Jakker og overtøj til kvinder

Står du og mangler den perfekte sæson- eller overgangsjakke? Her på shoppen finder du et bredt udvalg af overtøj til damer, ligefra cool læderjakker og bikerjakker, til casual armyjakker - og ikke at forglemme klassiske frakker i uundværlige basisfarver.

114 Varer
Anbefalet
Størrelser

Jakker og overtøj hos Grey Matter

Hos Grey Matter har vi et unikt sortiment af diverse overtøj. En jakke er en vigtig del af garderoben, og særligt her i Norden, hvor kølige dage fylder størstedelen af årets sæsoner. Med en lækker jakke, sættes prikken over i’et på outfittet, og dermed fuldender looket. Derfor er det med stor passion for stylingen, at vi håndplukker et fint sortiment af jakker, hvor de små detaljer skaber designet og gør forskellen for helhedsudtrykket. Er du f.eks. på udkig efter en overgangsjakke eller frakke, vinterjakke eller en let indendørsjakke, bestræber vi os på, at dække alle sæsonerne, så du til enhver tid kan besøge Grey Matter, og finde netop den jakke, du søger! Derfor er det afgørende for os, at tilbyde et varieret udvalg af jakker, hvor forskellige styles kan tilpasses både hverdags- og festgarderoben. Vi forsøger at holde et prisniveau, hvor alle kan være med, således det ikke skal koste en formue at opdatere garderoben med en ny jakke til den kommende sæson og/eller anledning. Vi har dog ydermere en svaghed for jakker, hvorved der er kælet for detaljen, og hertil udvalgt materialer af allerhøjeste kvalitet. Du vil derfor indimellem støde på jakker i en højere prisklasse. Her garanterer vi dig dog upåklagelig kvalitet og klassisk design, der kan følge dig gennem mange år - et klassisk design går aldrig af mode, og kan findes frem år efter år. En klassisk grå uldfrakke eller en sort dunjakke, er bl.a. nogle af vores favoritter her på shoppen.

Overgangsjakker til damer

Med de skiftende sæsoner vi oplever, er det uundværligt med jakker, der kan bruges i overgangen fra én sæson til en anden. I disse perioder er vi særligt glade for jakker, der kan kombineres på kryds og tværs af stilgenrer, og derved gøre sammensætningen af outfits fra morgenstunden lettere. Vi udvælger et lækkert sortiment af overgangsjakker til enhver sæson, der alle kan tilføjes til klædeskabet, og komplimentere hvilket som helst look. Gå på opdagelse i vores håndplukkede udvalg af cool denimjakker, trendy armyjakker, bløde teddy coats, feminine faux fur jakker eller rå bikerjakker, som alle kan styles til hverdag, og tilføre kant til din udstråling! Overgangsjakkerne prydes ofte med trends, da modemærkerne med deres fast-fashion koncepter, designer et utal af jakker gennem året, og dermed får mulighed for at kreere trendbaserede kollektioner, der er up-to-date med modebilledet netop nu. Af selvsamme årsag vil du derfor kunne spotte flere af tidens trends, når du lægger et besøg forbi vores kategori af overgangsjakker. Udvalget består af klassiske farver såvel som trendy sæsonfarver. Særligt den populære armyfarve er én af vores ultimative favoritter, da den med sin afdæmpede tone, passer til enhver sæson og stilretning. Armyjakken må siges at være en rerunner i kollektionerne, og du vil derfor kunne finde flere variationer af denne hos Grey Matter, der bl.a. kan forskønne dit forårs- eller efterårslook.

Lette indendørs jakker

Den nordiske stil er præget af lag-på-lag styling, der træder frem i forårs- og efterårsmånederne, hvor vejret kræver, at man har et ekstra lag tøj på, der kan varieres efter behov. Her griber vi ofte ud efter den lette jakke i klædeskabet - f.eks. en army- denim- eller læderjakke. Ønsker du et business udtryk, er blazeren endnu et godt item at gå efter! Med disse forskelligartede jakker fås et stilbevidst look, hvor helhedsudtrykket fremstår sammensat og velovervejet. Vi elsker alsidigheden i disse jakker, da de gør sig brugbare i alle årets sæsoner. Påfør dig en let jakke udendørs i de lune måneder, og style den som en del af dit outfit til indendørsbrug i vinterhalvåret. Særligt army- og denimjakker er fast inventar i vores klædeskab, hvori vi benytter dem indendørs på kontoret til hverdag, og ligeledes smider dem udover kjoler, skjorter, t-shirts m.m, når vejret byder på sol og lune temperaturer. Et alsidigt klædeskab er nøglen til en velfungerende garderobe, der kan mikses og matches - og hvormed du endda undgår tøjkriser, fordi de enkelte styles kan fungere til flere anledninger og årstider.

Jakker fra danske og internationale mærker

Vi glæder os over, at kunne vise dig vores bud på smukke jakker, der kan komplimentere dit klædeskab uanset hvilken stilgenre du foretrækker. Vores sortiment favner bredt, således enhver stilbevidst kvinde forhåbentlig kan lade sig inspirere af udvalget, der løbende opdateres i takt med sæsoner og nye lanceringer fra forskellige modemærker. Jakker fra nationale modebrands, byder på stilrent, dansk design, hvor udtrykket og detaljerne er skabt til at komplimentere den nordiske stil, som er at finde i garderoben hos mange kvinder. Her er blazerjakken og den klassiske suitjakke at finde i forskellige udgaver og pasformer. Blazerjakken kan sågar findes i tern og i printede udgaver, hvor suitjakken ofte er ensfarvet og minimalistisk i udtrykket, for dermed at holde den klassiske business stil. Har du en forkærlighed for unikke styles til garderoben, anbefaler vi dig, blandt andet at gå på opdagelse i vores Grey Matter Fashion serie, der indebærer et varieret udvalg af jakker - skabt særligt til vores webshop. Med håndplukkede jakker fra udlandet, forsikrer vi dig ligeledes om, at du er opdateret på nutidige og kommende trends, når du shopper i vores sortiment af jakker hos Grey Matter.

Overtøj hos Grey Matter

Hos Grey Matter gør vi en stor dyd ud af, at finde de helt rigtige jakker, der kan mikses på tværs af garderoben. Jakkerne varierer i udtryk, kvalitet og pasform. Derfor har vi både klassiske jakker, rå jakker, oversize jakker, casual jakker, feminine jakker og mere til. Vi opdaterer altid vores webshop med et nutidigt udvalg af jakker, så stilen hos Grey Matter følger tendenserne i modebilledet. Med en passion for klassikere såvel som trends, vægter vi højt, at kunne imødekomme Jeres individuelle præferencer for jakker til garderoben, hvad end du leder efter en klassisk jakke eller har udset dig en trendy én af slagsen, du bare er nødt til at shoppe hjem til din garderobe. Vi ønsker dig en dejlig og behagelig shoppeoplevelse i vores sortiment af jakker til kvinder.

Har du brug for stylingtips og råd? Besøg vores blog og instagramprofil @greymatter_fashion. Her finder du et hav af stylingideer, hvor tøjets detaljer skaber udgangspunktet for hver en styling.

Har du spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276. Vi sidder klar til at guide dig alle hverdage mellem kl. 9-15.