Hverdagstoppe - Shop t-shirts, bluser og tank toppe på Grey Matter

Mangler du et par behagelige toppe til din hverdagsgarderobe? Hos Grey Matter har vi det største udvalg af hverdagstoppe. Tag et kig på vores lækre stribede bluser og basis t-shirts - eller se nærmere på vores strop toppe og tank toppe, der nemt kan styles under en cardigan, striktrøje eller blazer.
116 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
10%
Denimskjorte til damer
ONLY
299,95 DKK 269,00 DKK
Pieces Pcanna Bright White Blouse
Pieces
149,95 DKK
Nyhed
Pckitte bluse fra Pieces til damer
Blondetop til damer
Pieces
99,95 DKK
Pckitte hvid top bluse
Pieces
129,95 DKK
Pckitte sort top til damer
Pieces
129,95 DKK
Pieces top med knapper
Pieces
129,95 DKK
Nyhed
Sort strop top fra Pieces
Pieces
79,95 DKK
Nyhed
Hvid strop top
Pieces
79,95 DKK
Nyhed
Sort tank top til damer
Pieces
99,95 DKK
Nyhed
Hvid tank tom til damer
Nyhed
Sort strop top fra Pieces
Pieces
129,95 DKK
Nyhed
Sort strop top til damer
Nyhed
Tætsiddende bluser til damer
Pieces
129,95 DKK

Hverdagstoppe - Shop flotte og behagelige toppe på Grey Matter

Vi er altid på udkig efter lækre hverdagstoppe, der nemt kan styles med resten af garderoben. Her er komforten yderst vigtig for os, da vi kun vil have de mest behagelige toppe på til hverdag. Når vi håndplukker hverdagstoppe til shoppen er det derfor med øje for lækre materialer, således at komforten er i top på hver enkel style. I vores udvalg af hverdagstoppe finder du alt lige fra simple basis toppe og tank toppe til t-shirts, skjorter og bluser - alt sammen i den lækreste kvalitet og med god pasform.

Toppe til kvinder - Shop lækre basis t-shirts og tank toppe

Hverdagstoppe er en vigtig del af den moderne garderobe, hvor hverdagen kan byde på mange anledninger - derfor er det vigtigt at have toppe i klædeskabet, som kan tones op og ned og dermed indgå i forskellige outfits. Hverdagstoppe er nemme at style, da de både kan bruges under cardigans, blazere og jakker samt haves på under en strikbluse eller skjorte for ekstra komfort - her er de simple basistoppe særligt skønne grundet den lækre kvalitet, de altid kommer i! Skal du have en top under en cardigan eller blazer, kan du i stedet vælge en top med lidt detaljer i form af en blondekant eller andet, der kan titte frem og fuldende udtrykket. I stylingen er det de små detaljer, der sætter prikken over i’et på dit outfit! Du kan derfor med fordel have detaljerne på designet med i overvejelserne, når du shopper hverdagstoppe til din garderobe.

Når det kommer til hverdagsstyling, synes vi det er vigtigt at kunne kombinere forskellige items på kryds og tværs, så du på den måde får en velfungerende garderobe, hvor mulighederne er mange, når du skal sammensætte tøj til hverdag. Derfor er en stor del af vores sortiment her på Grey Matter holdt i lækre basisfarver og milde nuancer, som let kan mikses og matches - samt styles til de store trends, der ofte er mere udtryksfulde i designet i form af farver eller detaljer. Du finder alt fra lækre basis t-shirts til tank toppe, når du shopper toppe til kvinder på vores onlineshop.

Toppe fra VILA - Shop Vila tøj online hos Grey Matter

Leder du efter en skøn hverdagstop eller t-shirt, så kan vi varmt anbefale dig at kigge nærmere på Viofficiel serien fra Vila, hvor kvaliteten er i en skøn bomulds- og modalblanding. I denne basiskollektion fra Vila er alle styles holdt i sort og hvid, så stylingen bliver så let for dig som mulig. Kollektionen byder på langærmede bluser samt tanktoppe og toppe med en lille blondekant. Vila har her skabt en bestseller serie, der forener god komfort og pasform med skandinavisk design. Derfor er Viofficiel-serien hurtigt blevet en fast del af vores sortiment her på Grey Matter!

Vores sortiment af hverdagstoppe består af basis items såvel som sæsonens nyheder. Du vil derfor opleve, at udvalget varierer gennem året - samtidig med at nogle items forbliver på shoppen som en fast del af vores sortiment. Shop lækre nyheder fra kendte mærker som VILA og PIECES, når du dykker ned i vores håndplukkede udvalg af hverdagstoppe.