Bodyer til babyer - Shop de populære slå-om bodyer til baby

Mangler du en god og funktionel body til din baby? Her på siden har vi samlet vores udvalg af lækre bodyer. Til de nyfødte kan vi bl.a. anbefale en slå-om body, som gør det nemt at tage bodyen af og på, da den kan knappes op hele vejen. Bodyer er bløde og lækre, nogle er helt simple i designet, hvor andre tager sig finere ud med små flæser og hulmønster. Her på siden har vi samlet vores bodyer til babyer.
19 Varer
Sortering
Sød body med lange ærmer og trykknapper i bunden
Lil' Atelier
169,95 DKK
Sød body med blomsterprint
Lil' Atelier
149,95 DKK
Fineste bodystocking med blomsterprint
Lil' Atelier
149,95 DKK
Bodystocking i lækker kvalitet
Lil' Atelier
169,95 DKK
Nyhed
Bodyer til baby dreng i blød kvalitet
Lil' Atelier
149,95 DKK
Nyhed
Med denne simple bodystocking kan du nemt skabe et outfit af høj kvalitet og god bevægelsesfrihed til din baby
Lil' Atelier
159,95 DKK
God basis bodystocking i lækker ribkvalitet
Lil' Atelier
159,95 DKK
Nyhed
Fineste body fra Lil Atelier i lækker ribkvalitet.
Lil' Atelier
139,95 DKK
Bodystocking fra modemærket Lil Atelier
Lil' Atelier
139,95 DKK
Fineste body i 100% økologisk bomuld.
Nyhed
God basisbody i en flot kaffebrun farve
Fineste baby kjole i økologisk bomuld
Lil' Atelier
249,95 DKK
Fin hverdagsbody af skøn bomulds kvalitet
Lil' Atelier
149,95 DKK
Fineste bodystocking i lækkert bomuldsmateriale med cool struktur
Lil' Atelier
189,95 DKK
Denne smukke bodystocking fra Lil Atelier
Lil' Atelier
189,95 DKK
Nyhed
Body med flæse til baby pige
Lil' Atelier
169,95 DKK
Nyhed
Body til baby med fine flæser
Lil' Atelier
169,95 DKK
Fineste kjole-body fra Lil Ateliér i sødt blomsterprint
Lil' Atelier
229,95 DKK
Sød kjole body fra Lil Atelier i det fineste print
Lil' Atelier
229,95 DKK

Body til baby - Shop gode kvalitets bodyer til babyer online

Bodyer er en vigtig del af enhver babys garderobe. Derfor er det væsentligt at have in mente, at disse er praktiske og behagelige for baby at have på. Bodyer er et uundværligt stykke tøj, når baby skal klædes på, da disse fungerer praktisk og er komfortable. Bodyer kommer i forskellige designs, med korte eller lange ærmer, med slå-om trykknapper - eller til over hovedet, samt med forskellige halsudskæringer. Det er vigtigt at vælge et design, som passer til det behov og komfortniveau din baby har.

Start med at fokusere på, at finde den rette størrelse body til din baby. Selvom det kan være fristende at købe størrelsen større end hvad der er den hensigtsmæssige korrekte, vil ble- og tøjskift besværliggøres og dermed kun volde problemer i det samlede hele. Vælg derfor altid ud fra din babys størrelse lige nu og her.

Valg af materiale har betydning for babys komfort og velbehag. Det kan derfor være en god idé at vælge bodyer fra anerkendte mærker, som er kendt for deres kvalitet. Bodyer er typisk lavet af bomuld, uld eller bambus, da disse fornemmes bløde og behagelige mod babyens sarte hud, samt let kan vaskes gentagne gange. Disse populære materialer, har alle egenskaber som sikrer babys tilpasning til sine omgivelser. Uld holder blandt andet godt på varmen i vintermånederne, mens særligt bambus er åndbart og ideelt i sommerperioden.

Designet af bodyen skal der også tages stilling til, da alverdens farver, mønstre og print pryder nutidens modebillede. På denne måde skabes personlig karakter i babys garderobe. Uanset om man er til korte eller lange ærmer, med eller uden trykknapper, eller foretrækker en særlig halsudskæring, findes der flere gode bud på disse. Hovedsageligt tryknapper på enten skuldrene eller i bunden, gør processen under ble- og tøjskift en anelse lettere, i kraft af den nemme åben/lukke funktion.