Kjoler til piger

Med et stort sortiment af kjoler til piger, har vi gjort det overskueligt, at finde den perfekte style uanset anledningen. At kunne lege og bevæge sig frit, er hemmeligheden bag glæde og smil, og et højt komfortniveau er derfor vigtigt. Lad din pige sætte kreativiteten på spil i en af vores yndige kjoler - Hvilken er jeres favorit?
10 Varer
Anbefalet
Størrelser
Sødeste kjole fra Lil Atelier
Lil' Atelier
229,95 DKK
Kjole i jersey til piger
Lil' Atelier
249,95 DKK
Fin hverdagskjole til pige
Lil' Atelier
249,95 DKK
Nyhed
Kjole til baby pige fra Lil Atelier
Lil' Atelier
259,95 DKK
Nyhed
Kjole med blomsterprint til piger
Lil' Atelier
299,95 DKK
Fineste baby kjole i økologisk bomuld
Lil' Atelier
249,95 DKK
Lil Atelier kjole med røde tulipaner
Fin lille kjole med flæsedetaljer
Lil' Atelier
349,95 DKK
Smuk festkjole til mini pige
Lil' Atelier
449,95 DKK
Elegant kjole med fine detaljer
Lil' Atelier
299,95 DKK

Shop kjoler til piger online

Uden forbehold for pigers alder, vil kjoler udgøre en væsentlig del af deres garderober. Kjolen er den perfekte type beklædning til både hverdagsbrug og øvrige anledninger, om end det er fester, fødselsdage eller noget helt tredje. De fungerer praktisk, og er samtidig enormt stilfulde med smukke finish og mangeartede detaljer. Vores sortiment er udvalgt på baggrund af velbehag og finesse, samt med særlig omtanke på de rette materialer. Bløde strækbare materialer præger vores designs, og uanset kropsfigur, vil den optimale pasform kunne opnås. Foruden den gode kvalitet, er enhver kjole inspireret af nutidens omgivelser, og håndtegnede mønstre vil afspejle adskillige kollektioner, heriblandt blomster- og naturmotiver.

Forlæng kjolens levetid, ved at være påpasselig i måden du håndterer at vaske den på. De fleste kjoler kan vaskes i maskine på 40 grader, men læs altid vaskeanvisningen inden du påbegynder.