Cykelshorts til kvinder - Shorts til under kjoler og nederdele

Er du meget på farten og har du ofte nederdele eller kjoler på? Så kender du helt sikkert til, at kjolen kan blæse op i utide. Skab nemt tryghed med de populære cykelshorts, der kan haves på under kjoler og nederdele. Her hos Grey Matter kan vi slet ikke undvære de lækre indershorts, som kan fås helt simple eller med en fin blondekant.
18 Varer
Anbefalet
Størrelser
Mini shorts til under kjoler fra Pieces
Pieces
99,95 DKK
Hvide undershorts til damer med stretch
Naturfarvede undershorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Sorte undershorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Mini shorts til damer
Pieces
99,95 DKK
Indershorts til kvinder
VILA
89,95 DKK
Sorte indershorts til damer med blondekant
Pieces
99,95 DKK
Pckiki Black Shorts
Pieces
79,95 DKK
Korte shorts til under kjoler
VILA
69,95 DKK
Sorte cykelshorts til damer fra Grey Matter
VILA
89,95 DKK
11%
Ribbet cykelshorts fra Vila
VILA
129,95 DKK 116,00 DKK
Sorte shorts til under kjoler
11%
Hvide shorts til under kjoler - Dame
Pieces
99,95 DKK 89,00 DKK

Shorts til under kjoler og nederdele - Shop cykelshorts her

Når sommeren nærmer sig og vejret tillader bare ben med kjoler, nederdele og tunikaer, så er cykelshorts et musthave i klædeskabet. Måske du allerde er stødt på de cool cykelshorts i modebilledet? Her på Grey Matter er vi vilde med trenden, der forener komfort og praktik. Du kender dem måske bedst som de små shorts, man kan tage under sin kjole eller nederdel. Denne styling er god til hverdagen, hvis man f.eks. cykler meget eller er på farten og lige ønsker dét ekstra lag - så behøver man ikke længere være nervøs for, om kjolen eller nederdelen mon blæser op. Men har du mod på at prøve noget nyt, så er cykelshorts et cool item at style med en lang overdel, f.eks. en oversize skjorte, en loose t-shirt eller en let tunika. Denne styling understreger vi ofte med et par sneakers, der tilfører looket et sporty touch. De populære cykelshorts kommer i forskellige varianter, hvor materiale, farve og længde kan variere - så du nemt kan finde en model, du føler dig tilpas i. Derfor finder du et varieret udvalg af shorts til under kjoler og nederdele, når du besøger os her på Grey Matter.

Cykelshorts til kvinder

Med en forkærlighed til en god og velfungerende basisgarderobe, er cykelshorts blevet en fast del af vores klædeskab. Her er vi særligt glade for de sandfarvede og sorte cykelshorts, der kan styles til alle farver og print uden at tage fokus fra din kjole, nederdel eller tunika. Er du på udkig efter disse basis shorts, så finder du bl.a. behagelige cykelshorts fra Vila her på shoppen. Disse modeller er helt enkle i designet og i en skøn kvalitet, der er yderst behagelig at have på. Med en elastikkant i livet, får disse shorts en god pasform, samtidig med at de hverken strammer eller generer i løbet af dagen. Er du til et feminint udtryk, så kan du ligeledes finde cykelshorts, hvor det enkle design prydes af fine blondekanter. Disse modeller kan du nemt inkorporere i dit look, hvor blondekanten kan titte frem som en detalje. 

Shorts med print

Har du et øje på tidens trends og er du vild med at pifte garderoben op med de nyeste modetendenser? Så har vi fundet de fedeste cykelshorts med print. Disse shorts er til dig, der inkorporerer de trendy cykelshorts i dit outfit. Style dem f.eks. med en tunika eller lang skjorte, hvor cykelshortsen kan titte frem som et element i stylingen. Miks f.eks. en oversize skjorte med en cool leo cykelshorts eller en oversize t-shirt til det trendy military print. Udtrykket bliver t og får samtidig et casual look, som vi elsker. Fuldend dit outfit med sneakers for et lækkert sommerlook, hvor de trendy shorts i kombination med en løs overdel og et par sneakers, udtrykker coolness. Se nærmere på cykelshorts med print, som er at finde på modellen Vicool fra Vila.

Er dit klædeskab fyldt med sommerkjoler, korte nederdele og skønne tunika? Så kan vi varmt anbefale dig at tilføre et par cykelshorts eller to til garderoben. Når først du har prøvet de behagelige shorts, er vi sikre på, at du heller ikke kan undvære dem i sommergarderoben. Find din favorit model af de eftertragtede cykelshorts, når du shopper hos Grey Matter. Her finder du shorts i basis farver såvel som cool prints - og altid til rigtig fornuftige priser. Vi håber, at du bliver lige så glad for de behagelige og anvendelige cykelshorts, som vi er.