Pieces kjoler - Find de populære styles herunder

Vi tilbyder et stort udvalg af kjoler fra det populære modemærke Pieces. Det danske brand har fundet sin plads i modebilledet med trendy designs og flotte farver. Alt fra ternede kjoler til slå-om kjoler og midi kjoler finder du i vores store udvalg af kjoler til kvinder. Pieces designer gode hverdagskjoler og smukke festkjoler, så du altid kan finde en kjole til den rette anledning.
19 Varer
Anbefalet
Størrelser
Sort blondekjole til damer
Pieces
379,95 DKK
Denim kjole i rå stil til kvinder
Pieces
349,95 DKK
50%
Sort festkjole med små blomster
Pieces
549,95 DKK 274,00 DKK
Nyhed
Tætsiddende kjole i strækbar rib
Pieces
229,95 DKK
Nyhed
Stram kjole i rib til damer
Pieces
229,95 DKK
5%
Lys strikkjole med høj hals
Pieces
349,95 DKK 332,00 DKK
15%
Strikket kjole med rullekrave
Pieces
329,95 DKK 280,00 DKK
10%
Sort strikkjole i enkelt design til damer
Pieces
349,95 DKK 314,00 DKK
15%
Grøn blondekjole med fine detaljer
Pieces
379,95 DKK 322,00 DKK
5%
Stram kjole i rib med o-neck til damer
Pieces
249,95 DKK 237,00 DKK
11%
Stribet kjole tætsiddende
Pieces
179,95 DKK 161,00 DKK
60%
Chunky strikkjole med store knapper til damer
Pieces
479,95 DKK 191,00 DKK
Skriv dig op
Brun strikkjole til damer fra Pieces
Pieces
299,95 DKK 254,00 DKK

Pieces kjoler - Stort udvalg online

Pieces har virkelig fundet sin plads i det danske modebillede, hvor de har gjort sig særligt bemærket på kjoler. I kollektionen finder du både hverdagskjoler og festkjoler. Også korte kjoler, midi kjoler og lange kjoler er ved hver sæson at finde hos Pieces, som desuden inkorporerer flotte print og lækre farver til deres nyeste kollektioner af feminine kjoler.

Midi kjoler fra Pieces 

Pieces er særligt stærke i designet af midi kjoler, hvor de har øje for både pasform, detaljer og farver. Designet er trendy med fokus på at omdanne store modetrends til lækker hverdagsmode. Med en midi kjole i klædeskabet, har du både en god hverdagskjole og en flot festkjole. De populære kjoler fra Pieces kan nemt styles op og ned til forskellige anledninger, hvilket gør kjolerne alsidige og gode at have i garderoben. De kan findes frem sæson efter sæson, og fungerer som tidløse designs. Er du på udkig efter en feminin blomsterkjole eller en flot skjortekjole? Begge dele samt meget mere finder du i vores store sortiment af Pieces kjoler hos Grey Matter. 

Hverdagskjoler og festkjoler

Dyk ned i vores håndplukkede sortiment af Pieces kjoler og find din nye yndlingskjole iblandt. Vi har det største udvalg af gode og behagelige hverdagskjoler samt smukke festkjoler til fordelagtige priser. Mangler du en nem hverdagskjole, så kan vi f.eks. anbefale en flot midi kjole, en comfy strikkjole eller t-shirt kjole - eller måske du mangler en simpel kjole med lange ærmer? Til fest kan du shoppe de smukkeste flæsekjoler, blomsterkjoler og elegante maxikjoler. Der er kjoler til enhver smag, og vi glæder os til at inspirere dig med personlig styling, når du besøger os her på shoppen. Er du på udkig efter en kjole på udsalg, kan du ligeledes løbende finde skønne Pieces kjoler på udsalg hos os. Hos Grey Matter glæder vi os til at præsentere dig for et stort og aktuelt udvalg af sæsonens smukkeste Pieces kjoler! Følg med på vores instagramprofil @greymatter_fashion for yderligere stylinginspiration til din næste begivenhed.