Cardigans til børn

Cardiganen er et praktisk og alsidigt stykke tøj, som børn kan bruge hele året rundt. Når man køber cardigans, skal man have barnets alder og størrelse i mente, samt vælge en pasform, som giver dem den bevægelsesfrihed og komfort de behøver.
19 Varer
Anbefalet
Størrelser
Nyhed
Nbfemmely Chinchilla Ls Knit Cardigan
Lil' Atelier
259,95 DKK
Nbfnina Warm Sand Melange Ls Wrap Knit
Nbflamai Whitecap Gray Ls Knit Cardigan
Nbfemmely Wood Ash Ls Knit Cardigan
Lil' Atelier
259,95 DKK
Nbfemlen Warm Sand Ls Knit Cardigan
Lil' Atelier
259,95 DKK
Nmflara Rose Dust Ls Knit Cardigan
Lil' Atelier
319,95 DKK
Nmflara Wet Weather Ls Knit Cardigan
Lil' Atelier
319,95 DKK
Fineste cardigan i lækker strikkvalitet
Lil' Atelier
259,95 DKK
Gul cardigan til piger 2-7 år
Lil' Atelier
319,95 DKK
Lækreste strik i det fineste hulmønster med blondedetaljer og knaplukning
Lil' Atelier
299,95 DKK
Gul cardigan til baby
Lil' Atelier
249,95 DKK
Fineste strikcardigan der garanterer dit barns komfort.
Lil' Atelier
259,95 DKK
Fineste strikcardigan i en smuk blågrå nuance
Lil' Atelier
259,95 DKK
Smuk cardigan i lys til baby
Lil' Atelier
249,95 DKK
Nmfhija Turtledove LS Knit Cardigan
Lil' Atelier
319,95 DKK

Find de bedste cardigans til børn online

Cardigans er generelt set ét af de mest populære stykker beklædning til både børn og voksne. Året rundt kan denne tages i brug, og er derfor det ultimative stykke tøj, som tilfører både komfort og stil til outfittet. 

Når det drejer sig om køb af cardigans til børn, er det en god idé først og fremmest at kigge på den funktionalitet og bekvemmelighed cardiganen indeholder. Det er vigtigt at barnet har stor frihed til at kunne bevæge sig, samtidig med at materialet opretholder den høje kvalitet. Bomuld, uld og akryl er de hyppigst brugte materialer i cardigans til børn, da disse er bløde og fungerer perfekt i praksis - enten til kolde efterårsmorgener eller som et ekstra varmt lag på en kølig dag i vinterperioder. 

Cardigans findes i varierende størrelser, tykkelser og længder, som alle bidrager til særlige årstider og anledninger. Mønstre, farver og stilarter præger nutidens mode, og designet af trendy cardigans er ingen undtagelse. Praktikken i brugen af cardigans til børn, gør sig også bemærket i måden de benyttes på. De er nemme at tage af og på, og ideelle til børn, der ønsker at lære at klæde sig selv på. Funktionen i måden de åbnes og lukkes på - hvad end det er med knapper, lynlås eller bindebånd - er en overskuelig handling for alle størrelser, store som små.