Suit pants - Shop de bedste habitbukser til damer i klassisk stil

Står du og mangler et par gode og lækre suit pants? Hos Grey Matter har vi et nøje udvalgt sortiment af gode og behagelige habit bukser til damer. Find klassiske suit pants fra Vila og andre kendte mærker her. Vi har udvalgt sorte habit bukser og andre flotte bukser til kvinder.
12 Varer
Anbefalet
Størrelser
Bukser med vidde fra My Essential Wardrobe
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Klassisk sort suit pants til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Suit pants fra MEW
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
40%
Dametøj - sorte suitpants til damer
VILA
299,95 DKK 179,00 DKK
70%
Dametøj - suitpants til damer
VILA
299,95 DKK 89,00 DKK
Pæn buks til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK

Shop lækre og behagelige suit pants til damer - se vores flotte habitbukser

Suit pants er en klassisk style til garderoben, som vi ser i modebilledet år efter år. De flotte habit bukser kan styles på flere måder end blot som pæne kontorbukser. Vi har her samlet vores favoritter af den klassiske habit buks til kvinder. Modemærkerne designer et bredt udvalg af suit pants, hvor buksen varierer i pasform, kvalitet og farver. De sorte habit bukser kender vi alle - med det simple og klassiske design, er buksen et musthave til hverdag. De sorte damebukser er derfor at finde i forskellige varianter, når du shopper her på Grey Matter. Hos os finder du primært damebukser i basis farver, da den klassiske habit buks skal kunne styles på kryds og tværs af garderoben. Suit pants er blevet et musthave i vores klædeskab til hverdag såvel som til festlige anledninger, da bukserne nemt kan styles op og ned. Vi håber du vil lade dig inspirere af vores styling her på onlineshoppen - måske du finder et par suit pants, der passer dig og din stil?

Shop suit pants på Grey Matter - habitbukser til kvinder

Suit pants er en klassiker til den moderne garderobe. Den klassiske buks har pressefolder, der syner benet længere - denne detalje er vi vilde med! Mangler du en pæn buks til hverdag, anbefaler vi dig at dykke ned i vores sortiment af bukser til kvinder. De lækre suit pants er nemme at style og fungerer til alle kropstyper, da de kommer med forskellige pasformer. Style dine suit pants til både skjorter, strikbluser og t-shirts. Også til finere anledninger kan du nemt finde suit pants frem og style dem med en blondetop eller elegant skjorte. Har du endnu ikke et par klassiske habit bukser i klædeskabet, så anbefaler vi dig at se nærmere på vores håndplukkede udvalg af damebukser.

Når vi udvælger habit bukser til shoppen, prøver vi dem altid først for at sikre at pasform, design og komfort spiller godt sammen. Det er vigtigt for os, at bukserne er behagelige at have på og ikke mindst, at pasformen er helt perfekt. Du kan derfor shoppe i et varieret udvalg af suit pants her på Grey Matter, hvor vi håndplukker vores absolutte favoritter fra de danske modemærker. Vi giver dig vores bud på lækre suit pants i basisfarver og sæsonfarver, når du går på opdagelse i sortimentet af bukser hos os. Vil du have inspiration til styling af suit pants? Klik forbi vores blog og se vores mange styling tips.