Cargo bukser - Rå og trendy bukser til kvinder

Hos Grey Matter kan vi varmt anbefale vores populære cargo bukser, som er en ideel style til hverdag. De lækre bukser kommer i en simpel armyfarve og en klassisk sort model, således du kan finde din personlige favorit deriblandt. Alle vores cargo bukser indeholder strækbare materialer, og har overordnet de fedeste detaljer. Dyk ned i sortimentet lige herunder - God shopping!
11 Varer
Anbefalet
Størrelser
Sorte cargobukser til damer
ONLY
359,95 DKK
Cargo buks fra My Essential Wardrobe til damer
My Essential Wardrobe
850,00 DKK
Camouflage cargo bukser til damer
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Sort cargo buks til damer fra Vero Moda
Vero Moda
349,95 DKK
Skriv dig op
Grå cargo bukser til damer
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Skriv dig op
Sorte cargobukser med vidde til damer
Grey Matter Selection
449,95 DKK 337,00 DKK
Skriv dig op
Cargo bukser til damer i denim blue
Grey Matter Selection
399,95 DKK 79,00 DKK
Skriv dig op
Sort Cargo buks set fra siden
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Cargo bukser - Shop feminine cargo bukser online hos Grey Matter

De rå cargo bukser er en bestseller hos Grey Matter! Vi har samlet et lækkert udvalg af de populære bukser, der for alvor har fundet sig til rette i modebilledet. Cargo bukserne karakteriseres ved deres ikoniske lommer på siden af buksen, som tilfører designet et råt udtryk. Hos kendte modemærker og på adskillige sociale medier, kan du se cargo buksen inkorporeret i mange lækre outfits. Da vi introducerede jer for cargo buksen her på shoppen, rev I dem væk gang på gang. Derfor sørger vi altid for at have et opdateret sortiment af netop cargo bukser til damer. Vores bestseller model finder du på shoppen til 399,95 kr. Kvaliteten er blød og stretchy, og bliver uden tvivl en favorit i dit klædeskab, når først du har prøvet dem. Alle vores cargo bukser er i et lækkert stretchy materiale, der sammen med dens velkendte sidelommer og detaljer, fremhæver den mest klædelige pasform. Cargo buksen er alsidig at have i garderoben, da den kan styles gennem flere sæsoner med både striktrøjer, skjorter og t-shirts. Vi håber, at du vil tage et kig på vores håndplukkede sortiment af cargo bukser til kvinder.

Det skønneste udvalg af cargo bukser online

Du finder det største udvalg af cargo bukser online hos Grey Matter. Vi har et vågent øje på modebilledet, og indkøber cargo bukser i forskellige modeller, således der findes lidt til enhver smag. Særligt vores slim fit model er blevet taget rigtig godt imod. Her på shoppen er det vores yndlings bukser i kategorien, da disse indeholder en masse stretch samt har de fedeste detaljer! De ikoniske army bukser er nemme at style til hverdag, da de kan kombineres med enhver overdel - enten i en basisfarve eller med mønster i samme grønlige farveskala. Armyfarven er essentiel i den nordiske garderobe, og er vores absolutte yndlingsfarve til de cool cargo bukser. De populære cargo styles bliver en klar rerunner i modebilledet, så find din favorit iblandt vores store udvalg, og hop med på trenden allerede i dag.

Ønsker du mere inspiration, bør du besøge vores forskellige sociale medier. På vores blog og instagramprofil @greymatter_fashion deler vi inspiration til styling af de lækre cargo pants. Tøv ikke med at kigge forbi, hvis du vil se, hvordan du nemt inddrager cargo bukserne i resten af dit klædeskab. Vi glæder os løbende til at fremvise de nyeste varianter af cargo bukser til dig, når du besøger os her på siden.