Hårpynt - Shop smukke hårbånd, scrunchies og spænder

Et outfit består af flere elementer - og særligt tilbehør til håret kan pifte looket op. Hos Grey Matter elsker vi at style hårpynt til forskellige anledninger. Se vores store udvalg af hårpynt fra bl.a. Pieces og Vila. Shop smukke scrunchies og fine hårspænder samt de populære hårbånd og hårbøjler.
10 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Pcbasic Black Hairpin
Pieces
19,95 DKK
41%
Pieces pandebånd til vinter
Pieces
99,95 DKK 59,00 DKK
31%
Gråt strik pandebånd til damer
Pieces
99,95 DKK 69,00 DKK
Pandebånd med perler
Pieces
99,95 DKK
21%
Pieces accessories dame
Pieces
79,95 DKK 63,00 DKK
Skriv dig op
Pandebånd fra Pieces til damer
Skriv dig op
Pcbenilla Black Headband
Pieces
99,95 DKK

Hårpynt - Shop flot tilbehør til håret

Hop med på den store modetrend og fuldend din garderobe med lækkert hårpynt. Hos Grey Matter finder du et stort udvalg af hårpynt fra kendte mærker som PIECES og VILA. Vi har samlet et sortiment af flotte scrunchies, lækre hårbånd og fine hårbøjler. Alle vores accessories ligger til yderst gode priser, så du nemt kan pifte dit look op med lidt flot hårpynt.

Shop scrunchies, hårbøjler og hårspænder hos Grey Matter

Her på shoppen elsker vi scrunchies, som virkelig sætter prikken over i'et på vores look. Heldigvis er scrunchies blevet en kæmpe trend, som vi ser mange steder i modebilledet - og derfor kan du nu shoppe et fint håndplukket udvalg af scrunchies fra Pieces her hos Grey Matter. Har du også set de populære hårbøjler? På ingen tid får dit look dét ekstra detalje, som du nemt kan tilføre ved at sætte en hårbøjle i håret. Se bl.a. udvalget af hårbøjler fra Pieces, som kommer i de smukkeste farver med elegant blomsterprint. Mangler du et par simple hårspænder eller hårnåle, så finder du også dette her i vores kategori af hårpynt.