Faux fur - Tilføj elegance med en faux fur jakke

Mangler du en jakke med et elegant og fint udtryk, bør du se nærmere på de smukke faux fur jakker, der nemt kan tilføre dit outfit et feminint touch. Jakkerne har en lækker og blød kvalitet, og er perfekte til både hverdag samt finere anledninger.

0 Vare
Anbefalet
Størrelser
Der er ingen produkter

Faux fur jakker - Shop den populære trend hos Grey Matter

Faux fur jakkerne har for alvor taget fart i modebilledet de seneste år, og er nu gået hen og blevet en rerunner. Med en øget opmærksomhed på pelsindustrien, er modemærkerne gået i en anden retning, og har kastet sig over designet af de populære (falsk pels) faux fur jakker. Her får du udtrykket fra en eksklusiv pels, men til en langt mere fornuftig pris og naturligvis uden pels fra dyr. Modemærkerne har dygtiggjort sig inden for designet af faux fur, hvor de evner at kreere designs, der byder på de helt rigtige detaljer og strukturer. Trods dette kan de dog holde dem til gode og fordelagtige priser, som er til at betale. I takt med nye kollektioner, formår modemærkerne at lave fake fur jakker, hvor kvaliteten er blød og let, således at jakkerne har det helt rette udtryk fra en eksklusiv pelsjakke. Dette er vi hos Grey Matter vilde med, og vi udvælger derfor løbende smukke faux fur jakker til vores sortiment.

Et fint udvalg af faux fur jakker

Faux fur jakken har et feminint design, der prydes med forskellige detaljer. Her ser vi bl.a. lommer i siden og trykknapper, som tilfører jakken et casual og råt touch. Ligeledes når det gælder jakker, er vi vilde med, at designet forener forskellige stilretninger. Dette gør stylingen langt nemmere, da du dermed kan style de smukke jakker til mange forskellige outfits. Prøv dig frem med stylingen, og se hvordan de lækre faux fur jakker skifter udtryk, når de f.eks. kombineres med jeans eller kjoler. For at få mest mulig anvendelighed ud af jakkerne holder vi os som regel til den klassiske sorte jakke samt de milde beige og grå nuancer. Disse farver er lette at få inkorporeret i garderoben, da de komplimenterer både basisfarverne samt de mere farverige og vovede af slagsen. De danske modebrands har fået en god sans for designet af faux fur jakken, hvor priserne samtidig er fornuftige og til at betale. Vores lille håndplukkede udvalg præsenterer derfor dansk Bestseller design, når du shopper fra vores sortiment.

I forårs- og efterårssæsonen er faux fur jakken et godt bud på en lækker overgangsjakke, der både kan styles til hverdag og finere anledninger. Det handler blot om stylingen og valg af tilbehør dertil. Du kan komme langt med det rette valg af accessories og sko, når du styler den moderne jakke. Du kan ligeså slippe let afsted med at kombinere faux fur jakken med både jeans, nederdele, kjoler, sneakers og alt derimellem. Det eksklusive touch i jakken komplimenterer rå jeans og en støvle såvel som et par casual jeans og sneakers.

Kig forbi vores håndplukkede udvalg, som danner ramme for et moderne og stilfuldt sortiment af faux fur jakker. Vi bruger lang tid på at sammensætte vores looks, og håber at du finder inspiration i vores måde at style det trendy item på.