Fest - Shop festtøj til damer online hos Grey Matter

Skal du til fest, men mangler lidt nyt festtøj? Vi har samlet et bredt udvalg af festtøj til damer. Shop smukke festkjoler, fine blondetoppe, lækre midi nederdele og meget mere, når du shopper festtøj her på Grey Matter. Se også nærmere på vores udvalg af accessories til kvinder - vi har bl.a. flotte smykker og trendy hårpynt, der kan forskønne dit festlook!
142 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
30%
Lang ærmet kjole med print til damer
VILA
429,95 DKK 300,00 DKK
30%
Kjoler - Lange kjoler
VILA
429,95 DKK 300,00 DKK
50%
Rød hvid kjole fra Vila og Grey Matter i Limited Edition
VILA
429,95 DKK 214,00 DKK
Sorte strømpebukser med logo til damer
ONLY
119,95 DKK
30%
Midi kjole special edition print
VILA
429,95 DKK 300,00 DKK
Smuk kjole fra Vila
VILA
349,95 DKK
Dame skjorte med print
VILA
299,95 DKK
21%
Sort bælte med råt spænde til damer
ONLY
159,95 DKK 127,00 DKK
Only nederdel med flæser
ONLY
229,95 DKK
21%
Sort bælte til damer med råt spænde
ONLY
99,95 DKK 79,00 DKK
Nyhed
Rød kjole med print til damer
VILA
399,95 DKK
Hvid skjorte med flæse
VILA
259,95 DKK
Nyhed
Kjole med print fra Pieces

Festtøj - Stort udvalg af festtøj til damer på Grey Matter

Er du på udkig efter festtøj til den næste store fest eller finere anledning? Så kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment af festtøj til kvinder, der omfavner enhver smag. Vi har de smukkeste festkjoler, fest toppe og bluser samt pæne bukser, der kan styles til fest. Elsker du at have kjole på til fest, så kan du frit vælge din nye kjole i et bredt udvalg af maxi kjoler, midi kjoler og korte kjoler til fest. Vi har ensfarvede kjoler samt kjoler i smukke farver - og dertil også kjoler med print og mønster. Er du bedst tilpas i bukser og en top, kan du f.eks. shoppe et bredt udvalg af flotte suit pants og coatede leggings samt smukke blondebluser, tie toppe, toppe med print og meget mere. Festtøjet på Grey Matter er altid i skønne kvaliteter, der fremstår eksklusive, så dit festlook bliver chic og elegant afhængig af hvilket festtøj, du bedst kan lide.

Festtøj til kvinder - Shop festkjoler, festbluser og fest toppe online

Hos Grey Matter finder du det største udvalg af festtøj til kvinder. Se vores håndplukkede udvalg af flotte festkjoler, festbluser og fest toppe. Vælg f.eks. en smuk blondetop fra VILA eller se nærmere på de flotte PIECES kjoler, der sagtens kan styles op til fest. Nogle gange får man ikke brugt sit festtøj mere end én gang, og derfor kan du med god samvittighed klikke dine favoritter hjem fra vores sortiment af festtøj. Her finder du festtøj til meget fornuftige priser uanset hvilken style, du har forelsket dig i! Vi synes dog altid, at tøj skal kunne styles op og ned og bruges til flere anledninger - så hav også for øje, at din festkjole eller festbluse måske kan leve videre i din hverdagsgarderobe med rette styling? Vi håber altid at kunne inspirere dig til at skabe en alsidig garderobe, hvor tøjet kan mikses på kryds og tværs og derfor findes frem til forskellige anledninger.

Shop accessories til kvinder - Fuldend dit look med flotte accessories

Glem ikke accessories, når du styler dit festlook. Med små detaljer kan du nemt skabe et fuldendt look, hvor din personlighed skinner igennem. Find dine yndlingssmykker frem eller vælg lidt flot hårpynt, der kan sætte prikken over i'et på din styling. Mulighederne er mange! Mangler du accessories, så kan du med fordel dykke ned i vores store udvalg af accessories - her finder du fine smykker, hårpynt, bælter og ikke mindst gode sorte strømpebukser, som altid er rart at have i klædeskabet, hvis du skal have kjole på til den næste store fest. Klik ind forbi vores håndplukkede udvalg af accessories til kvinder, når du er i færd med at shoppe dit festtøj hjem. Er du til en feminin stil, er det måske et fint hårspænde eller nogle smukke halskæder, som skal fuldende din styling? Vil du gerne have et mere råt look, så kan du nemt tilsætte et af vores bælter - f.eks. vores Pieces bælter, der giver det fedeste rå touch til din styling.

Vi glæder os til at se, hvilket festtøj der skal hjem og pynte i din garderobe. Har du spørgsmål til størrelser, pasform eller styling? Så er vi klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du ringer eller skriver til os.