Jakker og overtøj - Shop trendy og flotte jakker til damer

Står du og mangler en ny jakke eller overgangsjakke? Her på shoppen kan du finde et bredt udvalg af overtøj til damer, ligefra de cool læderjakker og bikerjakker, til de casual armyjakker for ikke at glemme de klassiske frakker i sort og grå.
84 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Armyjakke til damer i dark kaki farve
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Army jakke til damer med detaljer
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Nyhed
Mørkeblå denim jakke fra Grey Matter
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Casual army jakke i lys fra Grey Matter
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Grøn trenchcoat til damer
Cool oversize denimjakke til damer fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Dametøj army jakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Blazer jakke til damer
Pieces
329,95 DKK

Jakker til damer - Shop trendy og flotte damejakker hos Grey Matter

Hos Grey Matter har vi et unikt sortiment af jakker. Jakken er en vigtig del af garderoben, og særligt her i Norden, hvor de kølige dage fylder en stor del af året. Med en lækker jakke, sætter du prikken over i’et på dit outfit, og fuldender looket. Derfor er det med stor passion for stylingen, at vi håndplukker et fint sortiment af jakker, hvor det er de små detaljer, der skaber designet og gør forskellen for udtrykket. Er du f.eks. på udkig efter en overgangsjakke eller frakke, vinterjakke eller en let indendørsjakke, så bestræber vi os på at dække alle sæsonerne, så du til enhver tid kan besøge Grey Matter, og finde netop den jakke, du søger! Derfor er det afgørende for os at tilbyde et varieret udvalg af jakker, hvor de forskellige styles kan tilpasses både hverdags- og festgarderoben. Vi forsøger at holde et prisniveau, hvor alle kan være med, så det ikke skal koste en formue at opdatere garderoben med en ny jakke til den kommende sæson, eller hvis du måske står og mangler en jakke til en særlig anledning! Vi har dog også en svaghed for lækre jakker, hvor der er kælet for detaljerne, og hertil udvalgt materialer af højeste kvalitet. Du vil derfor sommetider støde på jakker i en højere prisklasse, men her garanterer vi dig upåklagelig kvalitet og klassisk design, der kan følge dig gennem mange år - et klassisk design går aldrig af mode, og kan findes frem år efter år. En klassisk grå uldfrakke eller en sort dunjakke, er bl.a. nogle af vores favorit klassikere her på shoppen.

Overgangsjakker - Shop et fint udvalg af overgangsjakker til damer

Med de skiftende sæsoner vi har, er det uundværligt med jakker, der kan bruges i overgangen fra én sæson til en anden. Til disse perioder er vi særligt glade for jakker, der kan mikses til mange forskellige looks, så vi let kan sammensætte tøjet om morgenen. Vi udvælger derfor hver sæson et lækkert udvalg af overgangsjakker, der alle kan tilføjes til klædeskabet, og komplimentere ethvert outfit. Gå på opdagelse i vores håndplukkede sortiment af cool denimjakker, trendy armyjakker, bløde teddy coats, feminine faux fur eller rå bikerjakker, som alle kan styles til hverdag, og tilføre kant til dit look! Overgangsjakkerne prydes ofte med trends, da modemærkerne med deres fast-fashion koncepter, designer et utal af jakker gennem året, og dermed får mulighed for at kreere trendbaserede kollektioner, der er up-to-date med modebilledet netop nu. Du vil derfor spotte flere af tidens trends, når du besøger vores sortiment af overgangsjakker. Udvalget består af klassiske farver såvel som trendy sæsonfarver. Særligt den lækre army farve er en af vores ultimative favoritter, da den med sin afdæmpede tone, passer til enhver sæson og stilretning. Armyjakken må siges at være en rerunner i kollektionerne, og du vil derfor på Grey Matter finde flere bud på en lækker armyjakke, der bl.a. kan forskønne dit forårs- eller efterårslook!

Indendørs jakker - Shop de lette jakker hos Grey Matter

Den nordiske stil er særligt at kende på den lækre lag-på-lag styling, der træder frem i forårs- og efterårsmånederne, hvor vejret kræver, at man har et ekstra lag tøj, der kan tages af og på efter behov. Her griber vi ofte ud efter den lette jakke i klædeskabet - f.eks. en army- denim eller læderjakke, og ønsker du et chic udtryk, er blazeren et godt item at gå efter! Med disse forskellige jakker får du et cool look, hvor udtrykket fremstår sammensat og velovervejet. Vi elsker alsidigheden i disse jakker, da du kan beholde dem i klædeskabet hele året. Brug den lette jakke udendørs i de lune måneder, og style den som en del af dit outfit til indendørsbrug i vinterhalvåret. Særligt army- og denimjakker er fast inventar i vores klædeskab, hvor vi bruger dem indendørs på kontoret til hverdag, og ligeledes smider dem udover kjoler, skjorter, t-shirts m.m, når vejret byder på sol og lune temperaturer. Alsidighed i klædeskabet er nøglen til en velfungerende garderobe, der kan mikses og matches - og hvor du undgår tøjkriser, fordi de enkelte styles kan fungere til flere anledninger og årstider. Dyk ned i vores udvalg af lette jakker, hvori du både finder armyjakker, blazere, boucléjakker, samt rå denimjakker.

Jakker - Shop jakker fra danske og internationale mærker

Vi glæder os over at kunne vise dig vores bud på smukke jakker, der kan komplimentere dit klædeskab uanset hvilken stilretning, du foretrækker. Vores sortiment favner bredt, så du forhåbentlig kan lade dig inspirere af udvalget, der løbende opdateres i takt med sæsoner og nye lanceringer fra vores forskellige modemærker. Jakkerne fra de danske modemærke byder på stilrent, dansk design, hvor udtrykket og detaljerne er skabt til at komplimentere den nordiske stil, som er at finde i garderoben hos mange kvinder. Her er blazerjakken og den klassiske suit-jakke at finde i forskellige udgaver og pasformer. Blazerjakken kan findes i tern og i printede udgaver, hvor suit-jakken ofte er ensfarvede og minimalistiske i udtrykket, for at holde den klassiske kontorstil. Har du en forkærlighed for unikke styles til garderoben? Så anbefaler vi dig blandt andet at gå på opdagelse i vores Grey Matter Fashion serie, der byder på et varieret udvalg af jakker - skabt særligt til vores webshop. Med de håndplukkede jakker, vi køber hjem fra udlandet, kan du sikre dig at være opdateret på nutidige og kommende trends, når du shopper i vores sortiment af jakker fra Grey Matter Fashion!

Shop et bredt udvalg af jakker til damer

Hos Grey Matter gør vi meget for at finde de helt rigtige jakker, der kan mikses på tværs af garderoben. Jakkerne varierer i udtryk, kvalitet og pasform - derfor har vi både klassiske jakker, rå jakker, oversize jakker, casual jakker, feminine jakker og mere til. Vi opdaterer altid vores webshop med et nutidigt udvalg af jakker, så stilen på Grey Matter følger tendenserne i modebilledet. Med en passion for klassikere såvel som trends, vægter vi højt at kunne imødekomme Jeres individuelle præferencer for jakker til garderoben, hvad end du leder efter en klassisk jakke eller har udset dig en trend, du bare er nødt til at shoppe hjem til din garderobe. Vi ønsker dig en dejlig og behagelig shoppeoplevelse i vores sortiment af jakker til kvinder.

Har du brug for stylingtips og d? Besøg vores blog og Instagram @greymatter_fashion - her finder du et hav af stylingideer, hvor tøjets detaljer skaber udgangspunktet for hver en styling!

Vi håber, at du kan finde en lækker jakke på vores shop, der rammer lige ind i din stil. Vi glæder os meget til at pakke og sende dig en jakke. Skulle du f.eks. have spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276.