Trendy bluser med pufærmer - Shop online hos Grey Matter

Bluser med pufærmer har for alvor indtaget modebilledet. Hos Grey Matter faldt vi hurtigt for den store modetrend, og har nu samlet et bredt udvalg af de lækre bluser med moderne voluminøse ærmer. Shop unikke styles fra bl.a. Vila, Pieces og Only. Kombiner din bluse med et par rå jeans eller en smuk nederdel.

20 Varer
Anbefalet
Størrelser
21%
Pufærme bluse til damer
Vero Moda
149,95 kr.119,00 kr.
Vmbilli Snow White Ls Top
Vero Moda
149,95 kr.
Sort blonde med stræk
Vero Moda
149,95 kr.
Blød bluse med pufærme
Vero Moda
179,95 kr.
20%
Feminin blondebluse med pufærme
5%
Grå sweat bluse med pufærmer til damer
My Essential Wardrobe
500,00 kr.475,00 kr.
15%
Vidalo Pastel Lavender O-Neck S/S Knit Top
15%
Sort blondebluse med fine detaljer
VILA
399,95 kr.339,00 kr.
Skriv dig op
Lyseblå blonde bluse med korte ærmer til damer
Skriv dig op
Vmana Snow White Sl Lace O-Neck Top

Bluser med pufærmer hos Grey Matter

Bluser med pufærmer har taget modebilledet med storm, og vi ser dem i et væld af varianter hos alle de store modebrands. Bluserne kommer i forskellige materialer, farver og detaljer, men fælles for alle er det lille puf på skulderen, som tilfører kant til designet, og fremhæver et feminint touch. Hos Grey Matter faldt vi hurtigt for de smukke bluser med pufærmer. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle have vores eget håndplukkede sortiment af netop dette item.

Bluser med pufærmer

Trenden gjorde hurtigt sin entré i de danske garderober, og i dag kan man spotte bluserne på en bred målgruppe af stilbevidste kvinder. Da bluserne designes i mange forskellige varianter, er det let at finde en bluse, der kan komplimentere ens øvrige personlige stil - således du kan inkorporere trenden i din egen garderobe. Hos Grey Matter kan du shoppe et bredt udvalg af strik med pufærmer, skjorter med pufærmer og tykkere trøjer med pufærmer. De trendy bluser kan styles til både hverdag og fest, da forskellige materialer gør det let at tone looket enten op eller ned.

Vi ønsker at præsentere dig for et bredt sortiment af den omtalte style, og har derfor udvalgt vores favoritter hos forskellige danske modemærker. I vores udvalg finder du bluser med pufærmer i simple farvenuancer samt mere fremtrædende sæsonbetonede farver. Vi elsker hver og en af varianterne, da de hver især kan noget helt særligt, når de inddrages i et lækkert hverdagsoutfit eller et smukt festlook.

Detaljerige bluser - Unikke designs

Til hverdag er vi glade for strik med pufærmer samt langærmede bluser med pufærmer. Disse bluser har et let casual udtryk, som piftes op af de feminine ærmer - og netop det mere diskrete pufærme er vi glade for til hverdag. Til festlige anledninger går vi derimod efter mere lette varianter, hvor materialet f.eks. kan være mesh eller en let polyester. Kombinationen mellem det lette materiale og det smukke pufærme fremstår yderst feminint og sofistikeret. Da de store modehuse fremviste trenden på catwalken, var pufærmerne meget voluminøse, hvilket gav et lidt voldsomt look. Modemærkerne fik dog hurtigt omdannet de voluminøse ærmer til brugbar hverdagsmode, der gjorde trenden mere underspillet, og derfor mere aktuel for os, der søger brugbart hverdagstøj. Når vi håndplukker trends til shoppen, er det afgørende for os, at trenden ikke er hevet direkte ud af catwalken, men i stedet er omdannet til designs, der kan tones ned og indgå i en almen garderobe. Da bluserne med pufærmer både forener et feminint, sofistikeret og trendy look, er det let at style forskellige bukser dertil. Prøv med et par cargobukser for at understrege et ægte trendsættende look - eller afdæmp outfittet med coatede leggings eller et par casual jeans. Mulighederne er mange, og netop derfor er bluserne med pufærmer hurtigt blevet en stor favorit hos os.

Vi har nu set starten på den store modetendens, men der er ingen tvivl om, at det fortsat bliver et af de store modefænomener i de kommende sæsoner. Du kan allerede nu gå på opdagelse i vores håndplukkede sortiment af bluser med pufærmer, og deri finde din personlige favorit til klædeskabet. Besøg vores blog eller instagramprofil @greymatter_fashion hvis du søger inspiration til, hvordan de unikke overdele kan styles og indgå i garderoben.