Denim jakker - Shop denim jakker hos Grey Matter

Her på shoppen er vi vilde med den rå skandinaviske stil og her er denim jakker et key item. Denim jakken er den perfekte overgangsjakke, som du nemt kan style over en bluse, t-shirt eller strik. Se vores udvalg af lækre denim jakker til damer. Vi har håndplukket denim jakker i forskellige farver, så du forhåbentlig kan finde en favorit, der passer netop dig!
4 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Cool oversize denimjakke til damer fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
599,95 DKK
70%
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
449,95 DKK 134,00 DKK
60%
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK 179,00 DKK

Denimjakker - Shop jakker til kvinder

Se vores håndplukkede sortiment af denim jakker til damer, hvor du finder alt lige fra den klassiske blå denim jakke til en simpel sort denim jakke. Vi elsker også de farvede denim jakker og har derfor sommetider flotte sæsonfarver med i vores sortiment af denim jakker. Mangler du en let jakke, der kan bruges som indendørsjakke eller sommer jakke? Så skal du helt sikkert se nærmere på de populære cowboy jakker, som er fremme i modebilledet hver sæson.

Denim jakker - Cowboy jakker online hos Grey Matter

I den rå garderobe er denim jakker et key item, der nemt kan understrege dit look. Jakken er nem at style til hverdag, da du kan mikse den over alle bluser, toppe og t-shirts. Er du vild med mode, så er denim jakker også cool at style til et par denim jeans og en hvid t-shirt for at få et flot denimsæt. Mange af vores denim jakker er korte jakker, da vi er glade for den mere feminine facon til en rå jakke. Ligeledes kan de korte jakker styles til højtaljede nederdele eller et par højtaljede mom jeans.

Hop med på den store trend og find din favorit i vores sortiment af denim jakker til kvinder. Vi glæder os til at pakke en lækker denim jakke og sende hjem til dig. Har du spørgsmål til pasform eller størrelse, så sidder vi klar på mail og telefon til at hjælpe og vejlede dig.