Konfirmation - Shop konfirmationstøj hos Grey Matter

Skal du konfirmeres, eller måske være gæst til en konfirmation? Vi har herunder samlet et lille håndplukket udvalg af hvide kjoler til anledningen - og ligeledes fundet smukke festkjoler til gæsten. Shop også vores fine accessories og smykker som pryder ethvert outfit.

72 Varer
Anbefalet
Størrelser
Sorte undershorts til damer
Pieces
89,95 kr.
Blondebluse i støvet grøn til damer
Pieces
199,95 kr.
25%
Guldbelagt ring i stainless steel
Grey Matter Selection
219,95 kr.164,00 kr.
Gulbelagt ring i rustfri stål
Grey Matter Selection
199,95 kr.
5%
Guldbelagt ring i rustfri stål.
Grey Matter Selection
199,95 kr.189,00 kr.
10%
Flot ring med volume
Grey Matter Selection
199,95 kr.179,00 kr.
Naturfarvede undershorts til damer
Pieces
89,95 kr.
15%
Ring til kvinder med justerbar pasform
Grey Matter Selection
219,95 kr.186,00 kr.

Shop tøj til konfirmationsfesten online hos os

Foråret byder år efter år på konfirmationer og hyggelige fejringer. Er du én af årets smukke konfirmander, er du formentlig allerede gået i gang med forberedelserne, og derfor også gjort dig en del tanker omkring konfirmationstøjet. Overvejelserne starter ofte mange måneder i forvejen, da man på den store dag gerne vil føle sig smuk og vigtigst af alt komfortabel og godt tilpas. Traditionen tro er farveskalaen holdt i de hvide/cremefarvede nuancer, men ellers er der rig mulighed for at style dit konfirmationstøj lige som du ønsker det. De seneste år er traditionen gået fra udelukkende at være kjoler til nu både at være kjoler, smarte habitsæt, fine nederdele og meget mere! Det er ikke længere en fast tradition, at konfirmanden skal være iført kjole. Du kan af selvsamme årsag derfor sagtens vælge det konfirmationstøj, som komplimenterer dig og din personlige stil allerbedst.

Shop konfirmationstøj hos Grey Matter

Hos Grey Matter ønsker vi at imødekomme hvert et ønske med henblik på konfirmationstøj. Vi har derfor samlet vores favoritter af tøj i kategorien - kjoler, nederdele, fine toppe og lette jakker - alt sammen i smukke lyse farvenuancer der sættes i forbindelse med den store dag. Du kan blandt andet finde enkle konfirmationskjoler, smarte nederdele og stilfulde blazerjakker i vores udvalg af konfirmationstøj til piger. Alt vores konfirmationstøj ligger til gode priser, således det ikke skal koste en formue at få netop det tøj, du går og drømmer om. Shop styles fra store danske modemærker, og se ydermere nærmere på vores accessories fra Pieces og Vila.

Accessories og smykker til konfirmation

Når du har fået styr på tøjet, kan du begynde at overveje accessories, som er med til at sætte prikken over i’et på din styling. For at holde fokus på det smukke tøj, kan det være en god idé at vælge accessories i en simpel stil, som tilmed stadig gør dit outfit detaljerigt. Her kan du f.eks. finde de smykker frem, som du er glad for - et par fine fingerringe, en simpel halskæde eller et par voluminøse øreringe kan sagtens fuldende et smukt konfirmationslook. Er du derimod vild med smykker til hverdag, så tøv heller ikke med at finde dem frem til din konfirmation. Prøv at kombinere flere forskellige ringe, armbånd eller kæder. Det personlige touch tilfører kant til det fine konfirmationstøj.

Vi glæder os til at vise dig vores bud på smukt konfirmationstøj til piger, når du går på opdagelse i vores udvalg på greymatter.dk.