Maxi kjoler - Shop vores trendy og populære maxi kjoler

Mangler du en ny kjole? Hos Grey Matter har vi et stort udvalg af lange kjoler, og særligt de populære og moderne maxi kjoler er at finde online.
12 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
20%
Hverdags kjole fra Vila stylet med Apair støvler og strømpebukser
VILA
359,95 DKK 287,00 DKK
50%
Neo Noir kjole uden ærmer set forfra
Neo Noir
599,95 DKK 299,00 DKK
70%
Vidomina Black Pink Flowers Dress
VILA
379,95 DKK 113,00 DKK
Karmamia lang kjole i leopard print
Karmamia Cph
1.599,00 DKK
Karmamia lang kjole set forfra
Karmamia Cph
1.599,00 DKK
30%
Vidavis Black Silver Glitter Dress
VILA
329,95 DKK 230,00 DKK
50%
Pieces kjole uden ærmer set forfra
Pieces
379,95 DKK 189,00 DKK
17%
Strop kjole med print set forfra
Grey Matter Selection
379,95 DKK 315,00 DKK
35%
Karmamia Miley Dress Leopard
Karmamia Cph
1.899,00 DKK 1.234,00 DKK
70%
Black Flower Tie Maxi Dress
Grey Matter Selection
599,95 DKK 179,00 DKK
Skriv dig op
Sort Karmamia Cph. kjole i klassisk enkel stil
Karmamia Cph
1.799,00 DKK

Shop smukke maxi kjoler i farver og print

Maxikjolen er kommet for at blive. Trenden fortsætter langt ind i de næste sæsoner, så har du på nuværende tidspunkt ikke en maxikjole i klædeskabet, så anbefaler vi dig allerede nu at finde en favorit til din garderobe! Maxikjolerne har været fremme og tilbage i moden, men i 2019 blev det tydeligt at det var en style, der tager fast plads i modemærkernes kollektioner sæson efter sæson. Da vi har en interesse for store trends såvel som upcoming tendenser, så har maxikjolerne naturligvis fået en stor plads her på Grey Matter.


Vi har det smukkeste udvalg af maxikjoler


Vi holder et vågent øje på modebilledet for at sikre os et sortiment af maxikjoler, som er nutidigt og ikke mindst varieret. Du kan derfor shoppe fra et stort udvalg af maxi kjoler, når du dykker ned i vores sortiment. Maxikjolerne kommer i forskellige materialer og kvaliteter, så du kan finde lige netop den slags kjole, du ønsker! Maxikjolerne designes dertil i smukke prints, som tager sig særligt godt ud pga. længden, der fremhæver printets struktur og dybde. Værdsætter du komfort, så er maxikjolen god til dig, da den med sin loose pasform og de lækre materialer, er yderst behagelig at have på. Uanset om vi skal klæde os på til hverdag eller fest, så er det ofte maxikjolen vi rækker ud efter i klædeskabet - den gode komfort gør nemlig, at vi føler os velklædte, samtidig med at vi har det komfortabelt i tøjet.


Maxikjoler til hverdag og fest


Maxikjolen kan med fordel findes frem til både hverdag og fest, men du kan have materiale og farver med i overvejelserne, når du vælger din maxikjole. Til fest kan du vælge en variant i et ‘shiny' materiale, for at fremhæve det fine look. Vores sortiment af maxikjoler byder desuden på mange smukke farver, print og detaljer, som alt sammen kan styles op til fest - her skal du blot tilsætte en pæn sko og lidt smykker, så er du good to go! Til hverdag kan du i stedet vælge maxikjolen i en basisfarve og med mat overflade, for at tone kjolen ned og få et mere casual look. Miks sneakers eller støvler til, for at fremhæve et sporty eller råt look - og til de kølige måneder, kan du smide en strikbluse eller let jakke udover, som ligeledes toner looket ned til hverdag.


Vi er hele tiden på udkig efter nye skønne varianter af maxi kjolen - så følg løbende med hos os på Grey Matter, hvor vi præsenterer dig for de seneste nyheder og giver vores bedste stylingtips til maxikjolen.