Bluser med pufærmer - Shop flotte bluser med pufærmer på Grey Matter

Bluser med pufærmer har for alvor indtaget modebilledet! Her på Grey Matter faldt vi hurtigt for den store modetrend og har nu samlet et bredt udvalg af lækre bluser med pufærmer. Shop flotte bluser fra bl.a. VILA, PIECES og ONLY. Style din bluse med et par lækre jeans eller en smuk midi nederdel.
9 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
T-shirt til damer i gul med puf ærme
Pieces
129,95 DKK
Nyhed
Hvid bluse med puf ærme til damer
20%
Festbluse i lys til damer
VILA
349,95 DKK 279,00 DKK
Skriv dig op
Sort ribbluse med pufærmer fra Pieces
Pieces
149,95 DKK

Bluser med pufærmer - Køb din nye bluse med pufærmer hos Grey Matter

Bluser med pufærmer har taget modebilledet med storm og vi ser dem i et væld af varianter hos alle de store modemærker. Pufærme bluserne kommer i forskellige materialer, farver og detaljer, men fælles for alle er det lille puf på skulderen, som tilfører kant til designet og fremhæver et feminint touch. Her på Grey Matter faldt vi hurtigt for de smukke bluser med pufærmer - derfor var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle have vores eget håndplukkede sortiment af bluser med pufærmer.

Bluser med pufærmer - Shop de flotte bluser hos Grey Matter

Trenden gjorde hurtigt sin entré i de danske garderober og i dag kan man spotte bluserne på en bred målgruppe af stilbevidste kvinder. Da bluserne designes i mange forskellige varianter, er det let at finde en bluse, der kan komplimentere ens personlige stil - således at du kan inkorporere trenden i din egen garderobe. På Grey Matter kan du shoppe et bredt udvalg af strik med pufærmer, skjorter med pufærmer og trøjer med pufærmer. De trendy bluser kan sagtens styles til både hverdag og fest, da de forskellige materialer gør det let at tone looket op og ned. Særligt Pieces har lavet en eftertragtet bluse med pufærmer - se nærmere på de flotte Pcanna bluser, hvis du er på udkig efter en Pieces bluse med pufærmer.

Vi ønsker at præsentere dig for et bredt sortiment af de flotte bluser og har derfor udvalgt vores favoritter hos forskellige danske modemærker. I vores udvalg finder du bluser med pufærmer i enkle farver samt mere fremtrædende farver - vi elsker alle varianter, da de hver især kan noget helt særligt, når de indgår i et lækkert hverdagsoutfit eller et smukt festlook!

Bluser med pufærmer - Shop bluser til damer online

Til hverdag er vi glade for strik med pufærmer og de langærmede bluser med pufærmer. Disse bluser har et let casual udtryk, som piftes op af de feminine pufærmer - og netop det mere underspillede og diskrete pufærme er vi glade for til hverdag. Til festlige anledninger går vi derimod efter mere lette varianter, hvor materialet f.eks. kan være mesh eller en let polyester - kombinationen mellem det lette materiale og det smukke pufærme, fremstår yderst feminint og sofistikeret. Da de store modehuse fremviste trenden på catwalken, var pufærmerne meget voluminøse, hvilket gav et lidt voldsomt look - men modemærkerne fik hurtigt omdannet de voluminøse ærmer til brugbar hverdagsmode, der gjorde trenden mere underspillet og derfor mere aktuel for os, der ønsker brugbart hverdagstøj. Når vi håndplukker trends til shoppen er det afgørende for os, at trenden ikke er hevet direkte ud af catwalken, men i stedet er omdannet til designs, der kan tones ned og indgå i en almindelig hverdagsgarderobe. Da bluserne med pufærmer både forener et feminint, sofistikeret og trendy look, er det let at style forskellige bukser til. Prøv med et par cargo bukser for at understrege et ægte trendlook - eller hold looket dæmpet med coatede leggings eller et par casual jeans. Mulighederne er mange, og netop derfor er bluserne med pufærmer hurtigt blevet en stor favorit her på Grey Matter!

Vi har nu set starten på den store trend, men der er ingen tvivl om at det fortsat bliver en af de store modetendenser i de kommende sæsoner! Du kan allerede nu gå på opdagelse i vores håndplukkede sortiment af bluser med pufærmer og finde din personlige favorit til klædeskabet. Besøg vores blog eller Instagram @greymatter_fashion, hvis du ønsker outfit inspiration og styling tips til de flotte bluser.