Højtaljede nederdele og jeans - Find dine nye favoritter her

Er du vild med mom jeans? Eller måske på udkig efter en højtaljet nederdel? Her på siden har vi samlet vores bedste high waist jeans og højtaljede nederdele. Uanset om du leder efter højtaljede bukser, leggings, jeans eller nederdele, finder du de nyeste kollektioner og fedeste trends hos Grey Matter. Vi opdaterer løbende sortimentet, og ønsker dig god shopping blandt vores udvalg.

62 Varer
Anbefalet
Størrelser

Nederdele og jeans - Se vores high waist modeller

Her hos Grey Matter er vi særligt glade for de højtaljede nederdele og high waist jeans. Med en højtaljet buks eller nederdel, får du en flot figur, da det sætter ekstra fokus på taljen. Hos os finder du et håndplukket udvalg af high waist jeans og højtaljede bukser, så du forhåbentlig kan finde et par, der passer ind i dit klædeskab. Er du mere til nederdele, har vi også samlet et varieret udvalg af højtaljede nederdele - alt lige fra nederdele med flæser til bløde striknederdele.

Shop højtaljede nederdele til damer

Gennem alle sæsoner er vi vilde med de højtaljede nederdele. Nederdelen designes i utallige farver og print - og hertil i forskellige længder, så du både kan shoppe lange nederdele og korte nederdele. Vi har udvalgt vores favoritter af højtaljede nederdele fra bla. Pieces, Only og Vila. Se f.eks. vores flæsenederdele eller striknederdele, som er at finde her i vores sortiment af højtaljede nederdele. Du finder også flotte smock nederdele, der netop har en bred elastik i taljen og derfor sidder højt i taljen. Vi opdaterer løbende sortimentet, så du både kan finde smukke sommernederdele, lækre striknederdele til vinter såvel som nederdele til hverdag eller fest.

Højtaljede bukser og mom jeans

Hos Grey Matter har vi samlet et udvalg af high waist jeans og højtaljede bukser. Vi er løbende på udkig efter lækre jeans - og udvælger bl.a. jeans fra danske mærker som Pieces og Vila. Her finder du både sorte jeans, blå jeans og cool wash jeans. Alle vores jeans ligger til fornuftige priser, så du kan finde dine nye yndlingsjeans hos os. Som supplement til vores danske mærker, har vi samlet et håndplukket udvalg af jeans i vores Grey Matter Selection. Også store modetrends som de populære mom jeans, kan du shoppe hos os, når du dykker ned i vores sortiment af jeans og bukser til kvinder. Mangler du en pæn buks til kontoret, har vi også et sortiment af højtaljede bukser. F.eks. en klassisk suitpant, der kan styles med skjorter og blazerjakker.

Vi glæder os til at se dig på shoppen, når dit klædeskab skal opdateres med lækre jeans, flotte bukser eller en smuk nederdel.