Glitter - Shop glitter tøj på Grey Matter

Glitter
12 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Pcsanna Black Glitter Dress
Pieces
229,95 DKK
Pcsanna glimmer bluse med puf
Pieces
179,95 DKK
Nyhed
Pcnari Desert Sage Scrunchie Scarf
Nyhed
Pcnari Fog Scrunchie Scarf
Pieces
49,95 DKK
Smuk paliet festkjole fra Vila
VILA
549,95 DKK
Nyhed
Pcnari Misty Rose Scrunchie Scarf
Nyhed
Hår elastik med glimmer i sort
30%
Vidavis Black Silver Glitter Dress
VILA
329,95 DKK 230,00 DKK

Glitter - Shop glitter tøj på Grey Matter

Shop glitter tøj på Grey Matter
Glitter har fået et kæmpe comeback i modebilledet. Er du vild med sociale medier, har du formentlig ikke kunne undgå at se det stylet på diverse influencere og bloggere - og dette er uanset om det er hverdag eller en festlig anledning. Modemærkerne designer store jule- og nytårskollektioner, hvor udgangspunktet er festtøj med glimmer og glitter - og disse kollektioner danner naturligvis ramme for vores store udvalg af festtøj til jul og nytår. Men i takt med den store trend, har modemærkerne indtænkt glimmer og glitter i flere af kollektionerne gennem året, så vi til hver en sæson kan pryde hverdags- og festgarderoben med lidt glimmer og glitter. Her på Grey Matter er vi hoppet med på den store modetrend, og gør en ihærdig indsats for at finde smukke glimmer styles, således at du kan shoppe trenden hjem til dit eget klædeskab. Dog udvælger vi ikke enhver glimmer style, da vi med årene er blevet særligt bevidste omkring kvaliteten af disse items. Derfor går vi aldrig på kompromis, men har i stedet øje for at finde varianter, der er syet op i behagelige materialer, hvor glittertråden ikke føles generende på huden. Du kan derfor være sikker på, at komforten er testet til det yderste, når vi præsenterer dig for nye glitter styles på Grey Matter.


Glimmer tøj til hverdag og fest
Spørger du os, så er glittertøjet ikke forbeholdt særlige anledninger eller fester, men kan sagtens indgå i hverdagslooks såvel som de fine festlooks - vi sørger blot for at overveje designet og dets detaljer, så looket fremstår dæmpet til hverdag og mere fremtrædende til fest.


I hverdagsgarderoben holder vi os derfor som regel til en diskret lurex kvalitet, som fremstår underspillet. På den måde får vi trenden ind i vores klædeskab, men på en velafbalanceret måde, som kan harmonere med en simpel og let casual hverdagsgarderobe. Se f.eks. nærmere på de mange smukke print, som ofte prydes med en diskret glimmertråd - disse prints finder du både på hverdagskjoler og festkjoler, samt på både mini skirts og maxinederdele. Ligeledes ser vi, at de tynde strikbluser af og til designes med en lurex tråd, der tilfører dét ekstra til designet, uden det bliver for fremtrædende. Står anledningen derimod på fest, så tøver vi ikke med at finde glitter tøjet frem - her er der ingen grænser for, hvor meget glitter du kan iføre dig! Så frem med glitter kjolen eller de smukke bluser med glimmer, og gå all-in på stylingen af dit glitter tøj. Her kan du desuden fuldende dit look med lækre accessories - særligt hårpynt er en af tidens store trends!


Skal du pifte garderoben op med glitter til hverdag eller fest, så håber vi, at du vil kigge nærmere på vores udvalg af smukke feststyles og lækre hverdagsitems, hvor glimmeren fuldender designet med et fint touch! Besøg os også ovre på Instagram @greymatter_fashion, hvor vi deler vores bud på looks med glitter og glimmer.