Blondetoppe - Shop smukke toppe med blonder hos Grey Matter

Leder du efter den perfekte blondetop, som du kan bruge til både hverdag og fest? Vi har et fint håndplukket udvalg af blondetoppe fra flere populære brands. Find en elegant hvid blondetop, eller se nærmere på en klassisk og tidløs top med blondekant. Begge dele findes i vores store udvalg herunder.

48 Varer
Anbefalet
Størrelser
Sød blondebluse med detaljer
VILA
229,95 kr.
6%
Onlmichela Aloe Lace Sl Top Jrs
ONLY
99,95 kr.94,00 kr.
6%
Grøn blondetop til damer
Vero Moda
119,95 kr.113,00 kr.
Sort top med blonderyg
Vero Moda
179,95 kr.
Blondetop til damer i støvet grøn fra Pieces
Pieces
119,95 kr.
5%
Sort stroptop med blonde i blød kvalitet
ONLY
129,95 kr.123,00 kr.
Rosa farvet top med blonde
Vero Moda
119,95 kr.
Sort blonde bh til damer fra Pieces
Pieces
159,95 kr.
Strop top med blonder til damer
Vero Moda
119,95 kr.
Hvid top med blonder til damer
Vero Moda
119,95 kr.
Sort strop top med blonder
Pieces
129,95 kr.
Vmmilla Black Sl Lace Tee
Vero Moda
199,95 kr.

Blondetoppe - Stort udvalg af blondetoppe

Blondetoppe er en klassiker, der aldrig går af mode. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af lækre blondetoppe, så du kan altid kan besøge os hos Grey Matter, og shoppe i et stort udvalg af smukke toppe med ekstra finish og unikke detaljer. Vi har håndplukket hver enkel top med fokus på god pasform og komfort, så alle styles nemt kan inkorporeres som en del af din personlige stil. Blondetoppe kan styles til både hverdag og festlige anledninger, og er derfor et godt basis item at tilføje til garderoben.

Yndige toppe med blondekanter

Vi elsker den feminine stil og har siden dag ét været vilde med blondetoppe her på shoppen. De smukke toppe med blonder er et musthave i klædeskabet, da de kan styles på utallige måder. Miks din blondetop med en lang nederdel eller et par suitpants, hvis du har en festlig begivenhed lige om hjørnet. Til hverdag kan blondetoppen også nemt styles med eksempelvis en chunky cardigan til eller en rå jakke, der giver modspil til det feminine design. Blondetoppe kan også være en god detalje under skjorter, bluser o.l., hvor blondekanten kan titte frem som en yndig detalje. Vi har både toppe, hvor blonden er gennemgående i designet - og ligeledes toppe med blondekant, hvor designet er mere enkelt og uden for opsigtsvækkende blondedetaljer.

Lad dig inspirere af de smukke toppe, og tag et kig på vores store udvalg af flotte blondetoppe. Shop blondetoppe fra kendte modemærker som Vila og Pieces. På vores instagramprofil @greymatter_fashion giver vi inspiration til styling af de populære og feminine blondetoppe.