Denimjakker hos Grey Matter

Her på shoppen er vi vilde med den rå skandinaviske stil, og denimjakker falder perfekt herunder som et key item. Cowboyjakken er den perfekte overgangsjakke, som du nemt kan style over en bluse, t-shirt eller striktrøje. Vi har håndplukket denimjakker i forskellige farver, så du forhåbentlig kan finde en favorit, der passer netop dig.
9 Varer
Anbefalet
Størrelser
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
499,95 DKK
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
499,95 DKK
30%
Lyserød denimjakke til damer fra Only
ONLY
349,95 DKK 244,00 DKK
50%
Hvid kort denimjakke fra Only til damer
ONLY
359,95 DKK 179,00 DKK

Denimjakker - Shop jakker til kvinder i tidløst denim

Se vores håndplukkede sortiment af denimjakker til damer, hvor du finder alt fra den klassiske blå denimjakke til en simpel sort denimjakke. Vi elsker ligeledes farverige cowboyjakker, og har derfor sommetider flotte sæsonfarver med i vores sortiment af denimstyles. Mangler du en let jakke, der kan bruges som indendørsjakke eller sommerjakke? Så skal du helt sikkert se nærmere på de populære cowboyjakker, som er fremme i modebilledet hver sæson.

Denim-/cowboyjakker hos Grey Matter

I den rå garderobe er denimjakker et key item, der nemt kan understrege dit look. Jakken er nem at style til hverdag, da du kan mikse den med enhver bluse, top og t-shirt. Er du vild med mode, er denimjakker ligeså cool at style til et par denimjeans og en hvid t-shirt for at skabe et flot denimsæt. Mange af vores denimjakker er korte i modellen, da vi er glade for den mere feminine facon til en rå jakke. Ligeledes kan de korte jakker styles til højtaljede nederdele eller et par højtaljede mom jeans.

Hop med på den store trend, og find din favorit i vores sortiment af denimjakker til kvinder. Vi glæder os til at pakke en lækker denimjakke og sende hjem til dig. Har du spørgsmål til pasform eller størrelse, sidder vi klar på mail og telefon til at hjælpe og vejlede dig. Du kan ydermere tage et kig på vores instagramprofil @greymatter_fashion hvor vi jævnligt opdaterer med styling af vores nyeste varer.