Kontor - Shop business tøj hos Grey Matter

Arbejder du på kontor og mangler lidt lækkert tøj, der kan bruges til hverdag? Dyk ned i vores store udvalg af lækkert business tøj til kvinder. Vi har flotte business skjorter, habitbukser og blazere til dig, der elsker et klassisk sæt. Se også vores lækre strikbluser, jeans og toppe, som nemt kan styles til en dag på kontoret.
151 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Behagelige bukser til damer
ONLY
129,95 DKK
20%
Hverdagskjole med lange ærmer og rund hals
ONLY
299,95 DKK 239,00 DKK
Nyhed
Transparent bluser til damer med glimmer
Pieces
149,95 DKK
Hverdagskjole fra Vila med flæsedetaljer
VILA
249,95 DKK
Only nederdel med flæser
ONLY
229,95 DKK
Sort Vicommit buks fra Vila set forfra
Nyhed
Suit pants dame
VILA
249,95 DKK
Nyhed
Vila suit pants i sort
VILA
249,95 DKK
Nyhed
Kjole med smock fra Pieces
Nyhed
Sort bluse fra Only til damer
Nyhed
Polo bluse til damer i strik fra Vila
Bluser til damer med rund hals fra Vila
VILA
259,95 DKK
Frill top fra Only til damer
Nyhed
Leopard print kjole til damer fra Pieces
Nyhed
Smukke kjoler til damer med blomsterprint

Business tøj - Shop business tøj hos Grey Matter

Arbejder du på kontor, og leder du efter noget tøj, der egner sig til arbejdet? Så tøv ikke! Her på Grey Matter har vi skabt et stort sortiment af lækkert business tøj til kvinder - og altid til rigtig gode priser, så det ikke skal koste en formue at iføre sig lækkert tøj til arbejdet. På mange arbejdspladser er det en klassisk og formel dresscode, som påklædningen skal rette sig efter - derfor har vi samlet et bredt udvalg af gode jeans, suit pants, blazere og behagelige skjorter, som alt sammen nemt kan styles til en dag på kontoret. Vores business tøj er holdt i basis farver og milde nuancer, så din påklædning ikke skaber for meget blikfang, men i stedet fremstår nedtonet og mere stilfuldt på kontoret.

Shop business skjorter og suit pants hos Grey Matter - Bredt udvalg af business tøj

Særligt skjorter er et musthave til din business garderobe! Vi har håndplukket de lækreste skjorter til kvinder, hvor særligt pasformen er testet til det yderste, så du kan iføre dig en behagelig skjorte til arbejdet. Se nærmere på vores lækre hvide skjorter eller de klassiske lyseblå skjorter - særligt VILA og PIECES er stærke på designet af gode skjorter til hverdag. Mangler du et par bukser til hverdag, så kan vi anbefale dig vores suit pants og jeans - vi har et stort udvalg af gode og behagelige jeans samt klassiske habitbukser til damer. Særligt suit pants er vi glade for, når vi styler business looks. Derfor finder du et hav af modeller, når du kigger nærmere på vores udvalg af suitpants. Shop sorte suit pants eller vælg en beige suit pant, hvis du elsker det milde udtryk. Om du foretrækker suit pants eller en pæn jeans til arbejde, så er en blazer en nem måde, hvorpå du kan understrege et klassisk business look. Med karakteristiske detaljer som krave, revers og dobbeltradet knaplukning, er blazeren et klassisk item, der aldrig går af mode og derfor kan haves i garderoben gennem mange år. Her på shoppen elsker vi blazere og prøver derfor løbende at finde de bedste blazere til Grey Matter.

Vores udvalg af business tøj til kvinder byder også på pæne overdele, der nemt kan indgå i dit business-look. Her er skjorten et key item, som forener god komfort med klassisk design - vi udvælger derfor flere varianter af den klassiske skjorte, således at du kan finde en skjorte, du føler dig tilpas i til arbejde. Med en stor basis kategori af lækre basis items, kan du ligeledes finde enkle bluser og toppe, som kan danne grundlag for din hverdagsgarderobe. De langærmede bluser kan bruges under en blazer eller cardigan, mens de fine basistoppe kan tilføre ekstra komfort under en skjorte eller tynd strikbluse.

Vi håber, at du vil kigge forbi os på Grey Matter, når du skal shoppe kvalitetsitems til din business garderobe. På vores blog og Instagram @greymatter_fashion giver vi inspiration til lækre business looks.