Sommerkjoler - Se vores store udvalg af kjoler til kvinder her

Skal din sommergarderobe opdateres? Du finder det største udvalg af sommerkjoler hos os. Vi har samlet de flotteste kjoler fra Pieces, Vila og Only her! Alt lige fra maxi kjoler, en smuk strop kjole og lange sommerkjoler finder du her. Også en hvid sommerkjole eller en skøn blomstret kjole kan du shoppe i vores sortiment af kjoler.
176 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
20%
Sommerkjole fra Vila med print
VILA
299,95 DKK 239,95 DKK
42%
Rosa kjole
Pieces
259,95 DKK 150,00 DKK
20%
Lange kjoler til fest
27%
Kjole med margurit blomster
Pieces
229,95 DKK 169,00 DKK
Nyhed
Denim kjoler i sort med korte ærmer
Rød kjole
Pieces
259,95 DKK
20%
Lyseblå maxi kjole fra Only
ONLY
349,95 DKK 279,95 DKK

Sommerkjoler dame - Shop kjoler fra PIECES, VILA og ONLY

Shop din nye sommerkjole hos Grey Matter, hvor vi samler de nyeste kollektioner fra store danske modemærker og præsenterer dig for sommerens store trends. Vi glæder os til at vise dig vores favoritter af de smukke sommerkjoler, når du er på udkig efter en kjole til sommer.

Sommer kjoler - Find dine nye sommerkjoler her

Vi har kjoler til alle anledninger i vores sortiment af sommer kjoler. Uanset om du er på udkig efter en hverdagskjole eller festkjole, så finder du begge dele hos os. Er du vild med farver, så finder du alt fra en sommerlig gul kjole til den trendy lyseblå kjole. Også en hvid sommerkjole eller blomstrede kjoler kan du finde i vores udvalg. Leder du efter en kjole uden ærmer til de varme dage, så anbefaler vi dig en skøn strop kjole. Sortimentet hos Grey Matter byder bl.a. også på sæsonens smukkeste Bestseller kjoler - du finder de populære kjoler fra Vila, Pieces og Only her.

Lange sommerkjoler - Se vores smukke maxi kjoler

De elegante maxi kjoler har ligeledes fået en plads på shoppen. Vi er vilde med de lange sommerkjoler, der er feminine i designet. Vi har heriblandt udvalgt de smukkeste blomstrede kjoler til dig, der mangler en maxi kjole i sommergarderoben. Med en lang sommerkjole, er du klar til sommerens fester - kjolerne kan nemt styles med en sandal eller en høj sko.

Vi glæder os til at sende fine strop kjoler, blomstrede kjoler, maxi kjoler og andre skønne sommerkjoler hjem til dig. Sortimentet opdateres ofte, så du hele tiden kan besøge os og finde de nyeste kollektioner af sommer kjoler.