Højtaljede nederdele og jeans - Find dine nye bukser og nederdele her

Er du vild med mom jeans? Eller måske på udkig efter en højtaljet nederdel? Her på siden har vi samlet vores bedste high waist jeans og højtaljede nederdele. Uanset om du leder efter højtaljede bukser, leggings, jeans eller nederdele, så finder du de nyeste kollektioner og fedeste trends her hos Grey Matter. Vi opdaterer løbende sortimentet og glæder os til at vise dig alt lige fra mom jeans til skønne højtaljede nederdele.
23 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering

Nederdele og jeans - Se vores high waist jeans og højtaljede nederdele

Her hos Grey Matter er vi særligt glade for de højtaljede nederdele og high waist jeans. Med en højtaljet buks eller nederdel, får du en flot figur, da det sætter ekstra fokus på taljen. Hos os finder du et håndplukket udvalg af high waist jeans og højtaljede bukser, så du forhåbentlig kan finde en buks eller jeans, der passer ind i dit klædeskab. Er du mere til nederdele, så har vi også samlet et varieret udvalg af højtaljede nederdele - alt lige fra nederdele med flæser til striknederdele.

Højtaljede nederdele - Nederdele til damer

Gennem alle sæsoner er vi vilde med de højtaljede nederdele. Nederdelen designes i utallige farver og print - og hertil i forskellige længder, så du både kan shoppe lange nederdele og korte nederdele. Vi har udvalgt vores favoritter af højtaljede nederdele fra bla. Pieces, Only og Vila. Se f.eks. vores flæsenederdele eller striknederdele, som er at finde her i vores sortiment af højtaljede nederdele. Du finder også flotte smock nederdele, der nemlig har den brede elastik i taljen og derfor sidder højt i taljen. Vi opdaterer løbende sortimentet, så du både kan finde smukke sommernederdele, lækre strik nederdele til vinter såvel som nederdele til hverdag eller fest nederdele.

High waist jeans - Shop mom jeans og højtaljede bukser her

Hos Grey Matter har vi samlet et udvalg af high waist jeans og højtaljede bukser. Vi er løbende på udkig efter lækre jeans - og udvælger bl.a. jeans fra danske mærker som Pieces og Vila. Her finder du både sorte jeans, blå jeans og cool washed jeans. Alle vores jeans ligger til meget fornuftige priser, så du kan finde dine nye yndlingsjeans her på Grey Matter. Som supplement til vores danske mærker, har vi samlet et håndplukket udvalg af jeans i vores Grey Matter Selection. Også store modetrends som de populære mom jeans, kan du shoppe her hos os, når du dykker ned i vores sortiment af jeans og bukser til kvinder.  Mangler du en pæn buks til kontoret, så har vi også et sortiment af højtaljede bukser - f.eks. en klassisk suit pant, der kan styles med skjorter og blazere.

Uanset om du er på udkig efter højtaljede bukser eller nederdele, så finder du de nyeste kollektioner og fedeste trends her på Grey Matter! Vi glæder os til at se dig på shoppen, når dit klædeskab skal opdateres med lækre jeans, flotte bukser eller en smuk nederdel.