Lange kjoler - Shop vores fine udvalg af lange kjoler

Er du på udkig efter en lang kjole? Hos Grey Matter er vi vilde med kjoler og særligt de smukke lange kjoler, er noget vi elsker! De lange kjoler er elegante uanset om du finder en kjole med print eller vælger en ensfarvet kjole. Shop lange sommerkjoler, lange festkjoler og meget mere her!
14 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Lange kjoler til damer med print
ONLY
329,95 DKK
30%
Kjole med korte ærmer og. loose fit pasform fra Pieces
Pieces
359,95 DKK 251,00 DKK
40%
Lang sommerkjole fra Only
ONLY
329,95 DKK 197,00 DKK
50%
Sort lang kjole til damer fra Pieces
Pieces
259,95 DKK 129,00 DKK
70%
Sort blondekjole fra Vila, set forfra
VILA
599,95 DKK 179,00 DKK
40%
Sort sweatkjole oversized til damer
ONLY
199,95 DKK 119,00 DKK
20%
Lang t-shirt kjole til damer
ONLY
199,95 DKK 159,00 DKK
30%
Midi kjole til damer fra Only
ONLY
329,95 DKK 230,00 DKK
20%
Kjole t-shirt i sort fra Vila
VILA
199,95 DKK 159,00 DKK
50%
Only kjole med blomster
ONLY
329,95 DKK 164,00 DKK
17%
Pcgry Black Flowers L/S Midi Dress
Pieces
379,95 DKK 315,00 DKK
Amelia kjole fra Karmamia i smukt print
Karmamia Cph
1.599,00 DKK
50%
Blå kjole fra Pieces i det fineste print

Shop et stort udvalg af lange kjoler hos Grey Matter

Hos Grey Matter finder du et stort udvalg af lange kjoler. Føler du dig ikke så godt tilpas i en kort kjole eller har du måske et arbejde, hvor påklædningen er mere formel? Så er de lange kjoler perfekte til dig! Der kan være mange anledninger til at være på udkig efter lange kjoler - vi bestræber os derfor på at kunne tilbyde et stort og varieret udvalg af lange kjoler, når du shopper hos os. Du finder blandt andet kjoler med print, feminine blondekjoler, smukke flæsekjoler og fine sommerkjoler - alt sammen med den gode længde, der fremstår elegant og stilfuld på hver en kjole.

Lange sommerkjoler - Se vores smukke sommerkjoler til damer

Til sommer elsker vi lange sommerkjoler! Her er der ikke sparet på smukke farver og lækre prints, der gør kollektionerne spændende og farverige. Vi har samlet et håndplukket udvalg af lange sommerkjoler til Grey Matter. Du finder sommerkjoler med blomsterprint, fine flæser og andre lækre detaljer i vores sortiment af lange sommerkjoler. Shop flotte kjoler fra bl.a. Pieces og Vila. Vi opdaterer ofte vores sortiment, så det altid afspejler modebilledets nyeste trends og tendenser.

Lange festkjoler - Shop festkjoler her

Vil du gerne have kjole på til hverdag på arbejdet, men er du i tvivl om hvilken model du skal vælge? Så kan den lange kjole være et godt bud på en kjole, der egner sig til arbejde, da længden får kjolen til at være mere afdæmpet og mindre vovet. Hvis du leder efter en lang kjole til hverdag, kan vi anbefale dig at gå efter de enkle modeller i simple farver eller en kjole med et mildt print. Er du i stedet på udkig efter en lang kjole til fest, så har vi også dette i sortimentet - de lange kjoler er en klassiker til fest. Med den lange silhuet, bliver looket elegant og stilfuldt. Vores sortiment af lange festkjoler rummer både klassiske kjoler såvel som mere trendbaserede designs. Smukke slidser, udskæringer og flæser er blot nogle af de detaljer, du kan finde på de lange festkjoler. For et større udvalg af lange festkjoler, kan du kigge forbi vores sortiment af gallakjoler og blondekjoler, hvor vi giver dig vores bud på smukke kjoler til de store fester.

Hos Grey Matter forsøger vi at style de lange kjoler på mange måder, således at du kan lade dig inspirere til at tilføje en lang kjole til dit klædeskab - uanset om det gælder hverdag eller fest. Find styling tips og outfit inspiration på vores blog og Instagram profil @greymatter_fashion.