Kontor - Shop business tøj hos Grey Matter

Arbejder du på kontor og mangler lidt lækkert tøj, der kan bruges til hverdag? Dyk ned i vores store udvalg af lækkert business tøj til kvinder. Vi har flotte business skjorter, habitbukser og blazere til dig, der elsker et klassisk sæt. Se også vores lækre strikbluser, jeans og toppe, som nemt kan styles til en dag på kontoret.
201 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
50%
Kjoler til damer med print
ONLY
349,95 DKK 175,00 DKK
Flotte kjoler til damer
Behagelige bukser til damer
ONLY
129,95 DKK
25%
Rød kjole fra Grey Matter Fashion
VILA
399,95 DKK 299,95 DKK
60%
Suit pants dame
VILA
249,95 DKK 99,00 DKK
20%
Midi kjole med print fra Grey Matter Fashion
Klassisk sort buks til damer
ONLY
299,95 DKK
35%
Only nederdel med flæser
ONLY
229,95 DKK 149,00 DKK
10%
Polo bluse til damer
VILA
259,95 DKK 233,00 DKK
Vila Viril turtleneck knit
Sort oversize skjorte til damer
Pieces
249,95 DKK
10%
Dame skjorte med print
VILA
299,95 DKK 269,00 DKK
51%
Smuk t-shirt til damer i to-delt materiale
VILA
179,95 DKK 89,00 DKK
72%
Lilla trøje med høj hals fra Vila til damer
VILA
359,95 DKK 100,00 DKK

Business tøj - Shop business tøj hos Grey Matter

Arbejder du på kontor, og leder du efter noget tøj, der egner sig til arbejdet? Så tøv ikke! Her på Grey Matter har vi skabt et stort sortiment af lækkert business tøj til kvinder - og altid til rigtig gode priser, så det ikke skal koste en formue at iføre sig lækkert tøj til arbejdet. På mange arbejdspladser er det en klassisk og formel dresscode, som påklædningen skal rette sig efter - derfor har vi samlet et bredt udvalg af gode jeans, suit pants, blazere og behagelige skjorter, som alt sammen nemt kan styles til en dag på kontoret. Vores business tøj er holdt i basis farver og milde nuancer, så din påklædning ikke skaber for meget blikfang, men i stedet fremstår nedtonet og mere stilfuldt på kontoret.

Shop business skjorter og suit pants hos Grey Matter - Bredt udvalg af business tøj

Særligt skjorter er et musthave til din business garderobe! Vi har håndplukket de lækreste skjorter til kvinder, hvor særligt pasformen er testet til det yderste, så du kan iføre dig en behagelig skjorte til arbejdet. Se nærmere på vores lækre hvide skjorter eller de klassiske lyseblå skjorter - særligt VILA og PIECES er stærke på designet af gode skjorter til hverdag. Mangler du et par bukser til hverdag, så kan vi anbefale dig vores suit pants og jeans - vi har et stort udvalg af gode og behagelige jeans samt klassiske habitbukser til damer. Særligt suit pants er vi glade for, når vi styler business looks. Derfor finder du et hav af modeller, når du kigger nærmere på vores udvalg af suitpants. Shop sorte suit pants eller vælg en beige suit pant, hvis du elsker det milde udtryk. Om du foretrækker suit pants eller en pæn jeans til arbejde, så er en blazer en nem måde, hvorpå du kan understrege et klassisk business look. Med karakteristiske detaljer som krave, revers og dobbeltradet knaplukning, er blazeren et klassisk item, der aldrig går af mode og derfor kan haves i garderoben gennem mange år. Her på shoppen elsker vi blazere og prøver derfor løbende at finde de bedste blazere til Grey Matter.

Vores udvalg af business tøj til kvinder byder også på pæne overdele, der nemt kan indgå i dit business-look. Her er skjorten et key item, som forener god komfort med klassisk design - vi udvælger derfor flere varianter af den klassiske skjorte, således at du kan finde en skjorte, du føler dig tilpas i til arbejde. Med en stor basis kategori af lækre basis items, kan du ligeledes finde enkle bluser og toppe, som kan danne grundlag for din hverdagsgarderobe. De langærmede bluser kan bruges under en blazer eller cardigan, mens de fine basistoppe kan tilføre ekstra komfort under en skjorte eller tynd strikbluse.

Vi håber, at du vil kigge forbi os på Grey Matter, når du skal shoppe kvalitetsitems til din business garderobe. På vores blog og Instagram @greymatter_fashion giver vi inspiration til lækre business looks.