Korte kjoler - Shop korte kjoler til hverdag og fest

Er du vild med korte kjoler? Her på shoppen elsker vi generelt kjoler - og ikke mindst de korte kjoler, der både kan styles som hverdagskjoler og festkjoler. Om du er til de ensfarvede kjoler eller kjoler med print, så finder du begge dele i vores store sortiment af korte kjoler.
84 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Hverdagskjole med rund hals og lange ærmer
60%
Sommerkjole fra Only i det smukkeste print
ONLY
229,95 DKK 91,00 DKK
Nyhed
Vila kjole med høj hals og bælte
Nyhed
Hverdagskjole i rib fra Vila
Nyhed
Kjole fra Pieces med grønne blomster
Ternet kjole fra Vila til damer
30%
Ternet kjole i lyseblå fra Pieces
Pieces
329,95 DKK 230,00 DKK
50%
Sommerkjole fra Only med flotte knapper
ONLY
229,95 DKK 114,00 DKK
50%
Rød kjole med print fra Pieces
Pieces
259,95 DKK 129,00 DKK
70%
Gule kjoler fra Vila
VILA
229,95 DKK 68,00 DKK
70%
Hverdagskjole i blød kvalitet fra Vila
VILA
249,95 DKK 74,00 DKK
Nyhed
Sort rib kjole fra Vila en god hverdagskjole
VILA
249,95 DKK
40%
Vila kjole med blomsterprint
VILA
299,95 DKK 179,00 DKK
50%
Sommerkjole fra Only i det fineste print
Nyhed
Pcperry Medium Blue Denim kjole
Basis strop kjole fra Vila til damer
VILA
229,95 DKK
40%
Kort kjole med blomsterprint fra modemærket Vila
VILA
249,95 DKK 149,00 DKK
70%
Sommerkjole i sort fra Vila med bælte
VILA
249,95 DKK 74,00 DKK
Nyhed
Strik kjole fra Vila med løs pasform
Nyhed
Strik kjole i sort til damer fra Vila
70%
Blå kjole fra Vila hos grey matter
VILA
229,95 DKK 68,00 DKK

Korte kjoler - Shop i et bredt udvalg af korte kjoler hos Grey Matter

De korte kjoler er et musthave til garderoben, da de både kan styles til hverdag og fest. Med en kort kjole i klædeskabet undgår du at stå i en tøjkrise på vej ud af døren til arbejde, eller hvis du skal til en festlig anledning. Derfor finder du et stort udvalg af korte kjoler, når du besøger vores onlineshop med modetøj til damer. De korte kjoler kommer i et utal af varianter, hvor særligt pasform og materiale varierer - dermed er kjolerne nemme at tilpasse til forskellige anledninger. For at opretholde et varieret sortiment, finder du både korte kjoler i enkle farver og trendfarver. Du vil ligeledes kunne finde et udvalg af korte kjoler med print og mønster, som kan tilføre dit look en personlig kant. Vores store kjolesortiment har vi sammensat ud fra store, danske modemærker samt kjoler fra internationale mærker, som du finder i vores Grey Matter Selection.

Korte festkjoler - Shop korte kjoler til fest

I vores sortiment af kjoler har vi skabt et udvalg af korte festkjoler til dig, der elsker at have kjole på til fest. Når vi udvælger korte festkjoler, går vi efter de lette og elegante kvaliteter - her kan du f.eks. vende blikket mod satin, polyester og silke, som alle har en lethed over sig samt et glansfuldt udtryk, der fremstår festligt. De korte festkjoler er syet op i materialer, der fremstår eksklusive og delikate - netop for at understrege det ‘fine’ udtryk. I vores udvalg af korte kjoler til fest, kan du shoppe flotte kjoler fra blandt andre Pieces og VILA, som begge designer smukke festkjoler med øje for detaljen.

Er du på udkig efter en klassisk kjole, en printet kjole, eller måske du har udset dig en modetrend, som skal hjem i din garderobe? Hos Grey Matter kan du shoppe alt i korte kjoler, herunder korte festkjoler og lækre hverdagskjoler. Vil du have inspiration til styling af korte kjoler, så kan du klikke ind forbi vores Instragram @greymatter_fashion og få daglig outfit inspiration.