Korte kjoler - Shop flotte og trendy kjoler til hverdag og fest

Er du vild med korte kjoler? Her på shoppen elsker vi generelt kjoler, og det betyder et stort sortiment. Om du er til de korte slå-om kjoler eller til den klassiske sorte kjole, så kan du være sikker på, at vi gør alt for at finde de fineste korte kjoler til shoppen. Dyk ned i vores håndplukkede udvalg fra både danske og udenlandske mærker.
48 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
25%
Sort kjole fra Vila i lækker jersey kvalitet
VILA
299,95 DKK 224,00 DKK
50%
Blå kjole fra Vila med flæsedetalje
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
Sort rib kjole fra Vila en god hverdagskjole
VILA
249,95 DKK
20%
Klassisk sort kjole med flæsedetalje
VILA
299,95 DKK 239,00 DKK
Nyhed
Pccade White Blue Check Dress
Sort kjole fra Vila med flæser
VILA
499,95 DKK
Pcsanna Black Glitter Dress
Pieces
229,95 DKK
Pcinis Black Pale Banana Dress
Kjole fra Pieces i viskose
Nyhed
Pcperry Medium Blue Denim kjole
Sweat kjole med puf ærmer fra Pieces
Pieces
259,95 DKK
Sort kjole fra Pieces i blød kvalitet
Pieces
199,95 DKK
Nyhed
Vilovie Dove Dress
VILA
259,95 DKK
Populær sweat kjole fra Pieces med pufærmer
Pieces
259,95 DKK
Pcillu Black Dress
Pieces
349,95 DKK
Pieces festkjole med palietter og v-udskæring
Pieces
499,95 DKK
80%
Hvid kjole fra Neo Noir i bomuld og med flæsedetaljer, set forfra
Neo Noir
499,00 DKK 99,00 DKK
30%
Vila Viflea Birch Flower Sleeve Dress
VILA
449,95 DKK 314,00 DKK
Sort Vielon kjole fra Vila
VILA
399,95 DKK
80%
Kjole fra Grey Matter
Grey Matter Selection
349,95 DKK 69,00 DKK

Shop de trendy korte kjoler hos Grey Matter

Den korte kjole er for os uundværlig i garderoben, da den både egner sig til hverdag og fest! Med en kort kjole i klædeskabet, undgår du at stå i en tøjkrise på vej ud af døren til arbejde, eller hvis du skal til en festlig anledning. Derfor finder du et stort udvalg af kjoler">korte kjoler, når du dykker ned i vores sortiment. De korte kjoler kommer i et utal af varianter, hvor særligt pasform og materiale varierer - dermed er kjolerne nemme at tilpasse til hver en anledning. For at opretholde et varieret sortiment, finder du både korte kjoler i enkle farver og trendfarver. Du vil ligeledes kunne finde et udvalg af korte kjoler med print og mønster, som kan tilføre dit look en personlig kant. Ved al indkøb er det udelukkende design og pasform, som er i fokus hos os - og derfor er mærket i nakken underordnet. Vores store kjolesortiment har vi derfor sammensat ud fra store, danske modemærker, samt kjoler fra internationale modemærker, herunder fra vores inspirationsture til udlandet. De franske modemærker har øje for trends, og er derfor blandt de første til at designe kjoler i tidens tendenser - og dette håndplukker vi særligt til Grey Matter, som et supplement til kjolerne fra vores danske modemærker.


Korte kjoler til hverdag og fest


Når du kigger på kjoler til hverdag eller fest, er det værd at forholde sig til kjolens materiale, da dette har stor betydning for udtrykket. Til hverdag er vi f.eks. glade for materialer såsom bomuld eller hør - disse materialer har et roligt og ‘casual’ udtryk, som passer godt ind i hverdagsgarderoben med sneakers, strikbluser, cardigans og lignende. Når vi skal vælge en kort kjole til fest, går vi efter de mere lette og ‘elegante’ materialer - her kan du f.eks. vende blikket mod viskose, polyester og silke, som alle har en lethed over sig, samt et glansfuldt udtryk, der fremstår festligt. De korte festkjoler er derfor ofte syet op i materialer, der fremstår eksklusive og delikate, netop for at understrege det ‘fine’ look.


Er du på udkig efter en klassisk kjole, en printet kjole, eller har du måske udset dig en særlig trend? Hos os kan du shoppe alt dette, herunder simple bomuldskjoler, smukke printede kjoler i lækre kvaliteter, samt trendy kjoler med mesh, broderie, flæser og meget mere. Vil du se flere stylinger, så kig forbi vores Instragram @greymatter_fashion og bliv inspireret.