Kontor - Shop business tøj hos Grey Matter

Kontor
78 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Sort Vicommit buks fra Vila set forfra
80%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 39,00 DKK
20%
Meta Sand Melange Knit Blouse
Neo Noir
499,00 DKK 399,20 DKK
20%
Meta Light Grey Melange Knit Blouse
Neo Noir
499,00 DKK 399,20 DKK
20%
Meta Black Knit Blouse
Neo Noir
499,00 DKK 399,20 DKK
20%
Nessa Diamond Light Pink Knit Waistcoat
Neo Noir
499,00 DKK 399,20 DKK
50%
Skjorte fra Vila i rødt print
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
Nyhed
Vimovement Dove Trenchcoat
Karmamia skjorte paisley print
Karmamia Cph
1.499,00 DKK
30%
Blonde t-shirt fra Vila
VILA
229,95 DKK 160,00 DKK
Viher New Dove Blazer
VILA
379,95 DKK
Nyhed
Vianma Black Flower Shirt
VILA
299,95 DKK
Vila bukser i flot lys farve
VILA
259,95 DKK
Nyhed
Dobbelradet blazerjakke fra Pieces i sort
Pieces
379,95 DKK
Pieces strik nederdel i mørkebrun
Pieces
259,95 DKK

Shop business tøj hos Grey Matter

Shop business tøj til kvinder på Grey Matter


Arbejder du på kontor, og leder du efter klassiske styles, der egner sig til arbejdet? Så tøv ikke! Her på Grey Matter tager vi højde for alle slags hverdage, og har derfor skabt et sortiment af lækkert business tøj til kvinder - og desuden til rigtig fornuftige priser, så det ikke skal koste en formue at iføre sig lækkert tøj til arbejdet. På mange arbejdspladser er det en klassisk og formel fremtoning, som sætter dagsordenen for påklædningen - derfor har vi udvalgt et bredt sortiment af gode basisbukser, klassiske suitpants, pæne blazere og behagelige skjorter, som alt sammen kan indgå i et stilfuldt og ikke mindst behageligt business look. Denne del af sortimentet har vi holdt i basisfarver og milde nuancer, således at din påklædning ikke skaber for meget blikfang, men i stedet fremstår nedtonet og til hver en tid stilfuldt.


På Grey Matter har vi et bredt udvalg til fordelagtige priser


Særligt suit pants er vi glade for, når vi styler business looks. Derfor finder du et hav af modeller, når du kigger nærmere på vores udvalg af suitpants. Her finder du suit pants med forskellig benlængde samt i forskellige materialer, således at du kan sammensætte dit look lige som du foretrækker. I vores sortiment kan du blandet andet shoppe de populære Cassie Pants fra Neo Noir - en bestseller, der med de lange ben og et pressefold foran, har en rigtig klædelig pasform! Om du foretrækker suitpants eller en pæn jeans til arbejde, så kan blazerjakken være en god måde, hvorpå du kan trække dit look i en formel retning. Med de karakteristiske detaljer, såsom en krave, revers og dobbeltradet knappelukning, har blazerjakken et formelt design, der fremstår klassisk og velklædt i kombination med et par pæne bukser.


Vores udvalg af business tøj til kvinder, byder naturligvis også på pæne overdele, der kan indgå i et business-look. Her er skjorten et item, der forener komfort med stil - vi udvælger derfor flere varianter af den klassiske skjorte, således at du kan finde en skjorte, du føler dig tilpas i til arbejde. Med en stor basisafdeling af lækre basis items, kan du ligeledes finde enkle bluser og toppe, som kan danne grundlag for dit hverdagslook til arbejde. De langærmede bluser kan bruges under blazerjakke, mens de fine basistoppe kan tilføre ekstra komfort under en skjorte eller tynd strikbluse.


Vi håber, at du vil kigge forbi os på Grey Matter, når du skal shoppe kvalitetsitems til din business-garderobe. På vores blog og Instagram @greymatter_fashion giver vi dig inspiration til fine looks med suit pants, blazere, skjorter og meget mere!