Bodyer til babyer

Mangler du en god og funktionel body til din baby? Her på siden har vi samlet vores udvalg af lækre bodyer. Til de nyfødte kan vi bl.a. anbefale en slå-om body, som gør det nemt at tage bodyen af og på, da den kan knappes hele vejen op. Bodyer er bløde og lækre, nogle helt simple i designet, hvor andre tager sig finere ud med små flæser og hulmønstre. Her på siden har vi samlet et fint udvalg af bodyer til babyer.
53 Varer
Anbefalet
Størrelser
Nbfgaya Turtledove Berry Ls Slim Body
Lil' Atelier
149,95 DKK
Nbmgeo Turtledove Ls Slim Body
Lil' Atelier
149,95 DKK
Nbmgago Whitecap Gray Sage Ls Slim Body
Bodystocking i lækker kvalitet.
Lil' Atelier
169,95 DKK
Sød body med blomsterprint
Lil' Atelier
149,95 DKK
Nyhed
Ternet body til babyer
Lil' Atelier
259,95 DKK
Nbflucy Baked Clay Ls Body Dress
Lil' Atelier
349,95 DKK
Sød body med lange ærmer og trykknapper i bunden
Lil' Atelier
169,95 DKK
Ternet skjorte i body til baby dreng
Lil' Atelier
279,95 DKK
Lil Atelier kjole med røde tulipaner
Nbffarga Roebuck Ls Slim Wool Body
Lil' Atelier
279,95 DKK
Nyhed
Nbfomina Wood Ash Ls Slim Body
Lil' Atelier
169,95 DKK
Nyhed
Nbmdello Wood Ash Ls Body
Lil' Atelier
139,95 DKK
Nbmgago Quiet Shade Ls Slim Body
Lil' Atelier
139,95 DKK
Kjole til baby pige fra Lil Atelier
Lil' Atelier
259,95 DKK
Med denne simple bodystocking kan du nemt skabe et outfit af høj kvalitet og god bevægelsesfrihed til din baby
Lil' Atelier
159,95 DKK
Bodystocking fra modemærket Lil Atelier
Lil' Atelier
139,95 DKK
Fineste body i 100% økologisk bomuld.
Nbmrajo Smoke Blue Ls Slim Body
Lil' Atelier
159,95 DKK

Shop kvalitetsrige bodyer til de helt små online

Bodyer er en vigtig del af enhver babys garderobe. Derfor er det væsentligt at have i mente, at disse er praktiske og behagelige for baby at have på. Bodyer er et uundværligt stykke tøj, når baby skal klædes på, da disse fungerer praktisk og er komfortable. Bodyer kommer i forskellige designs, med korte eller lange ærmer, med slå-om trykknapper - eller til over hovedet, samt med forskellige halsudskæringer. Det er vigtigt at vælge et design, som passer til det behov og komfortniveau din baby har.

Start med at fokusere på, at finde den rette størrelse. Selvom det kan være fristende at købe størrelsen større end hvad der er den hensigtsmæssige korrekte, vil ble- og tøjskift besværliggøres og dermed kun volde problemer i det samlede hele. Vælg derfor altid ud fra din babys størrelse lige nu og her.

Valg af materiale har betydning for babys komfort og velbehag. Det kan derfor være en god idé at vælge bodyer fra anerkendte mærker, som er kendt for deres kvalitet. Bodyer er typisk lavet af bomuld, uld eller bambus, da disse fornemmes bløde og behagelige mod babyens sarte hud, samt let kan vaskes gentagne gange. Disse populære materialer, har alle egenskaber som sikrer babys tilpasning til sine omgivelser. Uld holder blandt andet godt på varmen i vintermånederne, mens særligt bambus er åndbart og ideelt i sommerperioden.

Designet af bodyen skal der også tages stilling til, da alverdens farver, mønstre og print pryder nutidens modebillede. På den måde skabes personlig karakter i babys garderobe. Uanset om man er til korte eller lange ærmer, med eller uden trykknapper, eller foretrækker en særlig halsudskæring, findes der flere gode bud på disse. Hovedsageligt tryknapper på enten skuldrene eller i bunden, gør processen under ble- og tøjskift en anelse lettere, i kraft af den nemme åben/lukke funktion.