Hverdagskjoler - Shop populære og trendy hverdagskjoler

Mangler du en lækker kjole til hverdagen? Her på siden finder du vores bud på de smukkeste hverdagskjoler. En hverdagskjole skal være nem at style, og den må gerne kunne bruges til et going-out look senere på aftenen. Vi har en forkærlighed for skønne og behagelige hverdagskjoler.
115 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
61%
Vila kjole set forfra
VILA
279,95 DKK 110,00 DKK
Nyhed
Blå kjole fra Vila med print
VILA
349,95 DKK
Nyhed
Vila kjole med smukt print set forfra
VILA
349,95 DKK
11%
Gul kjole fra Vila set forfra
VILA
279,95 DKK 250,00 DKK
Nyhed
Pieces Kjole med blomsterprint
Pieces
349,95 DKK
Nyhed
Pieces Kjole med blomsterprint
Pieces
349,95 DKK
Vila Vidavis kjole set forfra
VILA
279,95 DKK
30%
Hvid tunika kjole set forfra
VILA
349,95 DKK 244,96 DKK
Nyhed
Pieces Pcmie Blue dress set forfra
Kjole fra YAS med plisse
Y.A.S
499,95 DKK
Nyhed
Pieces kjole i smukt print
Nyhed
Kjoler 2020 Grey Matter
Grey Matter Selection
299,95 DKK
Nyhed
Blå kjole fra YAS
Nyhed
Hvid Neo Noir kjole
Neo Noir
499,00 DKK
Nyhed
Pieces kjole i viskose set forfra
Nyhed
Coral farvet kjole fra Grey Matter
Grey Matter Selection
379,95 DKK
Nyhed
Pieces kjole gul med blomsterprint
Nyhed
Pieces kjole i smuk gylden farve
Sommerkjole fra Vila med flot print
VILA
329,95 DKK
30%
Kjole fra YAS med blomsterprint
Y.A.S
599,95 DKK 419,96 DKK
30%
Blå skjortekjole fra Pieces
Pieces
259,95 DKK 181,96 DKK
Hvid kjole fra Vila set forfra
30%
Neo Noir kjole uden ærmer set forfra
Neo Noir
599,95 DKK 419,96 DKK

Shop et stort udvalg af flotte og trendy hverdagskjoler

I hverdagen elsker vi at iføre os kjoler, da det ikke kræver en stor styling eller overskud at sammensætte et flot look. Afhængig af sæson og humør, skifter vi mellem de smukke maxikjoler, feminine flæsekjoler, casual skjortekjoler, trendy kjoler med print og hyggelige strikkjoler. Dette er blot nogle af de styles, du kan finde i vores håndplukkede udvalg af hverdagskjoler. Vi indtænker ydermere materialer i vores udvælgelse af kjoler - vi ved hvordan præferencerne er meget individuelle, og derfor er vi glade for blandt andet at have kjoler i bomuld, polyester og viskose i sortimentet. Hverdagskjolerne indgår i et stort udvalg af kjoler på Grey Matter, hvor variation er vores succesfaktor til at ramme en bred målgruppe af stilbevidste kvinder. Du kan derfor med fordel holde øje med shoppen, hvis du har udset dig en særlig kjole, der skal pryde din hverdagsgarderobe.


Styling af hverdagskjoler
Stylingen er, som nævnt, en af årsagerne til vores store glæde til hverdagskjoler. Ofte kan kjolerne blot mikses med dit foretrukne fodtøj, og allerede dér se velovervejet og fuldendt ud. Derfor varierer vi vores valg af sko i stylingen, netop for at fremhæve forskellige udtryk i kjolerne. Med et par sneakers, kan du tone kjolen ned og gøre den mere casual eller sporty. Synes du derimod, at kjolerne kan være lidt for feminine til din smag, så prøv at tilsætte et par bikerstøvler - og oplev hvordan din kjole med det samme får et mere afdæmpet og råt look. Denne styling benytter vi os ofte af, da kontrasterne mellem råt og feminint, altid ser velfungerende ud uanset anledning. Med en hverdagskjole kan du ligeledes nemt gå fra dag til aften ved blot at tilføje en masse smykker, f.eks. et par store øreringe eller en masse ringe, samt en lækker taske. Det er de små detaljer, der gør forskellen i dit look!


Shop et bredt udvalg af kjoler
Da vi ønsker, at mode skal være lettilgængeligt for alle kvinder, gør vi en dyd ud af, at skabe et sortiment af kjoler, der ligger til fornuftige priser. Det skal ikke koste en formue at shoppe lækre hverdagskjoler. På trods af de gode priser, er der dog ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Tværtimod er dette to vigtige faktorer, når vi udvælger hverdagskjoler til shoppen. Du kan derfor være sikker på at få gode kvaliteter og smukke designs, når du går på opdagelse i vores sortiment af hverdagskjoler. Vi får jævnligt fantastiske hverdagskjoler fra store mærker som Neo Noir, Vila Clothes og Pieces.