Imiteret skind - Shop jakker, leggings og bukser

Mangler du en rå jakke eller et par lækre leggings? Løsningen kan nemt være en imiteret jakke eller et par coatede leggings. Vi har et stort udvalg af imiterede læderjakker og lækre coatede leggings, som du kan shoppe fra både Vila, Pieces og Only. Er du på udkig efter en imiteret læder nederdel, finder du også dette hos os.

4 Varer
Anbefalet
Størrelser

Imiteret skind - Shop moderne dametøj i imiteret skind

Imiteret skind er for alvor kommet frem i modebilledet som et alternativ til læderjakker og læderleggings. Her på shoppen er vi vilde med den rå stil, som du nemt kan få ind i garderoben med tøj i imiteret skind. Er du også glad for det rå look, skal du uden tvivl se nærmere på de flotte styles i imiteret skind. Vi har et bredt udvalg af tøj i imiteret skind hos Grey Matter. Vi glæder os til at fremvise de seneste nyheder og inspirere dig til, hvordan du nemt sammensætter imiterede læderjakker og coatede leggings med styles fra din personlige garderobe.

Imiteret læderjakke

Hos Grey Matter kan du shoppe et fint udvalg af imiterede læderjakker til meget overkommelige priser. Se vores sortiment af flotte jakker fra VILA, hvor du finder flere bud på en lækker imiteret læderjakke. Som overgangsjakke er en imiteret læderjakke helt perfekt, da den f.eks. kan styles over bluser, strik og sweatshirts samt til bukser og kjoler - og netop derfor elsker vi de rå læderjakker her på shoppen! Alle vores imiterede læderjakker har cool detaljer, der understreger designet og fuldender udtrykket.

Coatede leggings til kvinder

De lækre leggings har fået en fast plads i vores egen personlige garderobe, hvor vi flittigt bruger dem til hverdag. Med et par sorte leggings, bliver det nemt at style kjoler gennem alle sæsonerne og ligeledes stylet til fede t-shirts, lækre bluser og strik. Her kan vi varmt anbefale dig at gå efter et par coatede leggings, som holder faconen bedre end et par læderleggings, da de ikke giver sig på samme måde som skind vil gøre. Hertil ligger de coatede leggings i et meget overkommeligt prisleje, hvor alle kan være med uden at sprænge budgettet.

Hvis du ligesom os er inspireret af den rå stilretning, men ikke ønsker at smide en masse penge efter læderjakker og skindleggings, kan vi varmt anbefale dig at prøve et par coatede leggings og ligeledes vende blikket mod de imiterede læderjakker. Har du spørgsmål til pasform eller størrelser, så tøv ikke med at skrive eller ringe til os - så vil vi meget gerne vejlede og guide dig bedst muligt gennem vores sortiment af tøj i imiteret skind.