Shop bluser og skjorter til damer

Står du og mangler en bluse eller en klassisk skjorte? Vi opdaterer shoppen hver uge med nye lækre overdele. Du er måske på udkig efter en flot fest bluse eller skjorte til kontoret? Eller måske søger du en feminin blondebluse? Dyk ned i vores sortiment af overdele, der også byder på hverdagsbluser som rullekraver og langærmede undertrøjer i sort og hvid.

220 Varer
Anbefalet
Størrelser

Bluser til hverdag og fest - Se vores sortiment af bluser til damer

Her på Grey Matter præsenterer vi et stort udvalg af bluser til gode priser. I vores sortiment er blusen som regel en model med lange ærmer, og kommer hertil i et væld af varianter, hvor materiale, pasform og design varierer fra model til model. Blusen er et key item i garderoben til både hverdag og fest, såvel som til en afslappet weekend, hvor man kan iføre sig en lækker, blød bluse og et par hyggebukser. Vi har derfor sammensat et udvalg af forskellige bluser til hverdag og weekend, samt vores bud på fine bluser, der egner sig til festlige anledninger. Blusen er særlig oplagt til hverdag, hvor den kan mikses med alle underdele - her fremkommer et behageligt og anvendeligt hverdagslook, der let kan spices op med skønne accessories eller en lækker sko. Kig rundt i bluse-kategorien, og se vores udvalg af fine hverdagsbluser, smukke tunika, gode basis bluser, casual trøjer, lækre skjorter og elegante festbluser.

Hverdagsbluser - Se vores udvalg af alsidige hverdagsbluser

Til hverdag er bluser lette at style til jeans, suitpants, nederdele o.l. Med fokus på anvendelighed og alsidighed, udvælger vi bluser, der kan fungere til alle hverdagens gøremål og anledninger. Vi ved nemlig at ingen hverdage er ens - og med dette i mente, har vi skabt et varieret sortiment af hverdagsbluser, man kan bære til både studie, arbejde eller noget helt tredje. Måske din bluse til hverdag skal være klassisk, afslappet, praktisk eller udtryksfuld? Vi har bluser, der passer til hver en anledning - og vi har desuden udvalgt de bedste kvaliteter, så du altid kan iføre dig en bluse, der forener lækkert design med behagelig komfort. Gå på opdagelse i vores håndplukkede kategori af hverdagsbluser. Vi glæder os til at vise dig lækre skjorter, trendy sweatshirts, behagelige rib-bluser og meget mere. Vi får hver uge nye styles ind af døren, så tøv ikke med at kigge forbi Grey Matter, hvis du mangler en skøn bluse til hverdag.

Festbluser - Hos Grey Matter har vi et stort udvalg af smukke bluser til fest

Har du ikke altid lyst til at iføre dig kjoler, når du skal til fest - så kan du let skabe et festligt udtryk med en bluse og en lækker buks. Festbluserne har ofte smukke, fremtrædende detaljer - og er samtidig syet op i materialer, der fremstår eksklusive og elegante. Miks f.eks. en suitpant med en feminin blondebluse, her får du et klassisk festlook med et twist af feminine detaljer. Et andet festlook vi er vilde med, er en rå legging/buks stylet med en tunika eller en smock bluse - her skaber du et moderne look, hvor udtrykket fremstår festligt. Et andet bud på en festbluse, er de trendy bluser med pufærmer - kombinationen af enkelt design og det feminine pufærme, fremstår elegant og stilfuldt. Denne kontrast er vi vilde med, og du finder derfor et udvalg af bluser med pufærmer, i forskellige lækre farver og materialer. Vores sortiment af festbluser byder ligeledes på de fine mesh- og glimmerbluser - her er der ingen tvivl om det festlige udtryk! Disse bluser kan redde enhver fredag- og lørdags tøjkrise, og kræver blot lidt få accessories for et ægte festlook. Glimmerbluserne er både elegante, feminine og smukke, og findes i et hav af forskellige variationer.

Basis bluser - Klædeskabets musthaves er basis blusen

Med vores store interesse for mode, har vi gennem årene jævnlig udskiftning i vores egne klædeskabe - men en ting vi aldrig skiller os af med, er basisitems. Du kan komme langt med gode, enkle basis styles, der kan danne ramme for komfortable looks til hverdag. I en god basisgarderobe mener vi derfor, at basisbluser er et musthave. I vores sortiment af basis bluser finder du simple designs, hvor behagelig komfort og god pasform går hånd-i-hånd. Vi er særligt glade for NOOS-kollektionen fra vores danske modemærke Vila, herunder deres Viofficiel serie, der består af lækre basisbluser og -toppe i behagelige bomuldskvaliteter. Disse bluser er blevet en fast del af sortimentet på Grey Matter, og indgår ofte i vores hverdagslooks! Basisblusen med lange ærmer og et enkelt snit, kan mikses til enhver underdel - og er derfor uundværlig i garderoben. Brug desuden basisblusen under strikbluser eller skjorter for ekstra komfort, samt varme til de kølige måneder. Vi glæder os til at præsentere dig for skønne basisbluser, når du dykker ned i sortimentet af bluser på Grey Matter.

Bluser med print og mønster - Pift din styling op med printede bluser

En printet eller mønstret bluse er vores go-to item, når vi gerne vil pifte vores look op, uden det bliver for voldsomt. Hop i dine yndlingsbukser og miks en printet eller mønstret top til, der kan tilføre detaljer til din styling på en velafbalanceret måde, der ikke fremstår spraglet. Når vi udvælger disse styles, kigger vi efter farvekombinationer, hvor der opstår en harmoni mellem de forskellige elementer i printet. Det er vigtigt, at vi sikre, at bluserne nemt kan mikses til flere forskellige underdele, samt evt. materialer. Hold desuden ikke tilbage med at mikse print og mønster til andre farver - prøv f.eks. at finde en buks i en farve, der kan komplimentere printets farver. Med denne stylingmetode, viser du overskud, og udtrykker en smuk helhed, hvor elementerne spiller godt sammen. Et godt stylingråd er at udvælge den farve, der er mindst af i printet, og finde en underdel i den, dette fremhæver ofte printet på en meget smuk måde. I vores sortiment af bluser med print og mønster, finder du et stort udvalg af smukke blomsterprints, samt de mere rå prints, hvor f.eks. den rå washed kvalitet kan tilfører mere struktur til printet, og derved skabe en rå og cool effekt. Vi er vilde med hvordan du let fremhæver en masse detaljer i dit look, ved blot at vælge en bluse med print eller mønster. Følg med på vores blog og Instagram @greymatter_fashion, hvor vi giver inspiration til at mikse print og mønstre ind i garderoben.

Nye trends - Shop de nyeste trends indenfor bluser hos Grey Matter

Blusen lanceres altid i mange varianter og styles, når modemærkerne fremviser os nye kollektioner. Vi er derfor altid spændte på at se, hvordan de dygtige designteams hos modemærkerne, har grebet kollektionerne an, og hermed hvad der bliver sæsonens store trend?! Dette får vi hurtigt øje for, når vi er ude på indkøb. Med indblik i de kommende kollektioner, forsøger vi derfor at være på forkant i vores indkøb, og tænke fremad - på den måde kan vi præsentere dig for et yderst opdateret udvalg af de største trends og tendenser inden for bluser. Gennem sæsonerne bliver vi mødt af den ene cool trend efter den anden - og vi har derfor svært ved at undvære de forskellige tendenser på shoppen. På Grey Matter har vi et bredt udvalg af trendy bluser - blandt andet cool sweatshirts, printede skjorter, bløde fløjlsskjorter og tunikaer, samt feminine puf- og smock bluser. Vi opdaterer løbende shoppen med trends, og hvis du gerne vil vide mere om tidens store trends og tendenser, så kig forbi vores blog, her går vi i dybden med både nutidige og fremtidige modetrends.

Leder du efter en skjorte eller tunika til hverdagen, en behagelig basisbluse til weekenden, eller har du spottet de trendy sweatshirts, puf-bluser og glimmerbluser, så håber vi at du vil tage et kig på vores sortiment af bluser, der byder på både danske og udenlandske mærker - alt sammen håndplukket til den modebevidste kvinde med en forkærlighed for den lækre, nordiske stil. På shoppen og vores blog kan du følge med i vores styling af bluserne, i takt med at der kommer lækre nyheder ind af døren. Er du vild med sociale medier, så hop ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion, hvor du ligeledes kan finde daglig inspiration til din styling!

Vi håber, at du kan finde en lækker bluse på vores shop, der rammer lige ind i din stil og smag. Vi glæder os meget til at pakke og sende dig en bluse, om end den skal bruges til hverdag eller fest. Skulle du f.eks. have spørgsmål angående pasform eller størrelse? Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller på telefon +45 4252 0276.