Pieces kjoler - Find de populære kjoler fra Pieces her

Vi tilbyder et stort udvalg af kjoler fra det populære modemærke Pieces. Det danske brand har fundet sin plads i modebilledet med trendy designs og flotte farver - alt lige fra en ternet kjole til slå-om kjoler og midi kjoler kan du finde i vores store udvalg af kjoler til kvinder. Pieces designer gode hverdagskjoler og smukke festkjoler, så du altid kan finde en kjole til den rette anledning hos Pieces.
17 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
30%
Midi kjole til damer med print
T-shirt kjole i smuk farve
Pieces
149,95 DKK
78%
Kjole med margurit blomster
Pieces
229,95 DKK 50,00 DKK
50%
Kjole med knapper foran i denim
Pieces
299,95 DKK 149,00 DKK
Hverdagskjole i sort strik til damer
Pieces
299,95 DKK
Hvid lang t-shirt kjole til damer
Pieces
149,95 DKK
Stram sort kjole med stræk
10%
Grøn kjole fra Pieces
Pieces
259,95 DKK 233,00 DKK
70%
Rød kjole
Pieces
259,95 DKK 77,00 DKK
20%
Pcperry Medium Blue Denim kjole
Pieces
299,95 DKK 239,00 DKK

Pieces kjoler - Stort udvalg af dame kjoler online

Pieces har virkelig fundet sin plads i det danske modebillede, hvor de har gjort sig særligt gode på kjoler - både hverdagskjoler og festkjoler finder du i kollektionen fra Pieces. Også korte kjoler, midi kjoler og lange kjoler er hver sæson til at finde hos Pieces, som desuden inkorporerer flotte print og lækre farver til deres kollektionen af dame kjoler.

Midi kjoler - Find din nye kjole fra Pieces hos Grey Matter

Pieces er særligt stærke i designet af midi kjoler, hvor de har øje for både pasform, detaljer og farver. Designet er trendy med fokus på at omdanne store modetrends til lækker hverdagsmode. Med en midi kjole i klædeskabet, har du både en god hverdagskjole og en flot festkjole. De populære Pieces kjoler kan nemt styles op og ned til forskellige anledninger - hvilket gør kjolerne alsidige og gode at have i garderoben, da de kan findes frem sæson efter sæson. Er du på udkig efter en feminin blomster kjole eller en flot Pieces skjortekjole? Begge dele og meget mere finder du i vores store sortiment af Pieces kjoler hos Grey Matter. 

Hverdagskjoler og festkjoler - Pieces kjoler online

Dyk ned i vores håndplukkede sortiment af Pieces kjoler og find din nye yndlingskjole her. Vi har det største udvalg af gode og behagelige hverdagskjoler samt smukke festkjoler til fordelagtige priser. Mangler du en nem hverdagskjole, så kan vi f.eks. anbefale en flot midi kjole, en comfy strik kjole eller t-shirt kjole - eller måske du mangler en simpel langærmet kjole? Til fest, kan du shoppe de smukkeste flæsekjoler, blomster kjoler og elegante maxikjoler. Der er kjoler til enhver smag og vi glæder os til at inspirere dig med personlig styling, når du besøger os her på shoppen. Er du på udkig efter en kjole på udsalg, så kan du ligeledes løbende finde skønne Pieces kjoler på udsalg hos os. Hos Grey Matter glæder vi os til at præsentere dig for et stort og aktuelt udvælg af sæsonens smukkeste Pieces kjoler!