Bukser og leggings - Shop behagelige bukser og leggings til damer

Står du og mangler et par nye bukser? Eller et par sorte leggings med en god pasform? Uanset om du er på jagt efter en klassisk sort suit buks, en lækker trompetbuks, et par jeans, cowboybukser eller en legging, så fylder vi løbende shoppen med behagelige bukser. Vi ved det kan være svært at finde de helt rigtige bukser, og derfor har vi nøje udvalgt vores bukse kollektion så den består af både højtaljede og lavtaljede bukser.
121 Varer
Anbefalet
Størrelser

Bukser til kvinder - Shop gode og behagelige bukser

Hos Grey Matter har vi et håndplukket sortiment af bukser til kvinder - vores varierede sortiment af bukser henvender sig blandt andet til den klassiske, feminine, casual og rå stilretning. Med et par cool jeans, en klassisk suitpants og en rå buks, kan du style lækre looks til hver en anledning. Bukser kan desuden let inkorporeres i både hverdags- og festgarderoben, da du med dit tilbehør og valg af overdel, nemt kan tone bukserne ned og ligeledes dresse dem op til aftenbrug eller festlige anledninger. Vi ved, at præferencerne til det perfekte par bukser er meget individuel fra kvinde til kvinde - nogle foretrækker slim-fit, mens andre er glade for den mere loose pasform. Dertil kommer bukserne i forskellige farver og vaske, som ligeledes er en smagssag. På Grey Matter tager vi højde for hvert et ønske, og du finder derfor et bredt udvalg af bukser til kvinder. Sortimentet byder bl.a. på gode jeans, klassiske suitpants, trendy cargobukser, coatede bukser og leggings, samt bukser i de blødeste materialer. Når vi udvælger bukser til shoppen, er det med øje for at finde modeller i forskelligt design, pasform og længde, så vi kan imødekomme dine personlige præferencer til det perfekte par bukser.

Hverdagsbukser - Se vores store udvalg af bukser til hverdag

Grey Matter forener klassisk design med trends og tendenser, og du vil derfor i vores sortiment af bukser, finde styles, hvor designet er klassisk, såvel som styles prydet med modebilledets store tendenser. Er du vild med den minimalistiske og enkle stil, så anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores sortiment af jeans. Her kan du finde helt plain jeans i forskellige farver, og med både høj- og lav talje. Arbejder du derimod på kontor, eller kræver din hverdag, at du ifører dig et klassisk sæt - så finder du et varieret udvalg af elegante suit pants, der kan komplimentere en skjorte eller pænere bluse. Vi vægter komfort og pasform højt i alt vi indkøber til shoppen - og dette er naturligvis ingen undtagelse, når vi udvælger bukser. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af bukser til hverdag, så du kan shoppe lækre bukser hjem og sikre dig den gode komfort, som er vigtig i hverdagen. Bukserne vi udvælger til shoppen, er prøvet på, nogle bukser er store i størrelsen, og andre bukser er små i størrelsen - er du i tvivl om hvad du skal vælge, anbefaler vi at du kigger på størrelsesguiden, som er at finde inde på produktet. Størrelsesguiden er baseret udfra hvilken størrelse modellen har på, samt feedback fra vores kunder.  Dyk ned i vores udvalg af hverdagsbukser, og kig nærmere på de cool jeans, trendy cargobukser, coatede bukser og meget mere. Vi udvælger altid bukserne i lækre basisfarver og milde sæsonfarver, så du til hver en tid kan shoppe bukser på Grey Matter, der let kan mikses ind i din garderobe uanset årstid.

Jeans - Shop lækre jeans med stretch til kvinder

I den nordiske stil er jeans et key item, særligt når vi kigger ind i hverdagsgarderoben. Vi kan derfor ikke undvære de klassiske jeans i sort og denimblå - men også de cool trendstyles med huller på knæene og fede lynlåsdetaljer, er blandt vores favoritter. For os er disse bukser et musthave, og derfor bestræber vi os altid på at finde jeans til en bred målgruppe, så du kan shoppe lækre jeans på Grey Matter, uanset om du foretrækker det enkle, det rå eller det trendy design. Noget af det vi er særligt glade for i stylingen, er at lege med kontraster og blande stilretningerne - til dette er jeans et oplagt item at gribe fat i. Prøv f.eks. at mikse en feminin blondebluse eller en rå t-shirt til et par jeans, og oplev hvordan dine jeans vil komplimentere begge styles på en cool måde. Vores jeans-kategori byder på et fint, håndplukket udvalg af jeans fra danske og internationale brands - og altid i en overkommelig prisklasse, så du let kan opdatere din garderobe med nye jeans fra Grey Matter.

Rå bukser - Shop rå bukser til kvinder

Det er ingen hemmelighed, at vi her på Grey Matter lader os inspirere af den nordiske stil, der særligt udtrykker det cool, rå udtryk. Derfor er vi ofte på udkig efter bukser, hvor designet er stilfuldt, men som også har det rå twist. De coatede bukser kan styles på et utal af måder, og har det rå look, der skaber lækre kontraster i vores hverdagsoutfits såvel som festlooks. De coatede bukser kan styles på klassisk vis med forskellige overdele - både t-shirts, strikbluser og skjorter er skønne mikset med et par coatede bukser. Du kan ligeledes style dem under en kjole eller tunika. Denne lag-på-lag styling er god til de kølige dage, og skaber en unik kontrast, når det rå og feminine udtryk forenes. Det danske modemærke Vila har designet deres take på den coatede buks, som du finder i deres Vicommit serie. Denne Vicommit-kollektion består af både bukser og leggings, begge med den coatede overflade, og serien findes i sort - og i den pågældende sæsons trendfarve. Vicommit bukserne forener lækkert design og høj kvalitet til meget overkommelige priser. Er du blevet inspireret af de rå looks, gå da på opdagelse i vores håndplukkede udvalg af rå bukser og leggings - her vil du også støde på en af vores bestsellers, de trendy cut-jeans, som er designet i et lækkert, stretchy materiale - perfekt til hverdagen, hvor man gerne vil kombinere komfort med trendy design.

Behagelige bukser - Shop lækre casual bukser

Selvom vi er glade for de trendy bukser og smarte designs, så er et par behagelige bukser mindst lige så vigtige i garderoben. Om du foretrækker maksimal komfort i dine hverdagslooks eller om du måske elsker at hygge rundt i behagelige bukser derhjemme, så forsøger vi at have et lille håndplukket sortiment til dig. Flere modemærker vægter komforten højt, når de designer bukser - du vil derfor opleve, at mange af vores bukser er syet op i behagelige, stretchy kvaliteter, og derudover sommetider har en elastikkant, der kan understrege den gode pasform og komfort. De lækre hygge bukser er på vej tilbage i modebilledet, og forener det sporty og casual udtryk. Hygge buksen, eller søndagsbuksen, er en style, som tager udgangspunkt i behagelighed, og som ofte holder dig lun. Her på Grey Matter udvælger vi med største omhu vores hygge bukser, og du vil derfor kunne finde de lækre bukser i neutrale farver. Kig også nærmere på vores udvalg af suitpants, der forener elegance med yderst god komfort og pasform, grundet de lækre materialer, samt elastikkant i livet. Modemærkerne udvikler konstant på kvaliteten af bukser, for at få komforten helt i top.

Vi håber, at du i vores håndplukkede sortiment af bukser finder et par, der passer ind i din garderobe og stil. Vi glæder os til at sende lækre bukser afsted til dig, hvad end du mangler gode hverdagsbukser eller en pæn buks, der kan bruges til festlige anledninger.

Skulle du f.eks. have spørgsmål angående pasform eller størrelser, så husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276. Mangler du inspiration til styling af bukser, kan du med fordel kigge forbi vores Instagram @greymatter_fashion hvor vi dagligt poster billeder af vores favorit styles.

Vi håber, at du kan finde en god behagelig buks på vores shop, der rammer lige ind i din stil og pasform. Vi glæder os meget til at pakke og sende dig et par bukser, om end det er en lækker suit buks, eller en rå jeans. Skulle du f.eks. have spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276.