Efterårsmode - Stort udvalg af modetøj til efteråret

Er du på udkig efter en varm striktrøje, en lækker overgangsjakke eller et par gode jeans? Vi har her samlet alt vores efterårstøj, som byder på de nyeste kollektioner fra store danske modemærker. Se vores lækre bluser og skjorter - og miks med et par sorte leggings eller denim bukser. Du finder også et stort udvalg af lækre sweat pants og sweatshirts.
728 Varer
Anbefalet
Størrelser
Nyhed
Sort ribkjole med flæser og comfy pasform
60%
Poptrash Bukser fra Only - Suit pants til damer
ONLY
299,95 DKK 120,00 DKK
Rå army bukser til damer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Nyhed
Sorte midi kjoler til damer
Varme strømpebukser med fleece til damer
Pieces
99,95 DKK
Cargo bukser til damer hos Grey Matter i grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Sort Cargo buks set fra siden
Grey Matter Selection
399,95 DKK
40%
Sommerskjorter til damer med front lommer
Mørkegrønt trekants tørklæde fra Vila
VILA
249,95 DKK
20%
Grøn skjorte til damer fra Vila
VILA
349,95 DKK 279,00 DKK
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 DKK
91%
Leopard sporty leggings til damer
ONLY
129,95 DKK 12,00 DKK
40%
Casual skjorte i hør mix til damer
ONLY
299,95 DKK 179,00 DKK
Rå jakker til damer i dark kaki
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Kasket til damer i quiltet design

Modetøj - Shop efterårsmode til kvinder

Efteråret er en fantastisk årstid til at eksperimentere med styling. Her er der god mulighed for at gennemgå sin garderobe og sammensætte flotte lag-på-lag looks. Her hos Grey Matter elsker vi efterårsmode, da kollektionerne især bugner af lækkert strik - alt lige fra lune striktrøjer til cardigans såvel som strik kjoler og striknederdele. Kollektionerne byder også på lækre jeans, langærmede bluser, flotte blazere, overgangsjakker og midi kjoler.

Shop lækkert strik hos Grey Matter - Strikveste og striktrøjer

Her på shoppen har vi en svaghed for lækre strikbluser. Vi elsker oversize striktrøjer, der giver et casual look - og er også glade for de tætsiddende bluser i ribstrik, hvor udtrykket bliver mere klassisk. Derfor finder du et bredt udvalg af strik, når du dykker ned i vores sortiment af efterårsmode til kvinder. Vi har håndplukket strik i skønne basisfarver og flotte sæsonfarver, så du nemt kan finde en style, der matcher dit klædeskab og din personlige stil. En grå striktrøje er f.eks. et musthave til hverdag, da den nemt kan styles til både jeans, suit pants og leggings. Vi har derfor udvalgt flere gode bud på den perfekte grå strikbluse! Ligeledes elsker vi at pifte vores garderobe op med farverige nuancer til at supplere basisgarderoben - det betyder, at vi løbende håndplukker fine farver til at fuldende vores store udvalg af strik.

Overgangsjakker - Vi har de bedste efterårsjakker

Med svingende temperaturer er en overgangsjakke uundværlig i efteråret! Vi har derfor samlet et bredt udvalg af overgangsjakker til meget fornuftige priser - en lækker overgangsjakke i god kvalitet behøver nemlig ikke koste en formue. Lækre trenchcoats, ternede jakker og klassiske frakker er blot et udpluk af vores efterårsjakker. Udvalget byder også på cool oversize jakker, vatteret jakker og army jakker, når du besøger os her på Grey Matter. Se også nærmere på vores lune dunjakker og quiltede jakker, når du kigger rundt i vores sortiment af overgangsjakker.

Bukser - Shop dame bukser og jeans til kvinder

Det er tid til at skifte nederdele og shorts ud med gode og behagelige bukser. Særligt bukser til hverdag er en vigtig del af vores sortiment, da det for os er essentielt med et par gode bukser for at skabe en velfungerende garderobe i efteråret. Vi har alt lige fra sweat pants, jeans med stretch, sorte bukser, cargo bukser og coatede leggings. Ligeledes finder du et håndplukket udvalg af klassiske suit pants og habit bukser, som er oplagte at style til finere anledninger såvel som hvis du arbejder på kontor og ønsker et lækkert hverdagslook. Fælles for alle vores bukser er en skøn pasform, som giver en god og behagelig komfort.

Trænger din efterårsgarderobe til et friskt pust - og står du og mangler en flot striktrøje, som er nem at style i den travle hverdag? Måske en overgangsjakke til de kølige dage? Vi har her samlet alle vores favoritter til efteråret! Kig forbi os og lad dig inspirere af den nyeste efterårsmode, som vi præsenterer fra kendte modemærker som Vila, Pieces og Only. Vi gør en dyd ud af at finde det flotteste efterårstøj til fornuftige priser, således at alle kan være med og gå efteråret i møde med lune striktrøjer, gode cowboy bukser og lækre efterårsjakker.