Glimmer - Shop glimmer tøj på Grey Matter

Er du vild med glimmer og glitter? Find vores favoritstyles med glimmer her! Shop alt fra smukke glimmer kjoler til glitter accessories. Er du på udkig efter en festkjole? Så anbefaler vi dig varmt at vælge en flot glimmer kjole, der ikke kræver en stor styling. Du kan på ingen tid skabe et fuldendt festlook, når du har en glimmer kjole eller glimmer top i klædeskabet.
26 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Ring med perle
Ring med sort sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Ørering i guld med perle
Pure by Nat
300,00 DKK
smykker - armbånd
Pure by Nat
240,00 DKK
Ring med lys sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Ring med natursten fra Pure By Nat
Pure by Nat
270,00 DKK
Ring med lyserød sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Øreringe med sten til damer
Pure by Nat
270,00 DKK
lange måneøreringe
Pure by Nat
330,00 DKK
Smuk v-ring med sten
Pure by Nat
270,00 DKK
Smykker - Armbånd
Pure by Nat
240,00 DKK
20%
Nytårskjole i sorte palietter med rynk design
VILA
499,95 DKK 399,00 DKK
Måne øreringe sølv
Lange måne øreringe
Pure by Nat
330,00 DKK
Sølvbelagt lænke armbånd til damer
Pure by Nat
200,00 DKK
Måneørering guld
Pure by Nat
420,00 DKK
Armbånd - smykker
Pure by Nat
240,00 DKK

Glimmer - Shop glimmer tøj på Grey Matter

Glimmer og glitter har fået et kæmpe comeback i modebilledet. Særligt ved jul og nytår lanceres de smukkeste festkollektioner med glimmer tøj - men glitter er ikke længere forbeholdt festen. Ved siden af vores sortiment af festtøj, ser vi modemærkerne tilføje glimmer og glitter i kollektionerne gennem året - og derfor har vi nu samlet vores udvalg af lækkert glimmer tøj til kvinder. Vi er hoppet med på den store modetrend og gør en ihærdig indsats for at finde smukt glimmer tøj, så du nemt kan få trenden hjem i dit eget klædeskab. Vi går dog aldrig på kompromis med kvalitet og har derfor et skarpt øje for at finde glimmer tøj, hvor komforten er helt i top - tøjet skal nemlig være syet op i behagelige materialer, hvor glittertråden ikke føles generende på huden. Du kan derfor være sikker på, at komforten er testet til det yderste, når vi præsenterer dig for nyt glimmer tøj her på Grey Matter.

Glimmer tøj til damer - Shop glimmer kjoler online hos Grey Matter

Spørger du os, så er glittertøjet ikke kun forbeholdt de store fester, men kan sagtens findes frem til andre anledninger - vi sørger blot for at overveje designet og detaljerne, så dit look bliver mere dæmpet til hverdag og mere fremtrædende til fest. Vigtigst af alt, har vi fundet de absolut fineste glimmer kjoler til vores sortiment af festkjoler - her på shoppen har vi en svaghed for de glimtrende kjoler og var derfor ikke i tvivl om, at de fine glimmer kjoler skulle have en plads her på Grey Matter. Er du på udkig efter en glimmer kjole, så håber vi at du vil besøge vores håndplukkede udvalg af kjoler med glimmer og palietkjoler.

I hverdagsgarderoben holder vi os som oftest til en diskret lurex kvalitet, som er mere underspillet end f.eks. palietter. På den måde kan du få trenden ind i dit klædeskab, men på en velafbalanceret måde der passer til en hverdagsgarderobe. Du finder lurex på flere af vores hverdagskjoler og festkjoler samt på nederdele eller lækre bluser. Står anledningen derimod på fest, så tøver vi ikke med at finde glimmer tøjet frem - her er der ingen grænser for, hvor meget glimmer du kan iføre dig! Så frem med glimmer kjolen og de flotte glimmer toppe, og gå all-in på stylingen af dit glitter tøj. Her kan du fuldende dit look med accessories - særligt hårpynt er en af tidens store trends!

Skal du pifte garderoben op med glimmer til hverdag eller fest, så håber vi at du vil dykke ned i vores udvalg af festtøj og hverdagstøj, hvor du vil kunne finde det fineste glimmer tøj til damer. Besøg os også på Instagram @greymatter_fashion, hvor vi deler vores bud på styling af glimmer og glitter.