Festbluser - Shop fine festbluser til damer

Står du og skal til fest, men mangler du lige festblusen til begivenheden? Her på shoppen har vi et lækkert håndplukket udvalg af festbluser til kvinder. Find en smuk blondebluse, en trendy glimmerbluse eller en helt anden lækker festbluse med skønne detaljer og i et flot print.
41 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Blonde bluse fra Vila set forfra
Sort blondebluse med kort ærme set forfra
VILA
299,95 DKK
20%
Neo Noir hvid bluse
Neo Noir
399,00 DKK 319,00 DKK
Sort Vila bluse
VILA
199,95 DKK
Nyhed
Pieces Pcrikke One Shoulder Tannin Top
Neo Noir blondebluse set fra siden
Neo Noir
299,00 DKK
Nyhed
Neo Noir Ora Black Blouse
Neo Noir
399,00 DKK
Nyhed
Sort bluse fra Pieces med et ærme
Nyhed
Neo Noir Pepe Flower Crush Lavender Bluse
Neo Noir
399,00 DKK
27%
Plissé bluse i blå
Grey Matter Selection
379,96 DKK 279,00 DKK
Neo Noir bluse med korte ærmer
Neo Noir
499,00 DKK
34%
Skjorte fra Vila i rødt print
VILA
299,95 DKK 199,00 DKK
Plissé bluse i Beige
Grey Matter Selection
379,95 DKK
Rød Plissé bluse
Grey Matter Selection
379,95 DKK
Neo Noir Bluse
Neo Noir
499,00 DKK
Mint grøn bluse
Grey Matter Selection
349,95 DKK
Hvid bluse fra Pieces
Pieces
199,95 DKK
Ora bluse fra Neo Noir hos Grey Matter
Neo Noir
399,00 DKK
Bluse fra Vila
Blondebluse med elegante ærmer og flot broderi
Grey Matter Selection
379,95 DKK
Karmamia skjorte med blomsterprint, set forfra
Karmamia Cph
1.099,00 DKK

Festbluser med øje for detaljen

Til festlige begivenheder, højtider eller andre store anledninger, er det rart med en festbluse i garderoben, der let kan mikses til bukser eller nederdele og en fin sko. Derfor har vi skabt et varieret udvalg af smukke festbluser, der alle kan dresses op og indgå i et festlook. Her er det særligt detaljerne i blusen, der kan skabe det festlige design - og netop derfor er det med øje for detaljer, når vi finder smukke festbluser til shoppen.
Når vi præsenteres for nye kollektioner hos modemærkerne, kigger vi efter festbluser med smukke farver, fine detaljer eller andre skønne finesser, der kan tilføre dét ekstra til designet og pifte det op til fest. Vi har derfor et bredt udvalg af festbluser i en skøn blanding af basisfarver, sæsonfarver og trendfarver. Udvalget af festbluser vil derfor hyppigt blive opdateret, i takt med at vi lader os inspirere af nye trends og tendenser.


Vi bestræber os på at udvælge festbluser med forskellige udskæringer, snit og pasformer - så du uanset præference, kan shoppe din festbluse hos Grey Matter. Derfor har vi både bluser med korte ærmer og bluser med lange ærmer, så der er til enhver smag. Det korte ærme tilfører en lethed til festblusen, som ofte er spækket med elegante detaljer og syet i eksklusive og delikate materialer. Festbluserne med lange ærmer er elegante og fremstår sofistikeret i samspil med materialet og designet - de langærmede blondebluser er eksempelvis yderst smukke til fest, hvor blonden i kombination med det lange ærme, udtrykker elegance og femininitet.


Trendy festbluser til dig, der vil give den dét ekstra i stylingen
Følger du nøje med i modebilledet, så er du formentlig allerede opdateret på de nyeste trends indenfor festbluser - og så kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af festbluser, der er prydet med tidens trends. Se f.eks. nærmere på de eftertragtede glimmerbluser, bluser med pufærmer, feminine blondebluser og meget mere. De festlige anledninger er en oplagt anledning til at skrue op for glimmer, flæser, blonder og alt derimellem!


Vil du have inspiration til lækre festbluser og stylingen dertil, så følg løbende med på shoppen og vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi fremviser de seneste nyheder og giver vores bud på en smuk styling. På vores blog sætter vi desuden fokus på udvalgte styles, og her kan du derfor få et mere dybdegående indblik i vores tanker om styling af festtøj. Vi har nemlig en stor passion og interesse for smukt og elegant festtøj, og dette vil vi glæde os til at dele med dig.