Lange nederdele - Shop trendy lange nederdele

Mangler du en nederdel med længde? Her på shoppen er vi vilde med de lange nederdele, der kan styles til både hverdag og fest. De lækre lange nederdele er nemme at hoppe i, og findes både med print og i ensfarvet. Se vores flotte udvalg af lange nederdele her på shoppen.
20 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Vila nederdel med blomsterprint efterårs kollektion
VILA
299,95 DKK
25%
Leopard nederdel fra Neo Noir Bovary skirt
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Lang nederdel fra Neo Noir set i hel figur
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Plisseret nederdel fra Neo Noir set forfra
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Neo Noir nederdel i sort hvidt print
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Bovary nederdel med print fra Neo Noir
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
Pieces strik nederdel i mørkebrun
Pieces
259,95 DKK
25%
Neo Noir nederdel
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
Pieces Pcsuna strik nederdel
Pieces
259,95 DKK
Vila nederdel
VILA
299,95 DKK
Karmamia Nederdel med leopard print
Karmamia Cph
1.499,00 DKK
Nyhed
Nederdel fra Vila
VILA
199,95 DKK
25%
Lang Neo Noir nederdel set forfra
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
Karmamia plissé nederdel i leopardprint, set forfra
Karmamia Cph
1.499,00 DKK
Skriv dig op
Karmamia nederdel med paisley print
Karmamia Cph
1.699,00 DKK

Lange nederdele - Shop de populære lange nederdele

I vores store sortiment af nederdele, har vi et varieret udvalg af lange nederdele til forskellige anledninger. På Grey Matter har vi en forkærlighed til den tidsløse garderobe, hvor tøjet kan findes frem sæson efter sæson, og her er nederdele ingen undtagelse. Derfor har vi valgt at have et sortiment af lange nederdele, som holder flere sæsoner, og ikke går af mode - disse styles er oftest i fine basisfarver, i klassiske snit, samt med et udtryk, der er let at style til forskellige overdele, farver og materialer. Mangler du denne slags basisnederdel i skabet, anbefaler vi f.eks. at kigge nærmere på en sort lang nederdel, der kan mikses til enhver overdel - og desuden er alsidig i garderoben, da den sorte farve fremstår enkel og stilfuld, uanset hvilken top eller bluse, du vælger at mikse til.


Lange nederdele til hverdag og fest


Efter de lange nederdele for alvor tog fart i modebilledet, har vores ønske været at kunne præsentere Jer for et håndplukket udvalg af lange nederdele, der kan styles til både hverdag og fest. Når du vælger nederdele til hverdag eller fest, kan du med fordel have øje på detaljerne, og hvordan de træder frem i designet - en flæsenederdel eller en plisseret nederdel er skønne at style op til fest pga. detaljerne, som nemt kan fremhæve et festligt look! De eftertragtede satin nederdele er ligeledes et godt bud på en festnederdel, der med sin diskrete elegance, fungerer til både middage, store fester o.l. Til hverdag er vi i stedet glade for de printede nederdele, som i samspil med en strikbluse eller cool sweatshirt, fremhæver et trendy look med et casual twist.


Sortimentet her på Grey Matter vil til hver en tid kombinere det tidsløse design med det trendbaserede design, og vi er derfor glade for at sammensætte et unikt sortiment, der kan rumme begge dele. Når du shopper lange nederdele på Grey Matter, vil du kunne finde sorte nederdele, flæsenederdele, plisseret nederdele, satin nederdele, slå-om nederdele og meget mere. De lange nederdele er kommet for at blive, så find din favorit allerede i dag, og kast dig ud i stylingen af den lange nederdel til både hverdag og fest! Vi glæder os til at vise dig de seneste nyheder, når de kommer ind af døren hos os.
I samme omgang kan du følge med på vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi dagligt opdaterer med outfit inspiration, nyheder, stylingtips mm.