Cykelshorts til kvinder

Er du meget på farten, og har ofte nederdel eller kjole på? Så kender du helt sikkert til, at kjolen kan blæse op i utide. Skab nemt tryghed med de populære cykelshorts, der kan haves på under kjoler og nederdele. Hos Grey Matter kan vi slet ikke undvære de lækre indershorts, som kan fås helt simple eller med en fin blondekant.

20 Varer
Anbefalet
Størrelser
Undershorts til kjoler
VILA
89,95 kr.
Sorte undershorts til damer
Pieces
89,95 kr.
Naturfarvede undershorts til damer
Pieces
89,95 kr.
Pckiki Black Shorts
Pieces
79,95 kr.
21%
Ribbet cykelshorts fra Vila
VILA
129,95 kr.103,00 kr.
15%
Dametøj - Sorte cykelshorts Vila
VILA
129,95 kr.110,00 kr.
Cool tights shorts til damer
Vero Moda
99,95 kr.
Sorte indershorts til damer med blondekant
Pieces
99,95 kr.

Shorts under kjoler og nederdele - Shop cykelshorts her!

Når sommeren nærmer sig og vejret tillader bare ben med kjoler, nederdele og tunikaer, er cykelshorts et musthave i klædeskabet. Måske du allerede er stødt på de cool cykelshorts i modebilledet? Hos Grey Matter er vi vilde med trenden, der forener komfort og praktik. Du kender dem måske bedst som de små shorts, man kan tage under sin kjole eller nederdel. Denne styling er god til hverdagen, hvis man f.eks. cykler meget eller er på farten og lige ønsker dét ekstra lag. Derved behøver man ikke længere være nervøs for, om kjolen eller nederdelen mon blæser op undervejs. Men har du mod på at prøve noget nyt, så er cykelshorts et cool item at style med en lang overdel, f.eks. en oversize skjorte, en loose t-shirt eller en let tunika. Denne styling understreger vi ofte med et par sneakers, der tilfører looket et sporty touch. De populære cykelshorts kommer i forskellige varianter, hvor materiale, farve og længde kan variere. Dermed kan du nemt finde en model, du føler dig bedst tilpas i. Derfor finder du et varieret udvalg af shorts til under kjoler og nederdele, når du besøger os hos Grey Matter.

Cykelshorts til kvinder

Med en forkærlighed til en god og velfungerende basisgarderobe, er cykelshorts blevet en fast del af vores klædeskab. Her er vi særligt glade for de sandfarvede og sorte cykelshorts, der kan styles til alle farver og print uden at tage fokus fra din kjole, nederdel eller tunika. Er du på udkig efter disse basis shorts, finder du bl.a. behagelige cykelshorts fra Vila her på shoppen. Disse modeller er helt enkle i designet, og i en skøn kvalitet der er yderst behagelig at have på. Med elastikkant i livet, får disse shorts en god pasform, samtidig med at de hverken strammer eller generer i løbet af dagen. Er du mere til et feminint udtryk, kan du ligeledes finde cykelshorts, hvor det enkle design prydes af fine blondekanter. Disse modeller kan let inkorporeres i dit look, hvor blondekanten kan titte frem som en ekstra fin detalje. 

Shorts med print

Har du et øje på tidens trends, og er du vild med at pifte garderoben op med de nyeste modetendenser? Så har vi fundet de fedeste cykelshorts med print. Disse shorts er til dig, der inkorporerer de trendy cykelshorts i dit outfit og ønsker særlig opmærksomhed på disse. Style dem f.eks. med en tunika eller lang skjorte, hvor shortsene kan titte frem som et element i stylingen. Miks f.eks. en oversize skjorte med et par cool leo cykelshorts eller en oversize t-shirt til det trendy militærprint. Udtrykket bliver råt, og får samtidig et casual look som vi elsker. Fuldend dit outfit med sneakers for et lækkert sommerlook, hvor de moderne shorts - i kombination med en løs overdel og et par sneakers - udtrykker coolness.

Hvis dit klædeskab er fyldt med sommerkjoler, korte nederdele og skønne tunikaer, kan vi varmt anbefale dig at tilføre et par cykelshorts eller to til garderoben. Når først du har prøvet de behagelige shorts, er vi sikre på, at du heller ikke kan undvære dem i din fremtidige styling. Find din favorit blandt modellerne af de eftertragtede cykelshorts, når du shopper hos Grey Matter. Vores sortiment indeholder shorts i basis farver såvel som cool prints - og altid til fornuftige priser. Vi håber, at du bliver lige så glad for de behagelige og anvendelige cykelshorts, som vi er.