Festbluser - Shop fine festbluser til damer

Står du og skal til fest, men mangler du lige festblusen til begivenheden? Vi har et lækkert udvalg af festbluser til kvinder. Find en smuk blondebluse, en trendy glimmerbluse eller en lækker bluse med print. Shop bluser fra bl.a. Pieces, Only eller Vila. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan finde de seneste trends af festbluser her!
19 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Glimmerbluse fra Only i sort til damer
60%
Sort bluse til damer med similisten fra Only
ONLY
259,95 DKK 103,00 DKK
Smuk bluse med crepe fra Pieces
Pieces
279,95 DKK
41%
Bluse fra Pieces i crepe materiale
Pieces
179,95 DKK 107,00 DKK
Vila blonde bluse med ballonærmer
Sort bluse fra Only til damer
30%
Bluse med krave til damer fra Vila
VILA
259,95 DKK 181,00 DKK
50%
Blondebluse med elegante detaljer
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
Dameskjorte fra Karmamia Copenhagen
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
70%
Sort blondebluse med smukke detaljer
Pieces
199,95 DKK 59,00 DKK
30%
Vila Vilightly Puff Sleeve Lace Top
VILA
259,95 DKK 181,00 DKK
30%
Mørkeblå skjorte til damer fra Karmamia
Karmamia Cph
1.099,00 DKK 769,00 DKK
Skriv dig op
Karmamia copenhagen skjorte i blåt print
Karmamia Cph
1.099,00 DKK

Festbluser til kvinder - Shop flotte bluser til fest

Til festlige begivenheder, højtider og andre store anledninger er det rart med en festbluse, der både kan mikses til bukser eller en fin nederdel. Vi har derfor samlet et varieret udvalg af bluser til kvinder, som alle kan styles op til fest. Her er det særligt detaljerne i blusen, der kan skabe det festlige udtryk - netop derfor er det med øje for detaljerne, når vi udvælger smukke festbluser til shoppen. Når vi præsenteres for nye kollektioner hos modemærkerne, kigger vi efter festbluser med smukke farver, fine detaljer eller andre finesser, der kan tilføre dét ekstra til designet. Vi har derfor et bredt udvalg af festbluser i både basisfarver, sæsonfarver og trendfarver. Udvalget af festbluser opdateres hyppigt i takt med, at vi lader os inspirere af nye trends og tendenser.

Vi bestræber os på at finde festbluser med forskellige udskæringer, snit og pasform - så du uanset præference kan shoppe din festbluse hos Grey Matter. Du finder både bluser med korte ærmer og bluser med lange ærmer, så vi sikrer os at der er til enhver smag. Det korte ærme tilfører en lethed til festblusen, som ofte er spækket med elegante detaljer og syet i eksklusive og delikate materialer. Festbluser med lange ærmer er elegante og sofistikeret i både materiale og design. Den langærmede blondebluse er f.eks. yderst smuk, og en style som vi ofte hiver ud af klædeskabet. når vi skal finde tøj til den næste store fest.

Trendy festbluser til dig, der vil give den dét ekstra i stylingen

Følger du nøje med i modebilledet, så er du formentlig allerede opdateret på de nyeste trends inden for festbluser - og så kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af festbluser, der er prydet med tidens modetrends. Se nærmere på de populære glimmerbluser, bluser med pufærmer, feminine blondebluser og meget mere. De festlige anledninger er en oplagt anledning til at skrue op for glimmer, flæser, blonder og alt dertil!

Vil du have styling inspiration til lækre festbluser, så følg med på shoppen og vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi fremviser de seneste nyheder. På vores blog er der også masser af inspiration at hente, hvis du mangler outfit inspiration til fest. Vi glæder os til at dele vores passion og interesse for smukt og elegant festtøj med dig.