Børneværelset - Skab hyggelige stunder i børneværelset med lækkert tilbehør

Hvordan skabes en god og hyggelig stemning i børneværelset? Her på siden har vi samlet lidt tilbehør, som vi ser bidrage til en dejlig atmosfære i et værelse til børn. Vores sortiment omfatter bl.a. søde hæklede rangler, stofbleer, sutteklude og ikke mindst fantastisk smukt sengetøj og strikkede tæpper. Hvis du står og mangler inspiration til en dåbs- eller fødselsdagsgave, så kig nærmere på denne side. Lækkert sengetøj er ofte et gavehit til den ene eller anden anledning.

8 Varer
Anbefalet
Størrelser
50%
Tilføj en bedste ven til dit barns legetøjskollektion med denne aktivitetsrangle.
Lil' Atelier
199,95 kr.99,00 kr.
50%
Fin rangle fra børnemærket Lil Atelier
Lil' Atelier
199,95 kr.99,00 kr.
50%
Nbnolano Wood Ash Knit Rattle
Lil' Atelier
199,95 kr.99,00 kr.
40%
Nbnolano Rain Drum Knit Rattle
Lil' Atelier
199,95 kr.119,00 kr.
50%
Junior sengesæt i broderie i 100% økologisk bomuld
Lil' Atelier
649,95 kr.324,00 kr.
12%
Organisk bomuldsnet fra modemærket Lil Atelier
Lil' Atelier
59,95 kr.53,00 kr.
17%
Sød nusseklud fra Lil Atelier
Lil' Atelier
259,95 kr.215,00 kr.
30%
Smukt junior sengesæt i lækker bomuldskvalitet.
Lil' Atelier
499,95 kr.349,00 kr.

Børneværelset - Find inspiration og favoritter til et hyggeligt børneværelse

Børneværelset er ét af de rum i hjemmet, hvor dit barn tilbringer mest tid. Derfor skal dette være et sted, hvor dit barn kan slappe af, lege og udvikle sig. En hyggelig og funktionel stemning skal befinde sig i rummet, og når det kommer til indretningen, kan tilføjelse af accessories være en god måde at skabe personlig atmosfære på. Ved indretning af børneværelset, findes utallige muligheder til at skabe den rette atmosfære for netop dit barn. Inventar og stemning er afgørende for, hvor meget barnet vil tilknytte sig rummet og dets mulige læringsfunktioner deri.

Tilbehør til børneværelset er ofte populære gaver til barnedåb og fødselsdage. Her kan sengetøj, bamser, rangler og hæklede tæpper være gode bud på gaveideer. Særligt lækkert sengetøj i bomuld, med broderi eller mønster, kan tilføre ekstra hygge. Nusseklude og stofbleer er også populære tilvalg, som de fleste forældre værdsætter. Har du en gylper, kan man ikke få for mange stofbleer. Vi har et fint udvalg af de lækreste stofbleer både med og uden print.

I første omgang bør man overveje valget af farve og belysning, som især tilfører hygge og hjemlighed til rummet. Når den korrekte farvenuance skal udvælges, kan det være en god idé at gøre sig nogle tanker om, hvad der passer til barnets personlighed og interesser. Kontrastfarvede vægge eller sjove vægdekorationer er nye og moderne måder, at personliggøre et børneværelse på, da disse imødekommer barnets egne ønsker. Derved vil han/hun tilegne sig større relation til rummet og dets interiør.