Bryllup - Shop enkle brudekjoler og elegant festtøj hos Grey Matter

Skal du giftes og mangler en brudekjole eller elegant bryllupstøj? Vi har samlet et lille fint udvalg af stilfulde og enkle brudekjoler. Er du bryllupsgæst og mangler en smuk kjole, så kan du også shoppe flotte kjoler til bryllupsgæsten her. Tag også et kig på vores accessories - måske du finder et smukt smykke, der skal fuldende din brudekjole eller festkjole.
118 Varer
Anbefalet
Størrelser
Nyhed
Gule sommerkjoler til damer
Hvide undershorts til damer med stretch
10%
Blazer jakke i lys til damer fra Only
ONLY
299,95 DKK 269,00 DKK
60%
Lange festkjoler til damer med blonde
VILA
559,95 DKK 223,00 DKK
Øreringe med fjer og perle
Pure by Nat
210,00 DKK
 Ring som er justerbar fra Grey Matter Fashion
Pure by Nat
270,00 DKK

Bryllup - Shop stilfulde brudekjoler og tøj til bryllupsgæsten

Som supplement til vores store udvalg af hverdagstøj, har vi ligeledes en passion for at finde smukt festtøj til de store anledninger - herunder bryllup, hvor brudekjolen er meget traditionsbunden. Men følger du modebilledet, vil du se at stilen for brudekjoler bevæger sig mod et mere enkelt og klassisk design. I stedet for store skørter og lange slæb, ser vi især at blondekjolerne får mere plads, når det kommer til brudekjoler. Spørger du os, er blondekjolen et rigtig fint bud på en brudekjole, der både er feminin og stilfuld i udtrykket. Her får man en slank silhuet, hvor fokus er på blondematerialet, som skaber en helhed i kjolen og fuldender det feminine design. Vi har derfor øje på at finde de smukkeste blondekjoler, når vi er på indkøb hos modemærkerne. Når du vælger sko til din brudekjole, kan du fokusere på farven, og f.eks. vælge en hæl i en støvet rosa, lys sand eller anden mild nuance, der kan komplimentere den hvide brudekjole. Den lille kontrast der opstår i farverne, viser elegance og overskud i din styling. Dit bryllupslook vil fremstå velovervejet og stilfuldt, når hver en detalje er nøje overvejet på både kjole, sko og tilbehør.

Bryllupsgæst kjoler - Shop flotte festkjoler og selskabskjoler

Er du derimod bryllupsgæst, er der ligeledes nogle traditioner at holde sig til. Regel nummer ét er, at gå uden om sort og hvid, når du vælger tøj som bryllupsgæst. Den hvide farve er forbeholdt bruden, og den sorte farve passer ikke ind til den festlige glædesdag. I stedet kan du gå på udkig efter tøj i smukke farver, print eller mønstre. Bryllup er en oplagt mulighed for at dresse op og iføre sig den smukkeste og mest festlige kjole fra klædeskabet - der er altså ingen grund til at holde sig tilbage fra smukke maxi kjoler eller midikjoler, når anledningen er bryllup. Her på Grey Matter kan du derfor shoppe flotte festkjoler og selskabskjoler - se nærmere f.eks. nærmere på de smukke flæsekjoler, blomster kjoler og slå-om kjoler, der egner sig perfekt til bryllupsgæsten.

Elsker du at skille dig ud og vise personlighed i din styling, så kan en kjole med print eller mønster være lige noget for dig som bryllupsgæst! Her er der ingen grænser for farvekombinationer eller print - i stedet gælder det blot om at finde et print, du føler dig godt tilpas i. Fuldend din styling med accessories eller find lidt elegante smykker, der kan samle dit outfit.

Uanset om du er brud eller bryllupsgæst, forsøger vi at have et sortiment af festkjoler til begge anledninger. På Grey Matter kan du shoppe stilfulde og enkle brudekjoler samt shoppe i et stort udvalg af kjoler til bryllupsgæsten. Vil du læse mere om vores tanker om brudekjolen og kjolen til bryllupsgæst? Klik ind på vores blog, hvor vi deler vores tanker, ideer og styling tips til bruden og bryllupsgæsten.