Fest toppe - Shop flotte festtoppe hos Grey Matter

Skal du til fest, men mangler et lækkert outfit? Vi har her samlet vores smukke fest toppe, der nemt kan styles med et par suit pants eller en lang nederdel. Dyk ned i vores store udvalg af toppe til fest og find din favorit allerede i dag! Tag et kig på vores blondetoppe, glimmer toppe, bluser med flæser og smock bluser.
22 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Frill top fra Only til damer
Sort top med pufærmer til damer
Pieces
129,95 DKK
Vistasia Black Lace S/S Top
30%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 139,00 DKK
Pcilu Whitecap Gray Top
Pieces
199,95 DKK
Melange Ivory Ruffle Tie Top
Karmamia Cph
899,00 DKK
Nyhed
Karmamia top med blomsterprint
Karmamia Cph
999,00 DKK
20%
Smocktop med blomsterprint
Bluse fra Pieces i crepe materiale
Pieces
179,95 DKK
Karmamia toppe med bindebånd i halsen
Karmamia Cph
899,00 DKK
Karmamia paisley tie top
Karmamia Cph
899,00 DKK
Karmamia top med flot blomsterprint
Karmamia Cph
799,00 DKK
Skriv dig op
Karmamia Eloise top med paisley print
Karmamia Cph
999,00 DKK

Fest toppe på Grey Matter - Stort udvalg af toppe til fest

Her på shoppen elsker vi fest tøj og særligt smukke fest toppe! Vi har her samlet vores bud på de fineste festtoppe til dig, der er på udkig efter en top til fest. Det er ingen hemmelighed, at vi har en stor svaghed for blondetoppe - og derfor vil du kunne shoppe mange smukke blondetoppe her på Grey Matter, når du dykker ned i vores kategori med toppe til fest. Søger du en sort blondetop? Eller en smuk hvid blondetop? Alt dette kan du shoppe online hos Grey Matter, hvor vi løbende opdaterer vores sortiment med lækkert fest tøj! Mange af vores fest toppe er feminine, men kan sagtens mikses til et par coatede leggings, suit pants eller en flot flæsenederdel - her er det kun fantasien, der sætter grænse for din styling! Vi elsker kontrasten der opstår, når vi styler de feminine fest toppe til andre stilretninger.

Festtoppe - Shop fest tøj online hos Grey Matter

Vi har naturligvis sørget for at have et sortiment af festtoppe, som repræsenterer modebilledet netop nu. Derfor vil du se, at vores håndplukkede udvalg bl.a. byder på tie toppe, bluser med flæser, glimmer toppe, blondetoppe og meget mere! Også de trendy bluser med pufærmer og populære smock bluser er at finde her på shoppen. Vi forsøger at skabe en god balance mellem det elegante fest tøj i klassisk design og giver det et twist med de store modetrends, som vil være til at spotte i sortimentet. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af toppe til fest, så du kan shoppe din nye fest top online hos Grey Matter.

Vi håber at se dig på shoppen, næste gang du er på udkig efter en smuk top til fest. Vi står klar til at sende smukke fest toppe hjem til dig, så du kan få lige det fest look, du ønsker. Skulle du have spørgsmål til pasform eller størrelser, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os - vi vil med glæde vejlede og guide dig gennem vores sortiment! Ønsker du outfit inspiration til fest? Hop ind forbi vores blog, hvor vi styler fest tøj og deler vores bedste styling tips.