Karmamia Cph. - Se de smukke Karmamia kjoler, skjorter, kimonoer og toppe

Karmamia Copenhagen er et eksklusivt modemærke til dig, der elsker fine kvaliteter og limited edition styles. Print, mønster og smukke farver kendetegner kollektionen fra Karmamia Copenhagen der hovedsageligt består af kjoler, elegante skjorter, feminine toppe og printede kimonoer.

0 Vare
Anbefalet
Størrelser
Der er ingen produkter

Karmamia modetøj - Shop det smukke modetøj fra Karmamia hos Grey Matter

Karmamia Copenhagen er som navnet antyder det, et dansk modemærke. Karmamia fik sin spæde start i 2016, og slog for alvor igennem i 2018, hvor de havde kæmpe succes med deres meget smukke kimonoer, både med leopardprint og blomsterprint. Det skarpe snit, de florlette og lækre materialer, og det yderst smukke print, henvender sig til den kræsne og stilbevidste kvinde, der værdsætter et lækkert design med et twist af tidens trends. Modemærket har langsomt bredt sig ud i det danske modebillede, og mange kendisser spottes i tøj fra Karmamia Cph. Blandt kendte instagrammere, modebloggere og TV-værter kan nævnes Christiane Schaumburg-Müller, Tina Lund, Puk Elgaard og Amalie Szigethy.

Tøj fra Karmamia - Se den smukke kollektion af tøj Det eksklusive og eventyrlige modemærke Karmamia har sine rødder plantet i Skandinavien, hvor den minimalistiske stil danner rammerne for kollektionen. Den nordiske stil blødes op med et strejf af Mellemøstens magi, hvor inspirationskilden kommer fra. Tøjet er produceret i Dubai, på små lokale fabrikker. Hvert stykke tøj er syet i hånden, og der sættes en stor ære i, at detaljerne og udformningen af tøjet er i håndværksmæssig topklasse. Dette ses også tydeligt på tøjet, der både er lækkert at have på, og som er nemt at vaske. Mangler du en lækker ferie top eller kjole, så kan vi varmt anbefale dig Karmamia, da tøjet næsten ikke krøller, trods det har været pakket i en kuffert. Med en kjole eller top fra Karmamia, er man altid klædt pænt og lækkert på. Mærket designer tøj, der kan bæres igen og igen, sæson efter sæson, og styles på et utal af måder. Særligt det at mikse forskellige print, og tænke kreativt i forhold til dette, skiller mærket markant ud. De er gode til at lege med lag-på-lag looket, og mikser gerne en kjole med en kimono - hvilket fremkalder et utroligt lækkert resultat.

Kjoler og toppe - Style Karmamia til både hverdag og fest med kjoler og toppe Karmamia Cph. designer en række moderne klassikere, der nemt kan interageres i klædeskabet, og som kan bruges i mange år. Alsidigheden i tøjet er i fokus, og det kan nemt bæres til både hverdag og fest. Særligt til forårets fester som konfirmation, studentergilde, bryllupper og fødselsdage, kan man hente stor inspiration hos Karmamia, hvor de smukke toppe og kjoler, kan mikses på forskellig vis, og derved kan man sammensætte et utrolig flot festoutfit. Her hos Grey Matter styler vi ofte mærket i den rå retning, og nedtoner udtrykket, således at det matcher ind i vores univers. At kombinere en feminin Karmamia kjole med en rå skindjakke, frembringer et virkelig cool udtryk. Du kan også mikse deres feminine toppe med rå jeans - netop det at spille på kontrasterne mellem det rå og feminine, er noget vi gør os meget i her på shoppen. Derfor passer Karmamia, og deres smukke print og blide farver, perfekt ind i vores univers.

Limited edition - Find unikke limited edition styles fra Karmamia Karmamia designer hver sæson en række limited edition styles, der kun findes i et lille antal. Disse styles er helt unikke, og du kan derfor være en af de få, som når at få fingerne i netop et af disse print. Limited edition serien består både af toppe, kjoler og kimonoer. Vi glæder os til hver sæson, hvor vi kan præsentere dig for de unikke og meget smukke styles. For at vise dig, at stylene er limited edition, vil dette fremgå tydeligt i produktbeskrivelsen. Vi har efterhånden kunne præsentere flere limited edition festkjoler, som er blevet taget rigtig godt imod, og ofte er udsolgt på få dage, netop fordi der kun findes et lille begrænset parti, og fordi stylen kan noget helt særligt.

Eksklusivt modetøj fra Karmamia Karmamia Cph. fremviser eksklusive kollektioner, som altid består af smukke prints og farver. Farverne i printet harmonerer flot, og skaber en lækker dybde, der tilfører ethvert look personlighed. Særligt det smukke leopard print er kendetegnet for mærket. Når to forskellige print forenes, opstår der en spænding, og netop dette har de dyrket i deres design af print, hvor f.eks. det rå leopardprint forenes med det feminine blomsterprint. En meget lækker detalje, som Karmamia var de første med. Hver sæson byder mærket på en række nye styles og designs, men du finder altid den klassiske tie-top og den smukke tie-kjole. Med udgangspunkt i komfort, bevægelighed, og eksklusivitet fremstår Karmamia’s design dna stærkt. Tøjet er langtidsholdbart, og det kan mikses på tværs af sæsonerne - Dog er kollektionen særlig smuk om sommeren, hvor farverne virkelig kommer til deres ret. De smukke og elegante blomsterprint findes i flere farver og kombinationer, dyreprint mikses og fortolkes, således at der opstår et interessant og anderledes udtryk.

Har du mod på et af de flotte print, og elsker du farver og god kvalitet? Så skal du helt sikkert tage et kig på modemærket Karmamia Cph. Vil du have yderligere inspiration til hvordan du kan style mærket? Kig forbi vores Grey Matter blog, eller besøg os på vores Instagram @greymatter_fashion hvor vi dagligt poster billeder af lækre outfits.