Blondetoppe - Shop smukke blonde toppe på Grey Matter

Leder du efter den perfekte blonde top, som du kan bruge til både hverdag og fest? Vi har et fint håndplukket udvalg af blondetoppe fra bl.a. VILA. Find en elegant hvid blonde top - eller se nærmere på en klassisk sort blonde top. Begge dele fåes i vores store udvalg af flotte blondetoppe.
13 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
40%
Viemissa Sandshell Singlet Top
VILA
199,95 DKK 119,00 DKK
Nyhed
Sort strop top fra Vila med blonder
20%
Vistasia Black Lace Top
VILA
229,95 DKK 183,00 DKK
Vistasia Black Lace S/S Top
Pcilu Whitecap Gray Top
Pieces
199,95 DKK
20%
Onlirina Cloud Dancer Anglaise Blouse
ONLY
249,95 DKK 199,00 DKK
Nyhed
Strop top fra Vila i fungi
VILA
199,95 DKK
Vilovie Dove S/S Lace Top
VILA
179,95 DKK

Blondetoppe - Stort udvalg af blonde toppe

Blondetoppe er en klassiker, der aldrig går af mode - og derfor har vi samlet et bredt udvalg af lækre blonde toppe, så du kan altid kan besøge os her på Grey Matter og shoppe i et stort udvalg af smukke blondetoppe. Vi har håndplukket hver enkel top med fokus på god pasform og komfort, så du altid kan shoppe blonde toppe hjem til dig, som er behagelige at have på. Blonde toppe kan både styles til hverdag og fest - og er derfor et godt basis item at tilføje til garderoben.

Blonde toppe - Find din nye top med blonder her

Vi elsker den feminine stil og har siden dag ét været vilde med blonde toppe her på shoppen. De smukke toppe med blonder er et musthave i klædeskabet, da de kan styles på utallige måder. Miks din blonde top med en lang nederdel eller suit pants, hvis du skal til en festlig anledning. Til hverdag kan blonde toppen også nemt styles - sæt en chunky cardigan til eller en rå jakke, der giver modspil til det feminine design. Blonde toppe kan også være en god detalje under skjorter, bluser o.l., hvor blondekanten kan titte frem som en lækker detalje. Vi har både toppe, hvor blonden er gennemgående på designet - og ligeledes toppe med blondekant, hvor designet er mere enkelt.

Lad dig inspirere af de smukke toppe og tag et kig på vores store udvalg af flotte blonde toppe. Shop blonde toppe fra kendte modemærker som VILA og PIECES. På Instagram @greymatter_fashion giver vi inspiration til styling af de populære og feminine blonde toppe.