Kontor - Shop business tøj hos Grey Matter

Arbejder du på kontor og mangler lidt lækkert tøj, der kan bruges til hverdag? Dyk ned i vores store udvalg af lækkert business tøj til kvinder. Vi har flotte business skjorter, habitbukser og blazere til dig, der elsker et klassisk sæt. Se også vores lækre strikbluser, jeans og toppe, som nemt kan styles til en dag på kontoret.
84 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Sorte cardigans til damer med hulmønster
Nyhed
Dame skjorter fra Vila
40%
Smuk skjorte med print fra Vila
VILA
299,95 DKK 179,00 DKK
30%
Ternet blazerjakke til damer
VILA
299,95 DKK 209,00 DKK
Nyhed
Sort lang skjorte til damer
Pieces
249,95 DKK
Nyhed
Lang hvid dameskjorte med slids i siden
Nyhed
Dameskjorte fra Vila
70%
Vikrimia V-Neck Light Grey Vest
VILA
229,95 DKK 68,00 DKK
70%
Viril Turtleneck Black Knit
VILA
229,95 DKK 68,00 DKK
40%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 119,00 DKK
20%
Klassisk hvid skjorte til damer, set forfra
MEW
480,00 DKK 384,00 DKK
Nyhed
Flair bukser til damer fra Only
Nyhed
Hvid klassisk dameskjorte med enkle detaljer
20%
Vila viril bluse i lysegrøn
VILA
249,95 DKK 199,00 DKK

Business tøj - Shop business tøj hos Grey Matter

Arbejder du på kontor, og leder du efter noget tøj, der egner sig til arbejdet? Så tøv ikke! Her på Grey Matter har vi skabt et stort sortiment af lækkert business tøj til kvinder - og altid til rigtig gode priser, så det ikke skal koste en formue at iføre sig lækkert tøj til arbejdet. På mange arbejdspladser er det en klassisk og formel dresscode, som påklædningen skal rette sig efter - derfor har vi samlet et bredt udvalg af gode jeans, suit pants, blazere og behagelige skjorter, som alt sammen nemt kan styles til en dag på kontoret. Vores business tøj er holdt i basis farver og milde nuancer, så din påklædning ikke skaber for meget blikfang, men i stedet fremstår nedtonet og mere stilfuldt på kontoret.

Shop business skjorter og suit pants hos Grey Matter - Bredt udvalg af business tøj

Særligt skjorter er et musthave til din business garderobe! Vi har håndplukket de lækreste skjorter til kvinder, hvor særligt pasformen er testet til det yderste, så du kan iføre dig en behagelig skjorte til arbejdet. Se nærmere på vores lækre hvide skjorter eller de klassiske lyseblå skjorter - særligt VILA og PIECES er stærke på designet af gode skjorter til hverdag. Mangler du et par bukser til hverdag, så kan vi anbefale dig vores suit pants og jeans - vi har et stort udvalg af gode og behagelige jeans samt klassiske habitbukser til damer. Særligt suit pants er vi glade for, når vi styler business looks. Derfor finder du et hav af modeller, når du kigger nærmere på vores udvalg af suitpants. Shop sorte suit pants eller vælg en beige suit pant, hvis du elsker det milde udtryk. Om du foretrækker suit pants eller en pæn jeans til arbejde, så er en blazer en nem måde, hvorpå du kan understrege et klassisk business look. Med karakteristiske detaljer som krave, revers og dobbeltradet knaplukning, er blazeren et klassisk item, der aldrig går af mode og derfor kan haves i garderoben gennem mange år. Her på shoppen elsker vi blazere og prøver derfor løbende at finde de bedste blazere til Grey Matter.

Vores udvalg af business tøj til kvinder byder også på pæne overdele, der nemt kan indgå i dit business-look. Her er skjorten et key item, som forener god komfort med klassisk design - vi udvælger derfor flere varianter af den klassiske skjorte, således at du kan finde en skjorte, du føler dig tilpas i til arbejde. Med en stor basis kategori af lækre basis items, kan du ligeledes finde enkle bluser og toppe, som kan danne grundlag for din hverdagsgarderobe. De langærmede bluser kan bruges under en blazer eller cardigan, mens de fine basistoppe kan tilføre ekstra komfort under en skjorte eller tynd strikbluse.

Vi håber, at du vil kigge forbi os på Grey Matter, når du skal shoppe kvalitetsitems til din business garderobe. På vores blog og Instagram @greymatter_fashion giver vi inspiration til lækre business looks.