Festival - Stort udvalg af festivalstøj

Skal du på festival og mangler du det helt rigtige festival outfit? Hos Grey Matter har vi et bredt udvalg af lækkert festivalstøj, der nemt kan styles og samtidig er behageligt at have på. Shop alt lige fra cool shorts og sweatshirts til lækre t-shirts og flotte kjoler. Husk også dine accessories - f.eks. et lækkert bælte eller vores fine scrunchies.
117 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Grøn skjorte til damer fra Vila
Army cargo bukser set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Kasket til damer i quiltet design
Nyhed
Orange t-shirt til damer fra Only
ONLY
99,95 DKK
Sort kasket i quiltet design til damer
Nyhed
Pink t-shirt til damer fra Only
Nyhed
Casual skjorte til damer fra Vila
Denim jakke i beige fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Rå bukser i imiteret skind til damer
VILA
349,95 DKK
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Tætsiddende nederdel med slids
ONLY
149,95 DKK
Nyhed
Kasket til damer i flot farve
VILA
129,95 DKK
Nyhed
Sort kasket til damer
VILA
129,95 DKK
Nyhed
Oversize skjorte til damer i lækker bomuld.

Festival - Shop et stort udvalg af festivalstøj

Sommer er lig med festival - særligt her i Danmark er festivaler en af sommerens helt store højdepunkter! Udover den gode stemning, musik og godt selskab, er festivalerne også en anledning til at style de fedeste outfits, hvor du kan give den gas med cool items og de seneste modetrends!

Det perfekte festivals look skal kunne flere ting på én gang. Først og fremmest vil man naturligvis gerne hoppe i et cool outfit, der emmer af festivalsstemning - men man kan ikke komme udenom det praktiske element i looket og særligt hvad angår vejret, som både kan byde på varme og kolde temperaturer. Når du vælger dit festivals look, er det en god ide at udvælge items, der kan mikses på kryds og tværs og nemt kan indgå i lag-på-lag looks, så du hele tiden kan tilpasse dit outfit til vejret.

Shop dit festival outfit hos Grey Matter - Find det fedeste festivalstøj her

For at være forberedt på alt slags vejr, har vi samlet et bredt udvalg af festivalstøj lige fra denimshorts og t-shirts til en cool sweatshirt og lette jakker. Er du vild med kjoler, så kan du vælge en loose midi kjole, der både er behagelig og ikke kræver en stor styling. Her kan du smide en sweatshirt eller jakke ud over din kjole, hvis det bliver køligt - og samtidig føle dig godt tilpas, når solen skinner, da den lette kjole er behagelig i sommervarmen. Hos Grey Matter bestræber vi os på at have et varieret udvalg af festivalstøj, så du uanset smag kan finde lækre styles, som indbyder til festival. Vi har her samlet vores bud på de absolut fedeste styles til festival - som alle er praktiske og trendy på samme tid.

Accessories til kvinder - Shop flotte accessories til festival

Når du har styr på tøjet, skal du begynde at overveje dine accessories. Her er vores musthaves uden tvivl et par lækre solbriller og en fed taske - kig f.eks. efter en cool bæltetaske eller crossover taske. Disse tasker har ofte mange rum, så du både har plads til mobil, pung o.l. - hvilket er et must til festival! Dertil er de lette at smide over kroppen, så du slipper for at slæbe en masse, når du skal ud og høre musik og danse! Det gælder altså om at forene praktik med lækkert design, når man finder festivalstøjet frem. Tag et kig i vores store udvalg af accessories, som bl.a. byder på cool crossover tasker og bæltetasker, trendy hårpynt og meget mere!

Vi håber, at du finder inspiration til dit festival outfit, når du går på opdagelse i vores håndplukkede sortiment af tøj og accessories til festival. Vi har alt lige fra lækre sweat sæt til cool denim shorts og oversize t-shirts. Fuldend også dit outfit med en lækker army jakke eller en læderjakke, der kan understrege et t festivalslook.