Konfirmation - Shop konfirmationstøj på Grey Matter

Skal du konfirmeres? Eller skal du være gæst til konfirmation? Vi har her samlet et lille håndplukket udvalg af hvide kjoler til konfirmation - og ligeledes fundet smukke festkjoler til konfirmationsgæsten. Shop også et fint udvalg af accessories og smykker til konfirmanden.
117 Varer
Anbefalet
Størrelser
Mini shorts til under kjoler fra Pieces
Pieces
99,95 DKK
Mini shorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Naturfarvede undershorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Hvide undershorts til damer med stretch
Sorte undershorts til damer
Pieces
99,95 DKK
60%
Lange festkjoler til damer med blonde
VILA
559,95 DKK 223,00 DKK
Øreringe med fjer og perle
Pure by Nat
210,00 DKK
20%
Hvid hørblazer til damer
 Ring som er justerbar fra Grey Matter Fashion
Pure by Nat
270,00 DKK
50%
Plisse kjole til damer
Smuk rosafarvet ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Grå ring fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Nyhed
Hvid sommerkjole med løs pasform
20%
Smuk midi kjole til damer med stort blomsterprint
Pieces
299,95 DKK 239,00 DKK
Top med blonde
50%
Hvid cardigan til damer
ONLY
199,95 DKK 99,00 DKK

Konfirmation - Shop konfirmationstøj på Grey Matter

For mange er foråret en tid med mange konfirmationer og hyggelige fejringer - og er du en af årets smukke konfirmander, så er du formentlig allerede gået i gang med forberedelserne og gjort dig mange tanker omkring konfirmationstøj? Overvejelserne starter ofte flere måneder i forvejen, da man på den store dag gerne vil føle sig smuk og vigtigst af alt - komfortabel og godt tilpas i sit tøj! Traditionen tro er farveskalaen holdt til de hvide/creme nuancer, men ellers er der rig mulighed for at style dit konfirmationstøj, som du ønsker det. De seneste år er traditionen gået fra udelukkende at være kjoler til nu både at være kjoler, smarte sæt, fine nederdele og meget mere! Det er ikke længere en fast tradition, at konfirmanden skal have en kjole på. Du kan derfor sagtens vælge det konfirmationstøj, som komplimenterer dig og din personlige stil.

Shop konfirmationstøj på Grey Matter

Her hos Grey Matter vil vi gerne imødekomme hvert et ønske til konfirmationstøj. Vi har derfor sammensat et lille håndplukket udvalg af konfirmationstøj - shop kjoler, nederdele, fine toppe og lette jakker - alt sammen valgt i de smukke lyse nuancer, der rammer konfirmationstraditionen. Du kan blandt andet finde enkle konfirmationskjoler, smukke nederdele og lyse blazere i vores udvalg af konfirmationstøj til piger. Alt vores konfirmationstøj ligger til gode priser, så det ikke skal koste en formue at få lige det tøj, du drømmer om til din store dag! Shop flotte kjoler fra danske modemærker og se nærmere på vores accessories fra Pieces og Vila.

Acccessories og smykker til konfirmation

Når du har fået styr på tøjet, kan du begynde at overveje accessories, som kan sætte prikken over i’et på din styling. For at holde fokus på det smukke tøj, kan det være en god ide at vælge lidt simple accessories, som stadig tilfører detalje til dit look. Her kan du f.eks. finde smykker frem, som du er glad for - et par fine fingerringe, en simpel halskæde eller et par store øreringe kan sagtens gøre det ud for et smukt konfirmationslook. Er du derimod vild med smykker til hverdag, så tøv heller ikke med at finde dem frem til din konfirmation - prøv at mikse flere forskellige ringe, armbånd eller kæder. Det personlige touch tilfører kant til det fine konfirmationstøj!

Vi glæder os til at vise dig vores bud på smukt konfirmationstøj til piger, når du går opdagelse i vores udvalg af konfirmationstøj her på Grey Matter.