi kjoler, som både kan styles til hverdag og fest alt efter behov. De knælange kjoler er gode til arbejdsbrug og ikke mindst til fest, hvor de nemt kan piftes op med en høj hæl og lidt smykker. Midi kjolerne er også perfekte til lag-på-lag looks. Her kan du nemt style en lækker strikbluse, sweater eller jakke over, for at fremhæve dybde og kontrast i stylingen. Hos Grey Matter har vi sammensat et stort sortiment af midi kjoler fra store danske modebrands, som virkelig har sans for designet af netop disse kjoler. Hvert et design er afstemt i materiale, farve og detaljer, således at helheden fremstår fuldendt og eksklusiv.

Midi kjoler i enkle farver og smukke print

Vores glæde til midi kjoler gælder både de populære kjoler med print såvel som de fine ensfarvede kjoler. Dette forsøger vi at forene, når vi håndplukker vores sortiment af midi kjoler til shoppen her. Vi er glade for at kunne præsentere dig for et stort udvalg af midi kjoler fra bl.a. Vila, Pieces og Only. Vores udvalg varierer fra sæson til sæson, og afspejler de nyeste trends og sæsonbetonede tendenser. Tjek vores store sortiment ud, og lad dig imponere af smukke blomsterkjoler og flæsekjoler. Også skjortekjoler er blevet en del af udvalget her hos os. Vi elsker de lækre skjortekjoler, der nemt kan styles til hverdag med et par sneakers og evt. leggings under. Alle kjoler fuldendes af detaljer, og vi har derfor et skarpt øje på disse, når vi udvælger vores favoritter iblandt.

Festkjoler

Mangler du en smuk festkjole, kan du med fordel vende blikket mod de skønne midi kjoler. Modemærkerne designer flotte midi kjoler, der nemt kan piftes op til fest. Med en pæn sko og lidt smykker, kan du nemt bruge din midi kjole til festlige anledninger og diverse selskaber. Vælg f.eks. en blomstret kjole eller en glimmerkjole, hvis du er på jagt efter den perfekte festkjole. Du finder begge dele og mange flere, når du shopper festkjoler hos os. De knælange kjoler er en oplagt fest- og/eller selskabskjole, der kan styles til utallige anledninger, i og med designet nemt kan blive elegant og stilfuldt med rette styling.

Hop med på den store modetrend, som er blevet en rerunner hos modemærkerne. Find dine favoritter allerede i dag, som kan forskønne din hverdagsgarderobe og kommende festoutfits! Vi står klar til at pakke og sende smukke kjoler hjem til dig. Har du brug for tips til styling og outfit inspiration til midi kjoler, glæder vi os til at se dig på vores blog eller instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi deler ud af vores passion for styling.