Teddy Coat

Der er ingen tvivl om, at de såkaldte Teddy Coats, også kendt som plysjakker, bliver en kæmpe trend i 2019. Har du instagram og følger bloggere, har du nok allerede spottet trenden. Særligt de brune, beige og off-white nuancer vil dominere i teddy coat farveskalaen - da du her virkelig kan se strukturen i jakkerne. De populære teddy jakker er nemme at mikse ind i klædeskabet, da de kan styles med både strikbluser, kjoler og skjorter/toppe indenunder.

Kendetegnet for en teddy coat er det vamsede bløde look, der gør den meget behagelig og soft i udtrykket. De har et casual udtryk, samtidig med, at de kan styles utrolig feminint. Ofte har de knapper foran, eller skjulte knapper. Teddy jakkerne findes også som frakker, hvor bl.a. Neo Noir har lavet et par stykker. Teddy jakkerne er ofte oversize i udtrykket, hvilket er enormt behageligt. Der er ingen tvivl om, at der er en teddy trend i luften.

Her på greymatter.dk er vi vilde med den nye trend, og vi ser frem til en start på 2019, hvor netop, der vil være fokus på teddy jakker.